QuizGroup Mart Kazançları Nisan Ödemeleri

Enpara hala alamadık ya la.

bende ne sevindim yoksa ödemeler geldi mi diye .. bende ziraat bekliyorum gelen giden yok .. 3 gun once bu hafta içinde ödenecek dediler. yarın aksama kadar ödenmezse baya yoracaklar bizi öyle görünüyor

bizden başka almayan var mı?

Mail attım bana gelen cevap

Greetings!

A response to your request will be sent to you as soon as we solve the problem.

It may take a few days.

Our apologies for the delayed response.

Best regards,
The QuizGroup Team

Mail attım bana gelen cevap

Greetings!

A response to your request will be sent to you as soon as we solve the problem.

It may take a few days.

Our apologies for the delayed response.

Best regards,
The QuizGroup Team

Selamlar !

Isteğinize bir cevap en kısa sürede sorunu çözmek olarak size gönderilecektir.

Bir kaç gün sürebilir .

Gecikmiş yanıt için özür dileriz .

Saygılarımla,
QuizGroup Takımı

bişey anladın mı

garanti bankası hesabıma cekıyorum 10 hesap var bende dashboardları ayrı ayrı bagladım sıkıntı yok aynı şekilde iş bankası hesabimdada sıkıntı yok en gec ayın 27 sınde bıtıyo 2 3 aydir.. wm olayina gelince daha erken oduyo ama wm ye verdiğin komısyon oranı fazla 2k dolar cekebilmek için 2076dolar odeme yapiyosun kur farkı aynı deselerde 0.10 , 0.20 puanlık fark var kurdada kucuk rakamlar ıcın onemli degıl ama gelen meblağ buyukse bu ufak rakamlardandada bi askeri ücret cıkıyo.. şahsen kendi fikrim parayi 17 18 inde cekip 2 3 milyar zarar etmektense 25 in den sonra cekip kar etmek daha mantıklı geliyo , eger toplu dashboardlariniz varsa bunlari bankaya almak daha dogru olur ama ayrı ayrıysa onları toparlamakla ugrasmaktansa wm de kalması daha mantıklı bence hocam
56

aynı dashboardda veya farklı dashboardda olan kanalların odemelerı aynı banka ıse sonucta odemelerı toplu yapmıyormu

Benle beraber 3 - 4 kişinin mi sadece ödemesi yapılmadı ?

aynı dashboardda veya farklı dashboardda olan kanalların odemelerı aynı banka ıse sonucta odemelerı toplu yapmıyormu

banka hesaplarim ayri ayri 1 bankada 10 dolar hesabımın 10 dashboardıda her bırıne ayrı cekıyorum hepsı aynı gunde gelmiyor yani dashboardlarim ayrık ama banka hesaplari aynı değil 1.dashboard 1. hesap 2.dashboard 2.hesap bu şekilde
72

ayrı ayrı gelıyorsa kesıntı fazla olmuyormu

kesinti fazla oluyor ama yapacak bişey yok kanaları birleştirme gibi bir imkanım yok daha doğrusu spama düşme korkusundan yapmıyorum ( kimse kanal bundan dolayı spamdan kapanmaz demesin defalarca kanalım kapandı oda sadece dashborda girip çıkmaktn kapandı )

Benle beraber 3 - 4 kişinin mi sadece ödemesi yapılmadı ?

herhalde .. baksana ben sen rozetmen en fazla 1-2 kişi daha olur. ne kadar bekledigini bana özelden yazabilir misin namlu belki de miktariyle ilgili bir durumdur

kesinti fazla oluyor ama yapacak bişey yok kanaları birleştirme gibi bir imkanım yok daha doğrusu spama düşme korkusundan yapmıyorum ( kimse kanal bundan dolayı spamdan kapanmaz demesin defalarca kanalım kapandı oda sadece dashborda girip çıkmaktn kapandı )

herhalde .. baksana ben sen rozetmen en fazla 1-2 kişi daha olur. ne kadar bekledigini bana özelden yazabilir misin namlu belki de miktariyle ilgili bir durumdur

dostum dashboarda gırdıgın ip temızse pek sorun olmuyor,eger dashboarda ipsi ile spam kastınsa cok kapanma rıskı var,dıger hersey ıcın gecerli,
ben aynı iple 30dan fazla kanalım var ve bu sayı 60 cıkacak,bakalım kısmet artık :)

[MENTION=13678]NaMLu[/MENTION] [MENTION=12115]rozetmen[/MENTION] bu sabahın köründe saat 6:34 te ödemem gelmiş ziraat banka ödemesi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri