QuizGroup Kasım Kazançları Aralık Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
200 dollar üstü bekleyenler ayın 20 kadar ümitlenmesinler. daha adamlar 20 dollarlık ödemeleri yapıyor :)

---------- Spam Engelliyici 18:56 ---------- Önceki Mesaj 18:56 ----------

вαттυѕαу;724970' Alıntı:
Gövde gösterisi yapmak yasak . :mad::mad:

özür bi daha olmaz :(

senin paranı ne yapcam hocam benimde kapanan kanal var ondan sordum :)

para kazanması giden kanalımın ödemesi dashboard'a yansıdı ama Suspended yazıyor bu normal mi?

the transfer to your account will be made in 57 days after the end of the month when the monetization of your channel has been suspended.

içeriğide bu.

Para kazanman gittiginden dolayi 1 ay gecikmeli odenecekmis.
[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] hocam bak bu arkadasinda 1 ay gecikmeli odenecegi halde dashboardina yansimis miktar. Kapanan kanallar dahil hepsi normal vaktinde yansiyor soyledigim gibi. Yansimayanlarda farkli bi sorun vardir.

Quizde ödeme limiti 5 dollarmıydı? eğer 5 dollar ise bu ayki ilk ödeme benimdir:D

Noolur ödeme bugün yapılmasın bana noolur :D :D la bunu diyeceğim aklıma gelmezdi hiç haha :D :D :D yarın sabah webmoney program kurulumunu yaptıktan sonra hesabıma gelen para limiti kalkıcak ortadan . şimdi gelirse ödeme geri dönecek :D :D

Noolur yarın ödemem yapılsın nooolur :D :D

Arkadaşlar benim ödeme bu ay 13 dolarda hala yatmadı. paypaldanda fazla anlamıyorum . bilgileri felan girmiştim hesabıda onayladım ama hala yatmadı.

Para kazanman gittiginden dolayi 1 ay gecikmeli odenecekmis.

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] hocam bak bu arkadasinda 1 ay gecikmeli odenecegi halde dashboardina yansimis miktar. Kapanan kanallar dahil hepsi normal vaktinde yansiyor soyledigim gibi. Yansimayanlarda farkli bi sorun vardir.

Ama onun ödemesinde Suspended yaziyormuş hocam, benimkisinde herhangi birşey yazmıyor normal olarak kesinleşmiş, bekleyecez görecez :)

Son düzenleme:
Noolur ödeme bugün yapılmasın bana noolur :D :D la bunu diyeceğim aklıma gelmezdi hiç haha :D :D :D yarın sabah webmoney program kurulumunu yaptıktan sonra hesabıma gelen para limiti kalkıcak ortadan . şimdi gelirse ödeme geri dönecek :D :D

Noolur yarın ödemem yapılsın nooolur :D :D

Dostum bugunde odeseler yarinda odeseler bir sey degismeyecek. Webmoney programi kurdugunda sana farkli bir hesap cuzdan no veriyo. Sitedeki webmoney hesabini kullanmiyorsun

5 dolar gelmiş :D geçen ay 1 kanal sokmuştum yanlış hatırlamıyosam onu vermişler :D

Ama onun ödemesinde Suspended yaziyormuş hocam, benimkisinde herhangi birşey yazmıyor normal olarak kesinleşmiş, bekleyecez görecez :)

Burada bisey yazmaz zaten hocam o earnings sekmesine tikladigindada mi birsey yazmiyor? Gerci benim kapanip ertelenen kanalimdada birsey yazmiyordu, 100 dolar bi paraydi zaten ama kazandirdigi ay icerisinde kapanmisti. Eger kazandirdigi ay degilde ondan sonraki ay icinde (8-10 u gibi ornegin) kapandiysa o zaman normal vaktinde odeyebiliyorlar. Ayrica seni etiketledim cunku 1 ay gec odenen kanallar normal vaktinde kesinlesmiyor demistin sanirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri