QuizGroup Network Temmuz Ödemeleri

18.08 / ödememi hala alamadım 4 haneli gelecekti. yavaş yavaş korkmaya başladım...

normal ödeme günleri zaten 25i bu ay erken göndermişler işte size denk gelmedi demek.Yada iyi tasarımlı kanallarımı ödüyorlar nedir anlamadım.

Benimde daha 20 günlük kanalı göndermişlerdi 12sinde.

Ama 8 aydır bağlı olan kanalı göndermemişler ilginç.

suyunu çıkartıyorsunuz iyice ay sonuna nerdeyse 2 hafta var daha,bu adamların her gün parça parça ödeme yaptığı da ortada neyin acelesi bu

ödeme zamanının başlamasına daha 2 gün olmasına rağmen ödemesi gelmedi diye beddua etmeye başlayan kişiler bile çıkabilir şüpheliyim :)

Arkadaşlar kusura bakmayın konu dışı olacak ama bir sorum var
Bir kanalımı 1 hafta önce quize bağladım.Sözleşme malesef gelmedi.2 kez sitelerindeki iletişim kısmından mail attım.Cevap gelmedi.Bağlantı kaldırma isteği gönderdim onu da kabul etmediler.Sizce ne yapmam lazım.
Şimdiden teşekkürler

Benim de ödemem az önce geldi. Teşekkürler quiz :)

Arkadaşlar kusura bakmayın konu dışı olacak ama bir sorum var
Bir kanalımı 1 hafta önce quize bağladım.Sözleşme malesef gelmedi.2 kez sitelerindeki iletişim kısmından mail attım.Cevap gelmedi.Bağlantı kaldırma isteği gönderdim onu da kabul etmediler.Sizce ne yapmam lazım.
Şimdiden teşekkürler

Sözleşme şart değil, eğer kanalı atmadılarsa ödeme yaparlar.Bir kanal bağlamıştım quize 1 gün sonra attılar ama 1 günlük kazancı bile yatırıyorlar, ödemede sorun çıkacağını sanmam

valla , quizden şaşmayın derim :) iki defa kanallarım kapatıldı ve yine yüksek meblağ paralarıydı ödedi quiz Candırrr..

Son düzenleme:
ilk kez ödeme aldım quizden. kapanan kanalları da ödemişler. aldıgım meblag oldukca kucuk, hatta yazayım 39 dolar, ama kapanana kanalları dahi ödemeeri gerçekten guzel

Kanalım temmuz ayında kapandı, bakalım kapanan kanalı ödeyecekler mi ?

Tapatalktan saygıyla gönderilmiştir.

Benim bi kanalı cuma ödemişler şimdi gördüm :D Geçen ay 15 nde almıştım bu ay 14 ünde gittikçe erken ödüyorlar yakında ayın kazancını ay içinde öder bunlar:D

Sözleşme şart değil, eğer kanalı atmadılarsa ödeme yaparlar.Bir kanal bağlamıştım quize 1 gün sonra attılar ama 1 günlük kazancı bile yatırıyorlar, ödemede sorun çıkacağını sanmam
İlgin ve cevabın için teşekkür ederim hocam

Bu gün öğlen ödemem gelmiş. Geçen ay 22 temmuz da ödemişti. Bu ay 18 Ağustos da ödedi. Darısı diğer partner kanalların ödemelerine.

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION]

hocam kolay gelsin , geçen ay kanalım kapatıldı onun ödemesi yatırılmadı, forumda Quiz kullancılarına sorduğumda bir kaç kişi aldığı söyledi.....birde söyle duurm oldu herayın 24'de hesabıma yatardı şimdi ise ayın 19'de ödeme yaptı.bir mail gönderdim kapatılan hesabım kazaç ücreti yatırılmamış lütfen tekrardan incelermisiniz diye yazdım gönderdim.

Dear Sir/Madame,

A transfer to Your account kullanıcı@hotmail.com in the amount of USD 16.37 has been made on 19.08.2014.

Channel: kanal adı,kanal adı,
Reporting period: 2014-07

If there are any concerns, please contact us at [email protected]

Thank you.

Best regards,
The QuizGroup Team

bu konuda fikrini alabilirmiyim

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION]

hocam kolay gelsin , geçen ay kanalım kapatıldı onun ödemesi yatırılmadı, forumda Quiz kullancılarına sorduğumda bir kaç kişi aldığı söyledi.....birde söyle duurm oldu herayın 24'de hesabıma yatardı şimdi ise ayın 19'de ödeme yaptı.bir mail gönderdim kapatılan hesabım kazaç ücreti yatırılmamış lütfen tekrardan incelermisiniz diye yazdım gönderdim.

Dear Sir/Madame,

A transfer to Your account kullanıcı@hotmail.com in the amount of USD 16.37 has been made on 19.08.2014.

Channel: kanal adı,kanal adı,
Reporting period: 2014-07

If there are any concerns, please contact us at [email protected]

Thank you.

Best regards,
The QuizGroup Team

bu konuda fikrini alabilirmiyim

hocam, ödeme almaya hak kazandığınız kanalların ödemesini yapmışlar. erken ödeme yapılması herhangi bir şüphe yaratmasın çalışmaya devam edebilirsiniz.

kapatılan kanalınızın ödemesi ile ilgili tekrar ve tam olarak açıklayacak şekilde mail atınız. sanırım attığınız maili tam algılayamamışlar, ödeme aldığınız kanalları değil kapatılan kanal isminizi vs mutlaka mailde yazınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri