- Web sitesi
- www.rootla.net
ödeme nasıl arkadaşlar bende başvurmayı düşünüyorum her partnerdeki gibi kazandıgın bir sonraki aya mı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende katılmayı düşünüyorum Burada yazılanlara göre adsense gibi ödeme yapılıyormuşödeme nasıl arkadaşlar bende başvurmayı düşünüyorum her partnerdeki gibi kazandıgın bir sonraki aya mı
Arkadaşlar dün ödeme alamayıp bugün alan oldu mu? Bu Quizgroup sanırım 22-28 arası ödemelerini yapıyor. Var mı bugün ödeme alan yada henüz ödeme alamayan?? Benim de ödemem gelmedi çünkü Quizdeki kanallarımın.
Alırsan beni etiketle hocam!hocam tek kanal için ödeme bekliyorum ve henüz alamadım. gerçi benim durum biraz sakat teliften kapanmış dizi kanalı için 4 haneli ödeme bekliyorum. ben alırsam herkese yaparlar herhalde)
hocam tek kanal için ödeme bekliyorum ve henüz alamadım. gerçi benim durum biraz sakat teliften kapanmış dizi kanalı için 4 haneli ödeme bekliyorum. ben alırsam herkese yaparlar herhalde)
benimde telif kapandı . , mesaj attım quiz ' e bana attığı mesaj su oldu . [MENTION=1569]pynrs[/MENTION] [MENTION=1424]PreludeBB2[/MENTION] [MENTION=3305]KaiKiseN[/MENTION]
You will be paid asap.(Ödemeniz en kısa zamanda yapılacaktır.) diye oldu mesaj.
More info about payment you can ask at [email protected]
Teşekkürler dostum içime su serptin. Ben dün mesaj attım bu adamlara ama cevap veren olmadı. İyi yine sana cevap yazmışlar. Ödemen geldiğinde buradan bildirirsen çok sevinirim. Çünkü aynı durumdayız gördüğüm kadarıyla.![]()
sanırım en son teliften kapanan paraları ödücekler yavaş yavaş ödüyorlar ama halal ödeme alamadık![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.