QuizGroup Eylül Kazançları Ekim Ödemeleri

Haftasonu ödeme alan oldu mu daha önce quiz'den? Malum yarın c.tesi ertesi de pazar. Eğer haftasonu triplerine gireceklerse daha çok bekleriz..

haftasonu ödeme yaptıklarını hiç görmedim,Life da aynı şekilde

Pazartesi salı bitecek diye birşey yok adamlar ayın son gününe kadar ödeme yapıyor ayın 30 unda aldığım çok oldu.Birden fazla hesabı olanlar gün gün ödeme alıyor dağınık gidiyor

Daha adsense odeme yapmadi beyler, pazartesi sali bitmesinden bahsediyosunuz. 30una kadar devam eder kesinlikle.

Ödeme alanlar mı çoğunlukta, ödeme almayanlar mı bunu öğrenebilir miyiz?

Almayanlar belirtirse sevinirim ufak bi kritik yapalım böylelikle.

Ben henüz ödeme alamadım.

Henüz ödemem gelmedi kapanma falan yaşamadım kanallarda.

Telifli kanallarından ödeme alan oldu mu bu ay?

para falan gelmedi geçen ay life,quiz paralar gelmişti paypallara gireyim bakayım bir belki e posta sorun vardır

life pazartesi sabahı 9 gibi yollamıştı mesaj sesiyle mutlu bir güne uyanmıştım :D hoş sonra yattım tekrar :D :D

inşallah quizde sabahtan güldürür yüzümüzü.

İlk defa quizden ödeme alacağım İnşallah. Sadece teyit etmek için soruyorum, aşağıdaki dashboard dan aldığım fotoda görünen tutar paypal hesabıma yatacak, doğru mudur?

Rtcul0E.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri