QuizGroup Eylül Kazançları Ekim Ödemeleri

Dasboard dan ticket actim simdi. Gerci alacagim sadece bir otomail ama bu isin üstünede düsmak lazim.

6 aktif + 2 kendi sildigim kanalin parasi dasboarda kesinlesirken bu kanalinki neden 375.000 izlenim ama 0$

Göz degdiriniz Quize:eek:

sakin olun yahu ben quizden 2 kere ödeme aldım 2sindede dashboardda para gözükmüyordu sadece aldığım parayı gösteriyordu orda.

Tamda komplo senaryolari yazmaya baslamisken tekrar baktim ki dashboarda gecen ayin parasi kesinlesmis ve yansimiz.Gecici bir soundu amlasilan. [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

quizde bütün kanallarımın parası kesinleşti. İnş ödemelerede kısa sürede başlarlar.

25inde quize sokdugum kanalın eylül kazanci 6 $ kesinleşmiş :D bunun paypala yollanması için bi para limiti varmı yoksa otomatık yolluyorlarmı :D

Geçmiş ödeme konularına yazdığım mesajlarımı okursanız Quiz'in 1-2 aya kalmaz bir çok ödemeye bloke koyacağını söylemiştim. Forumda bir çok kişi iyi niyetle yaklaşıyor diğer arkadaşlarını bu partnere yönlendiriyor olabilir fakat aslında iyilik yaparken eski kullanıcılara eski quiz çalışanlarına bir bakıma kötülük yapıyorlar. Nerede bir partner konusu görsem ''quize geç süper partner hep ödüyo kapansa da ödüyo kapanmasada ödüyo erken ödüyo süper ödüyo'' Buyrun şimdi burdan yakın. Geçen ay ödeme sırasında quiz dashboard'ındaki bir açık nedeniyle çoğu kişi üye oldu partnere. En büyük vurgun ve kaos o gün yaşandı. Partner abone sayısını birde 2 ye katladı o sıra. Bu forumda o açık sırasında terbiyesizce 50 kanal bağlayabildim diye üzülenler bile vardı hatta. Ayıbın daniskasını yapıyorlar halbuki kimse farkında değil. Ve böyle gözünü para hırsı bürümüş yalnızca kendi menfaatlerini düşünen insanlar oldukça değil quiz önünüze gelen her partner bu uygulamaya geçecektir. 2 Ay önce Quiz'in abone sayısı 4 bin ken şuan bir bakın bakalım kaç olmuş? 4'e 5'e katlamış. Adamlar bunca aboneye elbet düzenli ödeme yapamayacak. Geç yatıracaklar, bazı yüksek meblalara blokeler gelecek canlar sıkılacak. Ben bunlar daha iyi günlerimiz diye çok söyledim ama kimse iplemedi. Şimdi hep beraber oturup ayıklayalım pirincin taşını.. :)

Arkadaşlar hepinize ödeme yapıldı mı?Parasının üstüne yatılan var mı?

Geçmiş ödeme konularına yazdığım mesajlarımı okursanız Quiz'in 1-2 aya kalmaz bir çok ödemeye bloke koyacağını söylemiştim. Forumda bir çok kişi iyi niyetle yaklaşıyor diğer arkadaşlarını bu partnere yönlendiriyor olabilir fakat aslında iyilik yaparken eski kullanıcılara eski quiz çalışanlarına bir bakıma kötülük yapıyorlar. Nerede bir partner konusu görsem ''quize geç süper partner hep ödüyo kapansa da ödüyo kapanmasada ödüyo erken ödüyo süper ödüyo'' Buyrun şimdi burdan yakın. Geçen ay ödeme sırasında quiz dashboard'ındaki bir açık nedeniyle çoğu kişi üye oldu partnere. En büyük vurgun ve kaos o gün yaşandı. Partner abone sayısını birde 2 ye katladı o sıra. Bu forumda o açık sırasında terbiyesizce 50 kanal bağlayabildim diye üzülenler bile vardı hatta. Ayıbın daniskasını yapıyorlar halbuki kimse farkında değil. Ve böyle gözünü para hırsı bürümüş yalnızca kendi menfaatlerini düşünen insanlar oldukça değil quiz önünüze gelen her partner bu uygulamaya geçecektir. 2 Ay önce Quiz'in abone sayısı 4 bin ken şuan bir bakın bakalım kaç olmuş? 4'e 5'e katlamış. Adamlar bunca aboneye elbet düzenli ödeme yapamayacak. Geç yatıracaklar, bazı yüksek meblalara blokeler gelecek canlar sıkılacak. Ben bunlar daha iyi günlerimiz diye çok söyledim ama kimse iplemedi. Şimdi hep beraber oturup ayıklayalım pirincin taşını.. :)

doğru söze ne denir.....okunu çıkarmakta üstümüze yok zaten dünyada..

Çözüm değil kesinlikle ama kanal satışlarına da bir ayar getirilmeli,işin suyunun çıkması birazda kanal enflasyonundan kaynaklanıyor,adam 10 liraya istediğim kadar kanal alır istediğim gibi videoyu basarım diye düşünüyor bu sefer sorun genele yayılıyor

Nasıl bir açıktı ki bu zaten 1000 izlenme alan her kanal kabul ediliyor.0 izlenmeli kanalları mı bağlamışlar?

Arkadaslar once 5 hanelı kesınlesdı sımdı dashboarda 0 gorunuyor ne yapcam bılmıyorum yokmu ulasabılcegım emaıl felan lutfen yardım edın :( :( :( :( :( :(

Quiz kanal Fiyatları düşer şimdi.. Öyle piyasayı manupüle etmekle olmuyor bu işler. Kendi aranızda gizli kartel kurdunuz resmen. Bu içimde kalmıştı yeri gelmişken söyleyim..

Onun dışında perşembenin gelişi çarşambadan Belliydi, tüm partnerler bu şekilde Blocklamalar yapacaktır.. Mühim olan tadında bırakabilmekti

Tamda komplo senaryolari yazmaya baslamisken tekrar baktim ki dashboarda gecen ayin parasi kesinlesmis ve yansimiz.Gecici bir soundu amlasilan. [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Sağol hocam bende kontrol edeyim. [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] & [MENTION=17974]FGA[/MENTION] ile özgün video çekiyorduk eminönünde bakamadım :D:D

arkadaslar neden sasırdınız ya lifeda olanlar zaten bılıyor kanalınız kapandıysa 1 ay otomatik bloke oluyor kazanc bir ay sonra alırsınız paranızı

benim kanal 3 teliften kapandıda rejected filan yazmıyor kesinleşti ama tutar diğer ay mı oluyor yoksa yine yazabilir mi

Benim de quiz ödemesi panele yansımış gözüküyor.
Sıkıntı yok arkadaşlar.

arkadaslar neden sasırdınız ya lifeda olanlar zaten bılıyor kanalınız kapandıysa 1 ay otomatik bloke oluyor kazanc bir ay sonra alırsınız paranızı

Oyle oldugu zaman delayed yaziyor, bahsi gecen sey dashboardda rejected yazmasi.

bende kontrata yok delayed yazıyor ama geçen ay sorunsuz almıştım ödeme

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri