Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dostlar şimdi bir sualim var elimdeki life kanalları bitti,life dashboardından yeni kanal ekledim ama eklenen kanallar quizgroup olarak eklendi.ödeme yöntemi aynı.1500 dolar civarı alacağım var quizin bankaya alt limiti 2000 dolar olması lazım.bu bana hala yansımadı sonraki ay 2000'i geçince mi alırız acaba?
Şirket adı (banka hesap adıyla aynı olmalıdır):
Kedoo Entertainment JLT (Ödemeyi gönderen: ABD dışı - Teyitli)
Alıcı e-postası:
[email protected]
yapma yahu kullanım şartlarına epeydir bakmıyorum.peki ödeme alan oldu mu acaba?life göndereli 2-3 gün oldu .Quiz ve Life Banka alt limiti 100$'a indirdiler hocam
Kapananlar umarım yarın başlar pazartesi büyük bir ödemem var![]()
Arkadaşlar 3 haneli paypal ödemesi geldi ama gelen quizdenmi yoksa life denmi nasıl anlayabilirim.Birde toplu gelen paranın detaylarını mail atarak ögrenebilirmiyim.
kapanan kanalların banka ödemeleri başladımı ?
arkadaslar quiz odemelerı adsense odeme yaptıktan 2 hafta sonramı yapıyor tahmını odemelerı
kapanan kanalların banka ödemeleri başladımı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.