☻QuizGroup Kanal Satışı HEDİYELİ!☻

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
62 tane alındı birinci sınıf işcilik özene bezene açılmışta bu duvar resimlerinde kavun karpuz resimleri filan var bir an diyorumki manavcı ile ortakmı çalışıyor acaba, birde hesabın adı Thomas profil resmi çıtır hatun orayada şaştım sonradanmı cinsiyet değiştirmedi diye düşünmedim değil. :D

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] 160 bekliyorum.. [MENTION=8895]palipleten[/MENTION] mi gitti bizim stok :D

dedi o ne veriyorsa 2 katını veriyorum onun işini görme dedi :D kıramadım..

ona da sana da verdim kimse kanalsız değil şu anda :D

62 tane alındı birinci sınıf işcilik özene bezene açılmışta bu duvar resimlerinde kavun karpuz resimleri filan var bir an diyorumki manavcı ile ortakmı çalışıyor acaba, birde hesabın adı Thomas profil resmi çıtır hatun orayada şaştım sonradanmı cinsiyet değiştirmedi diye düşünmedim değil. :D

:D güzel tespit üzümünü ye bağını sorma... o kadar titizsin ki mecbur bende titiz çalışıyorum :D

Vaybe 160 kanal 60 kanal 70 kanal. 1 tane alamıyoz :D

Bi bulaym parayi 100 tanede ben alacam quizci dayıdan.

Bu çok saçma olmamış mı?adam belki ilk defa Quize başvuracak ?

Ayrica şu yontemi kullansak olmaz mı paypala birden cok mail ekleyebiliyoruz.
Dashboardlari da buna gore ayirabiliriz galiba ;)

Bu çok saçma olmamış mı?adam belki ilk defa Quize başvuracak ?

Ayrica şu yontemi kullansak olmaz mı paypala birden cok mail ekleyebiliyoruz.
Dashboardlari da buna gore ayirabiliriz galiba ;)

artık mantığı mı kaldı hocam nelerle mücadele ediyoruz görüyon :D
ilk defa başvuran normal quize başvurusunu yapacak ondan sonra o kanalın dashboardından add new channel diyerek cevap edecek..

artık mantığı mı kaldı hocam nelerle mücadele ediyoruz görüyon :D
ilk defa başvuran normal quize başvurusunu yapacak ondan sonra o kanalın dashboardından add new channel diyerek cevap edecek..

Tamam hocam ben de onu diyorum. Bi paypala yeni mail ekleyip size versek. Siz de ilk kanali bu mail ile kayit edip add new channel diyebilirsiniz

Hic denemedim ama mantikli geliyor. Sonucta Quiz paypal mailine bakiyor isme degil ;)

Olabilir mi boyle birsey

Tamam hocam ben de onu diyorum. Bi paypala yeni mail ekleyip size versek. Siz de ilk kanali bu mail ile kayit edip add new channel diyebiliriz.

Hic denemedim ama mantikli geliyor. Sonucta Quiz paypal mailine bakiyor isme degil ;)

pek kimse yanaşmaz hocam o duruma.. yani bir yaparsın iki yaparsın ama 7 mailden sonra ne yapacaksın? bu sefer eldeki kanalların dashboardını vermen gerekecek onud a kimse vermek istemez.. bende almak istemem ip sorunu çıkabilir

pek kimse yanaşmaz hocam o duruma.. yani bir yaparsın iki yaparsın ama 7 mailden sonra ne yapacaksın? bu sefer eldeki kanalların dashboardını vermen gerekecek onud a kimse vermek istemez.. bende almak istemem ip sorunu çıkabilir

7 gmail sınırıni bilmiyordum :D

Sen bana bi 30 tane ayarla o zaman hocam ayin 2 sine kadar ;)

Gürhan ip sorunu bizde de çıkacak işte :D Yandık her kanalı eklerken modem resetliyip bütün temizliği yapmamız lazım.. Ve ana hesabı her seferinde mecbur girmek zorunda kalacaz. Yani bir ana hesap olacak diğerlerini ona bağlarken önce onu girmemiz gerekecek. Yani o ana hesap çok temiz olması lazım.. Bi gittimi diğerlerini nasıl görecez birde o var.. Anlamadım ben bu işi..

