QuizGroup Network Mart Ödemeleri

Hocam haber ver demiştiniz . Benim teliften kapanan kanalın parasını yatırdılar hocam haberiniz olsun :) TşkLer Quiz [MENTION=1424]PreludeBB2[/MENTION]

Çok teşekkürler. Bana hala birşey gelmedi. İnşallah yatar. Beklemekten başka çare yok.

Çok teşekkürler. Bana hala birşey gelmedi. İnşallah yatar. Beklemekten başka çare yok.

Seninkide yatar hocam bugun yarin. O kadar yabanci forumlarda falanda dolasiyorum, Quizde parasi kalani hic gormedim bu vakte kadar. Kanali kapananlar dahi odemesini aliyor. Yanliz adamlar adsense ile hemen hemen ayni anda odemeyi yaptiklarindan dolayi boyle parca parca oduyorlar.

Bende varım. Bende Henüz ödeme alamadım. Yaklaış 5 mesaj attım ama cevap alamadım sonunda bugün 6. maili başka bir mail adresinden yazdım ve yanıt aldım. Yakında ödemem yapılacakmış. Geçen ay 26 sında yapmışlardı ödemeyi. Belki bu ayda bu şekilde olur bilemiyorum..

var hocam ben daha almadım da bakalım bugün nolcak..

Dizi film çizgi çalışanlar var mı bu networkte ?

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Suan herkez aldı mı parasını bu quızden bende daha yok!

Martı nisanda mı alıyorsunuz gözlerim yaşardı. :) Şubatı alamadık biz daha başka partner.

ben hala ödeme alamadım. teliften kapanan dizi kanalımın durumunu sorduğumda ödeme için youtube dan bilgi beklediklerini ve gelen bilgi doğrultusunda en geç 30 nisana kadar ödeme yapılacağı söylendi. neden teliften kapanan kanalların ödemesi yapılırken benim kanalıma böyle bir prosedür uygulanıyor diye sordum ,çünkü sizin kazancınız onlardan daha yüksek diye bir cevap aldım. benim anladığım benim ödeme büyük ihtimalle yalan oldu. bundan sonrası içinde riskli kategoride çalışıp 4 haneli rakamlar kazanan arkadaşların bu partneri tercih ederken bir kez daha düşünmesini tavsiye ediyorum.

ben hala ödeme alamadım. teliften kapanan dizi kanalımın durumunu sorduğumda ödeme için youtube dan bilgi beklediklerini ve gelen bilgi doğrultusunda en geç 30 nisana kadar ödeme yapılacağı söylendi. neden teliften kapanan kanalların ödemesi yapılırken benim kanalıma böyle bir prosedür uygulanıyor diye sordum ,çünkü sizin kazancınız onlardan daha yüksek diye bir cevap aldım. benim anladığım benim ödeme büyük ihtimalle yalan oldu. bundan sonrası içinde riskli kategoride çalışıp 4 haneli rakamlar kazanan arkadaşların bu partneri tercih ederken bir kez daha düşünmesini tavsiye ediyorum.

Eğer böyle birşey olursa kanalımı çıkarırım. Adsense de ben parayı tıkır tıkır aliyordum. Demek ki bu kategori ye adsense ödeme yapıyor.partnere geçince ne değişiyor onu anlamadım.

Hocam kazanç yaklaşık ne kadardi?

Eğer böyle birşey olursa kanalımı çıkarırım. Adsense de ben parayı tıkır tıkır aliyordum. Demek ki bu kategori ye adsense ödeme yapıyor.partnere geçince ne değişiyor onu anlamadım.

Hocam kazanç yaklaşık ne kadardi?

hocam ben aynı kanaldan 5 ay ödeme aldım Adsense de. ünlem sorunu çıkınca partnere geçtim onda da sıkıntı çıktı. yaklaşık 2000$ bi ödeme bekliyordum quizden.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri