QuizGroup Network Mart Ödemeleri

ödeme nasıl arkadaşlar bende başvurmayı düşünüyorum her partnerdeki gibi kazandıgın bir sonraki aya mı

Arkadaşlar dün ödeme alamayıp bugün alan oldu mu? Bu Quizgroup sanırım 22-28 arası ödemelerini yapıyor. Var mı bugün ödeme alan yada henüz ödeme alamayan?? Benim de ödemem gelmedi çünkü Quizdeki kanallarımın.

hocam tek kanal için ödeme bekliyorum ve henüz alamadım. gerçi benim durum biraz sakat teliften kapanmış dizi kanalı için 4 haneli ödeme bekliyorum. ben alırsam herkese yaparlar herhalde :))

hocam tek kanal için ödeme bekliyorum ve henüz alamadım. gerçi benim durum biraz sakat teliften kapanmış dizi kanalı için 4 haneli ödeme bekliyorum. ben alırsam herkese yaparlar herhalde :))

Bende aynı şekilde. Benimkisi tek kanal değildi ama teliften kapanan bir kanal için bende ödeme bekliyorum. Gerçi benimkisi 4 haneli değil ama yine idare eder bi rakam benim için. :) Aksilik bu paraya da çok ihtiyacım var. Faturalar bekliyor. 1-2 güne yatmazsa yandık.. :( Neden bu kadar geçe kaldı bizim ödemeler anlamadım. Bekleyelim bakalım neler olacak. :confused:

benimde telif kapandı . , mesaj attım quiz ' e bana attığı mesaj su oldu . [MENTION=1569]pynrs[/MENTION] [MENTION=1424]PreludeBB2[/MENTION] [MENTION=3305]KaiKiseN[/MENTION]

You will be paid asap.(Ödemeniz en kısa zamanda yapılacaktır.) diye oldu mesaj.

More info about payment you can ask at [email protected]

beyler bu partner başvurada kazandıran oynatmalara mı bakıyor kanal izlenimine mi

benim kanalında ödemesi yapmışlar ödeme dün gelmiş 23 nisanda

benimde telif kapandı . , mesaj attım quiz ' e bana attığı mesaj su oldu . [MENTION=1569]pynrs[/MENTION] [MENTION=1424]PreludeBB2[/MENTION] [MENTION=3305]KaiKiseN[/MENTION]

You will be paid asap.(Ödemeniz en kısa zamanda yapılacaktır.) diye oldu mesaj.

More info about payment you can ask at [email protected]

Teşekkürler dostum içime su serptin. Ben dün mesaj attım bu adamlara ama cevap veren olmadı. İyi yine sana cevap yazmışlar. Ödemen geldiğinde buradan bildirirsen çok sevinirim. Çünkü aynı durumdayız gördüğüm kadarıyla. :)

Teşekkürler dostum içime su serptin. Ben dün mesaj attım bu adamlara ama cevap veren olmadı. İyi yine sana cevap yazmışlar. Ödemen geldiğinde buradan bildirirsen çok sevinirim. Çünkü aynı durumdayız gördüğüm kadarıyla. :)

Olur kardeşim. Aynı durumdayız . Onlarda bana mesaj atarak içime su serptiler ama . İnşAllah ödemeyi yaparlar. [MENTION=1424]PreludeBB2[/MENTION]

banada ödeme yapmamışlar bugun inş herkesin odemesini yollarlar.

Quizdende ödemem geldi freedom da ödeme yapsa tam süper olacak :)

Quizden 5ad kanalımın 3ad inin ödemesini aldım. bu ödemesini aldıgım kanallardan 1 tanesi bagladıktan 1hafta sonra topluluktan kapanmış kanal. Diger 2 kanalın ödemesını beklemedeyım.

sanırım en son teliften kapanan paraları ödücekler yavaş yavaş ödüyorlar ama halal ödeme alamadık :(

sanırım en son teliften kapanan paraları ödücekler yavaş yavaş ödüyorlar ama halal ödeme alamadık :(

Aynı şekilde bana da herhangi bir ödeme yapılmadı. Beklemeye devam ediyoruz. Bi umudum bana geçen ayın 26 sında ödeme yapılmıştı. Acaba diyorum yine mi o tarihte ödeme yapacaklar. Herkese network e katılım tarihine göre ayrı ayrı ödeme tarihi mi verdiler acaba diye düşünüp ümidimi kaybetmemeye çalışıyorum..

benim ödeme de gelmemiş hala quizden

Beyler, sabredin elbet gelecek herkesin ödemesini 2 gün de ödeyemezler. yaklasık 4000+ kanal var network'de

Hocam haber ver demiştiniz . Benim teliften kapanan kanalın parasını yatırdılar hocam haberiniz olsun :) TşkLer Quiz [MENTION=1424]PreludeBB2[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri