QuizGroup Haziran Kazançları Temmuz Ödemeleri

hayır hocam geldı sızde kontrol edın dıye dıyorum yoksa surda yardım etmekten baska kımsenın baska nıyetı yok

He hocam, he. Çok sağol, hemen kontrol edelim tekrardan. İyi oldu hatırlattığın. Konuyu da güncellemeyelim daha fazla.

Konuyu sadece quizden odeme aldiginizda guncelleyin. Odemenin nerden geldigine iyice bakmadan bu konuya post atmayin. Bu mesajimdan sonra gereksiz konuyu guncelleyen arkadaslar ceza alacaklar.

Burdaki yorumları görünce gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
Resmi tatillerde Banka Ödemesi beklemekte neyin nesidir?
Cidden bunu anlamıyorum.
Banka ödemeleri en erken p.tesi gelir oda gelirmi orasıda muamma.

Resmi tatil degil hocam bugun idari tatil yani bankalar acik ki ben öğlene kadar calistim biraz once ciktik. Idari tatillerde resmi kurumlarda Açıktır. Tek farkı kurumda 10 kisi çalışıyorsa her bölümde 1 kisi nöbetçi kalır.
Banka ödemesi kısmına gelirsek eft ler 16.30 dan sonra yapılmaz bankalar da. Ama ben enparadan beklediğim icin odemeyi saat 19-00 dan sonra aldim gecen ay. Yani soyle bi sistem var eft ler sisteme düşer banka Çalışanları ister o gun isterse baska bi gun hesaba parayi gecer. Yani bu banka Çalışanın insiyatifinde olan bisey.

En paranin da 5 ten sonra paralari hesaplara geçmesinin sebebi budur. Quiz sabah gönderir parayi Finansbank aksama kadar kullanır parayi arbitraj kuru devreye girince dolar hesaplara gecer.

Resmi tatil degil hocam bugun idari tatil yani bankalar acik ki ben öğlene kadar calistim biraz once ciktik. Idari tatillerde resmi kurumlarda Açıktır. Tek farkı kurumda 10 kisi çalışıyorsa her bölümde 1 kisi nöbetçi kalır.
Banka ödemesi kısmına gelirsek eft ler 16.30 dan sonra yapılmaz bankalar da. Ama ben enparadan beklediğim icin odemeyi saat 19-00 dan sonra aldim gecen ay. Yani soyle bi sistem var eft ler sisteme düşer banka Çalışanları ister o gun isterse baska bi gun hesaba parayi gecer. Yani bu banka Çalışanın insiyatifinde olan bisey.

En paranin da 5 ten sonra paralari hesaplara geçmesinin sebebi budur. Quiz sabah gönderir parayi Finansbank aksama kadar kullanır parayi arbitraj kuru devreye girince dolar hesaplara gecer.

kesinleşmeler bittiğine göre :D Enparalar gelir mi diyorsunuz üstad :D

Quiz Webmoney e küçük küçük ödemeler göndermiş.Aralarında xxx $ var.Bunların dışında beklediğim 2 kanalım daha var.

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] Her yerde Quiz yazıyor.Şunu söyleyim süper modum Life ödeme yapmış Quiz ödeme yapmış bunlara takılmayın bence.İkisi aynı Network ;)

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] Her yerde Quiz yazıyor.Şunu söyleyim süper modum Life ödeme yapmış Quiz ödeme yapmış bunlara takılmayın bence.İkisi aynı Network ;)

Life ve quiz ayni network olabilir fakat odemeleri farkli zamanlarda yapiyorlar. Su ana kadar sadece life odeme yapti ornegin. Quizden odeme alan senden baska kimse yok. Webmoney aciklama kismindan ufak bi ekran goruntusu koyar misin?

konu fazla eskimeden yazayım hemen
quizden gelen ödeme swift olduğu için 5den sonra veya sabah erkenden düşüyor.
eft ile alakası yok yani, ben öyle düşünüyorum

Son düzenleme:
Life ve quiz ayni network olabilir fakat odemeleri farkli zamanlarda yapiyorlar. Su ana kadar sadece life odeme yapti ornegin. Quizden odeme alan senden baska kimse yok. Webmoney aciklama kismindan ufak bi ekran goruntusu koyar misin?

E-mail de Quiz gördüm Life ten eser yoktu.Webmoney de gönderen Quiz yazıyor açıklama kısmında Life için diyormuş.Neyse süper modum şu ana kadar hiç uzaklaştırma almadım, ban yemedim.Gönder gelsin :D

E-mail de Quiz gördüm Life ten eser yoktu.Webmoney de gönderen Quiz yazıyor açıklama kısmında Life için diyormuş.Neyse süper modum şu ana kadar hiç uzaklaştırma almadım, ban yemedim.Gönder gelsin :D

Ozellikle bu postu attim o yuzden,

Konuyu sadece quizden odeme aldiginizda guncelleyin. Odemenin nerden geldigine iyice bakmadan bu konuya post atmayin. Bu mesajimdan sonra gereksiz konuyu guncelleyen arkadaslar ceza alacaklar.

Garanti Bankası az önce ödeme geldi, allah bayram öncesi herkeze almaya nasip etsin

Son düzenleme:
Ödemeler başladı hayırlı olsun cümleten:)
Çà÷èñëåíèå îò Quiz Group International Inc., ¹1551537, äàòà 16/07/2015. QuizGroup Payment for 2015-06-01 PayID1551537

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri