QuizGroup Mart Kazançları Nisan Ödemeleri

Bugün ödeneyeceklerdi kapanan kanalları webmoneye.. Ödeme alan oldu mu hiç ?

3 haneli beklemede arkadaşlar bugün için gün verdi ama akşama başlar herhalde.

Bugün ödeneyeceklerdi kapanan kanalları webmoneye.. Ödeme alan oldu mu hiç ?

Ben de 4 hane bekliyorum webmoney kapanan için. Gelir akşama en geç, webmoney'de kelek yemedim hiç.

3 haneli beklemede arkadaşlar bugün için gün verdi ama akşama başlar herhalde.

Allah aşkına ödeme gelmediği surece yazmayın yaw .. gece 1 den bu yana ne güzel güncelenmemişti ben ödeme geldi sandım onun için girdim konuya gereksiz bir heyecan yaptım .. yüklü ödemeler bekleyip yazmayanlar var arkadaşlar. biraz sabırlı olun lütfen ödeme gelmedikçe yazmazsanız herkes bundan memnun olacaktır.

Allah aşkına ödeme gelmediği surece yazmayın yaw .. gece 1 den bu yana ne güzel güncelenmemişti ben ödeme geldi sandım onun için girdim konuya gereksiz bir heyecan yaptım .. yüklü ödemeler bekleyip yazmayanlar var arkadaşlar. biraz sabırlı olun lütfen ödeme gelmedikçe yazmazsanız herkes bundan memnun olacaktır.

Müjdemi isterim ödemeler gelmeye başladı kapananlar...

29.04.15 16:13

webmoney

Arkadaşlar sanırım kapanan kanalları yarın başlayacaklar ödemeye , ben aşagıdaki şekilde translate dilinin döndüğünce Şubat kapanan kanalların parasını sormak için mail attım ... Hem ne zaman ödeyeceksınız hemde tutarı ne kadar dıye :D

Şu şekilde :

The payment of this month will be held in February closed channel connected to your partner what day? Today?

To be made possible by I'm allowed to find out the total amount to be invested?

My Data Bank as follows:

Full Name: Sxxx Txxx
Address: Kxxxxxxxx / Ixxxxx
Banks: Fxxxxxxxxx Exxxxx
IBAN NO: TRxx 00xx xx00 00xx xxxx xxxx 0x
USD

Sincerely, I wish Good Work

Onlarda 1 saat içinde böyle bir mesaj atmıslar cevap vermısler ...

Greetings,

Overall payment for blocked February channels for $xxx.xxUSD will be sent after 30th of April.

Best regards,
The QuizGroup Team

Yani translate meali der ki ;

Selamlar,

$ xxx.xxUSD için bloke Şubat kanallar için genel ödeme 30 Nisan sonrasında gönderilecektir.

Saygılarımla,
QuizGroup Takımı

BİLGİNİZE !!!

EDİT : Ödeme gelmeden yazmayın diye yorum yazmayın lütfen , bekleyenlerde bilgi alsın diye paylaşıyorum !!!

Tek haneli gelmiş banada kapanan. Başladı şıngırtılar.. :) Hadi hayırlısı.

Yalnız Life bu ödemeler sanırım bana Lişfe kanalı gelmiş.

Life şubat kapanan kanalların ödemesi geldi 4 haneli webmoney. Quiz kanallarda gelen yok.

gelen kanalların quizde olduguna eminmisiniz arkadaşlar?bende bi ödeme aldım ama kanal lifeda... en azından kapanan life ödemeleri başladı webmoneyde,buna eminiz :D

edit : tam emin degilim ama benim zaten quizden bu ay alacagım kapanan kanal ödemesi yok galiba :D

Son düzenleme:
Web money kapananlar başladı herkese hayırlı olsun Saat: 15:55

4 haneli life alındı. kapanan life kanalları ödüyorlar şu an.

ödemeler life ödemesi arkadaşlar :) açıklamaya bakarsanız bana da geldi ama life yazıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri