Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yaw birader [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] şu konuyu ödeme haricinde hortlatmayın....bak delikanlı seni bu son uyarım seni bi banlarım pendiğe şutlarım seni akllı olo yeter senin laf dinlememezliğin .....
вαттυѕαу;724970' Alıntı:Gövde gösterisi yapmak yasak .![]()
İşinmi yok la beyto![]()
senin paranı ne yapcam hocam benimde kapanan kanal var ondan sordum![]()
para kazanması giden kanalımın ödemesi dashboard'a yansıdı ama Suspended yazıyor bu normal mi?
the transfer to your account will be made in 57 days after the end of the month when the monetization of your channel has been suspended.
içeriğide bu.
Quizde ödeme limiti 5 dollarmıydı? eğer 5 dollar ise bu ayki ilk ödeme benimdir![]()
Arkadaşlar benim ödeme bu ay 13 dolarda hala yatmadı. paypaldanda fazla anlamıyorum . bilgileri felan girmiştim hesabıda onayladım ama hala yatmadı.
Para kazanman gittiginden dolayi 1 ay gecikmeli odenecekmis.
[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] hocam bak bu arkadasinda 1 ay gecikmeli odenecegi halde dashboardina yansimis miktar. Kapanan kanallar dahil hepsi normal vaktinde yansiyor soyledigim gibi. Yansimayanlarda farkli bi sorun vardir.

Noolur ödeme bugün yapılmasın bana noolur![]()
la bunu diyeceğim aklıma gelmezdi hiç haha
![]()
![]()
yarın sabah webmoney program kurulumunu yaptıktan sonra hesabıma gelen para limiti kalkıcak ortadan . şimdi gelirse ödeme geri dönecek
![]()
![]()
Noolur yarın ödemem yapılsın nooolur![]()
![]()
Ödemelerim geldi bugun
2 kanala da gelmis , ikisi de tek hane![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.