ceyo banlanmış ya oh be.Hayatımda bukadar egolu bir adam görmedim.Yazık.Her yere damlıyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ceyo can değil multiymiş
deliller;
http://i.hizliresim.com/9485a3.png
http://i.hizliresim.com/zAvVj6.png
3 gun
Xperia Z2 den gönderildi
Bir turlu isinamadim su adsenseye partnerde hic olamsan kesinti sabit adsenseye gore davranip plan prgram yaparsak isimiz sakat guya bu ay odeme esigini gecip vds parami toplarm duyrdm % 35 kesinti yaptilar yine altta kaldikbende öyle düşündümde adsense daha fazla veriyormuş bana![]()
Bir turlu isinamadim su adsenseye partnerde hic olamsan kesinti sabit adsenseye gore davranip plan prgram yaparsak isimiz sakat guya bu ay odeme esigini gecip vds parami toplarm duyrdm % 35 kesinti yaptilar yine altta kaldik![]()
ben 7 kişinin ayrı ayrı skype ını yada foruma giriş ip sini koymadım ortaya.ceyo nun kullandıgı skype adresinden daha önce banlı bir üye giriş yapıyormuş dedim...@daralll hocam skypeden konusuyorum ceyo arkadasla 7 kisilik ekip olduklarını bu yüzden multi gibi gözüktüklerini belirtti aynı ip oldugu icin '' ben sadece aracıyım hocam ''
Ya multi midir bilmem ama adam 100 k kazanmışsa hakediyor yani çünkü adam en az 50 k lık kanal aldı 50 k yatırım yaptıktan sonra kanallar kapanmazsa 2 ay sonra 100 k almak çok normal bişey + bendende kanal alıyor yani kendide kanal yapıyor hatta banada attı kazanç fotosunu ben direk inandım çünkü adam kazanır abi yani 50 k yatırım yapmış + uğraşıyor hiç boşuna bişeyler yazmaya gerek yok
Sen olayı anlamamışsın millet kazanç paylaşımının yasak olduğu bu forumda niye kazancını paylaşıp show yapıyor diye ceyoyu eleştirdi.Şu da bir gerçek ki sonradan görme bir arkadaş olduğu açıkça ortada.Bir konusunda da disney diye kendini gösterip sahte telif atmış sen dja bu adamın neyini savunuyorsun arkadaşım bir tane kanal sattın bu adamda parasını ödedi diye adamı melek öi ilan edeceksin.
arkadaşlar bugün ödemeler başlıyormu?
kesinleşmeler bitti mi benimki tam kesinleşmedi sanki bazı şeyler eksik bu ay baya düşük görünüyor ama ben en çok bu aydan ümitliydim anlamadım iyice aklım karıştı nasıl olurda bu kadar az verir
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.