Gürhan ip sorunu bizde de çıkacak işte :D Yandık her kanalı eklerken modem resetliyip bütün temizliği yapmamız lazım.. Ve ana hesabı her seferinde mecbur girmek zorunda kalacaz. Yani bir ana hesap olacak diğerlerini ona bağlarken önce onu girmemiz gerekecek. Yani o ana hesap çok temiz olması lazım.. Bi gittimi diğerlerini nasıl görecez birde o var.. Anlamadım ben bu işi..

hayır öyle değil.. zaten siz paypal değişimi için video yükledikçe paypal değişiyorsunuz yani zaman aralıklarıyla.. bunu da aynı şekilde yaapacaksınız.. yükleme yaptıkça add new channel diyeceksiniz ve dashboarda kaç tane kanalın varsa hepsiyle girebilrsin.. illa bir maille girmene gerek yok.. 10 tane kanalın varsa hepsiyle aynı yere bağlanıyorsun zaten

katip arkadaşımıza teşekkür ederim yaklaşık 30 yakın kanal aldım hiç birinde sorun çıkmadı işini bu kadar başarılı sağlam yapan katip arkadaşı tebrik ediyorum

Hocam skype den ulaşmaya çalışıyorum ama cevap alamadım

hocam aldığım quizlerin quiz partner bölümlerine giremiyorum paypal değiştirmek için tüm işlemlerim durdu
KALİTE KONTROL GÖRÜNTÜLERİ

1)Size verilen excel tablosundaki kayıtlar bu şekilde sunulmaktadır

2)Kanallar bu şekilde profil ve kapak fotolu şekilde, videosu silinmeden teslim edilmektedir

REFERANSLAR;

- KANAL FİYATLARI;
1 Adet Boş Quiz = 12 TL
5 Adet Boş Quiz = 60 TL
10 Adet Boş Quiz = 120 TL

- Kanallar boşken 10 gün içerisinde partnerden atılırsa veya kapanırsa değişim yapılmaktadır. Yükleme yapıldıktan sonra garanti dışıdır.
Kanalların içerisinde izlenim için bulunan video kesinlikle silinmemektedir! Herkes biliyor ki silinen videolar nedeniyle kanalların partnerden atılma durumu vardır. Ayrıca bu videoların ne tür ve ne şekilde olduğunu bilemeyeceğiniz için kanalızın hem +18den kapanabilir hem de partnerden atılabilir..

-

►Kampanya:En az 10 kanal alımınızda +1 kanal HEDİYE..!
Hemde herhangi bir artış olmadan kanalları indirimli alırken AYNI ZAMANDA hediye kanal sahibi olacaksınız..!

- DETAYLAR;
En az 10 kanal satışında +1 kanal hediye edilecektir. 10 ve katları şeklinde kanal satışlarında her 10 kanal için +1 kanal HEDİYE!

Örneğin; 10 kanal alımında +1
20 kanal alımında +2
50 kanal alımında +5
...
...
100 kanal alımında +10 adet
şeklinde kanallar hediye edilecektir..

- Amacımız size daha çok hizmet ve daha fazla para kazanmanızı sağlamak...Hesapladığınızda kanal fiyatı 10 TL'den 9 TL'ye düşmektedir!!

Zaten uygun olan kampanyalı fiyatlarımızdan yararlanın hem de dolandırıcılık olaylarına maruz kalmayın!

UNUTMAYIN! DİMYAT'A PİRİNCE GİDERKEN EVDEKİ BULGURDAN OLMAYIN!

Ödeme Yöntemleri:
paypal, enpara, vakıfbank, akbank, garanti

Bu kanallardaki videolar minimum kaç izlenimli [MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocam ?

Konuyu bayadır güncellemiyordum özel siparişleri yetiştiremediğim için :) onları bitirdim satışlar devam etmektedir
En az 20 kanal olmak üzere sipariş alıyorum arkadaşlar..

Yaklaşık 4 aydır toplamda 5.000 e yakın sipariş teslim edilmiştir kimseyle tek sorun yaşanmamıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri