QuizGroup Kasım Kazançları Aralık Ödemeleri

kapanan veya atılan kananılız varmıydı?
Kapanan yoktu kardeşim Atılan varmı dıye kontrol etmek için giriş yapmadım fakat linkten kontrol ettim kanalı Türkiye ye engellemıstım hala ulkemızde gözükmüyor bu video kullanılmıyor diyor oradan anladım atılmadığını Birde partner arama yaptığımda guızde gözüküyor Toplam 4 kanal ayni dashboard

5 adet kanalımda 4 hane vardı quiz de hiç biri gelmedi ... iki adet life vardı 2 hane geldi okadar... kanlları partnerden ayırım diye okadar mesaj atıyorum onuda yapmıyorlar artık sıkıldım yaa silip videoalra başka kanal açacam... okadar paradan 43 dolar geldii...

quiz de fos cıktı... hiç dogru düzgün ödeme alan yok... yine quiz yine darbe

500+ $ vardı kesinleşen sonra bütün paneldeki kanallarımı attılar. Dün 1,77$ gelmiş rezillik başka birşey değil.

500+ $ vardı kesinleşen sonra bütün paneldeki kanallarımı attılar. Dün 1,77$ gelmiş rezillik başka birşey değil.

atıldıgınızı nasıl anlıyosunuz dashboard a mı giriş yapamıorsunuz atınca ?? bende dashboard a girince bir pencere gelio acılır pencere.. ordan eski kapanan ve acık kanalarım dan seçim yapıp submit butonuna basmamı istiyor .

ah basabilsem aktif degil ki basayım

atıldıgınızı nasıl anlıyosunuz dashboard a mı giriş yapamıorsunuz atınca ?? bende dashboard a girince bir pencere gelio acılır pencere.. ordan eski kapanan ve acık kanalarım dan seçim yapıp submit butonuna basmamı istiyor .

ah basabilsem aktif degil ki basayım

ben kanallara girerek baktım. Hepsinin bağlantısı kesilmiş quiz darboarda ulaşamıyorum.

1,794 dolar kesinleşen var, tek kanal, kanal suspend olmuş ve 7,14 wmz gelmiş akşam 17:22 sularında.

D5102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1,794 dolar kesinleşen var, tek kanal, kanal suspend olmuş ve 7,14 wmz gelmiş akşam 17:22 sularında.

D5102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bendede hala kesinleşen duruyor. Ödeme kısmındada hala bakiye olarak gözüküyor. Kanal 18inde kapanmıştı.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç ödeme gelmemiş bana, adamlar kapattırabildiklerini kapattırdılar geri kalanları da ödemediler şimdi quiz savunucuları gelir kapanmalarin quiz ile ilgisi yok der.

2 aydır creative ve quiz haysiyetsizleri yüzünden 4-5 bin dolar param kaldı ödeme yapmadıkları kanallarda tertemiz 2 senelik ihtarsız kanal, 2 aydır para alamıyoruz hep bu hırsızların cebini doldurduk.

Bendede hala kesinleşen duruyor. Ödeme kısmındada hala bakiye olarak gözüküyor. Kanal 18inde kapanmıştı.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynı durum bendede var 2 kanal youtube da kapanmış ama dashboard da görünüyor,quizden atılmamış ve kesinleşen 4 haneye yakın kazancım da görünüyor, Bir mail attım bakalım dönüş bekliyorum ama nafile sanırım çöktüler paralara :((

aynı durum bendede var 2 kanal youtube da kapanmış ama dashboard da görünüyor,quizden atılmamış ve kesinleşen 4 haneye yakın kazancım da görünüyor, Bir mail attım bakalım dönüş bekliyorum ama nafile sanırım çöktüler paralara :((

bende attım 2 saat önce cevap yazdılar kanal linki istediler. Kanal linkini attım ama sonuçta kapandı kanal. Dashboard ödeme kısmını ve kesinleşen kısmını ss atıp yolladım.

bende attım 2 saat önce cevap yazdılar kanal linki istediler. Kanal linkini attım ama sonuçta kapandı kanal. Dashboard ödeme kısmını ve kesinleşen kısmını ss atıp yolladım.
Hocam inşallah iyi bir haber gelir ama benim hiç umudum kalmadı,ben supporttan yolladım ama maillerini alabilirmiyim hocam mail atayım bide bana daha dönüş olmadı.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dear Partner,

Transfers to WMZ purses and Payoneer accounts have been made.

Bank transfers will be made on the 28th of December, 2015.
Please note it takes 1-2 business days for bank transfers.

Please accept our apologies for any inconvenience it may cause.

eger yalan deilse banka ödemeleri p.tesi ye kaldı . görecez bakalım 1 2 iş günüde sürer diyor yani ayın sonuna kadar yatacak dio inbox da

Cevap alınca banada bilgi verirmisin etiketleyip bende aynı durumdayım kesinleşmiş kanal kapanmış dasboarda girebiliyorum kesinleşmiş kazanç sorunsuz görünüyor.

odeme tarihleri ne arkadaslar [MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] [MENTION=39941]gamci[/MENTION] webmoney mı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri