Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abi adsense den bile erken ödemeyi yapıyorlar
Ben temmuz kazancını freedomda 30 eylülde alicam
Quizcileri kiskaniyorum walla
Abi bu partner niye beni kabul etmez anlamam ki ..
Dizi yüklüyorum atiyor ..
yarışma programı yüklüyorum atıyor ..
Çizgi film yüklüyorum atıyor ..
Bu partner sadece bana mi bunu yapıyor? ( Life de aynen )
[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION]
Hocam quiz biraz detaycı, bahsettiğiniz içeriklerdeki kanalları tespit ettikçe çıkartıyor. yeni başvurularda bu içeriklerle olursa zaten en baştan kabul etmiyor.
[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] bana sözleşmeyi gönderdiler . Kanal kontrolunen sonra mi acaba sozlesme gönderiliyor
evet hayırlı olsunyalnız genede dikkatli olmakta fayda var kontrol ediyorlar içerikleri, yakaladıkça atıyorlar
![]()
İlk defa ödeme alıcam bu heriflerden. Bunların nasıl bir ödeme yöntemi var acaba ben anlamadım. Bir gün birine yatıyor bir gün başka birine.Toplu ödeme diye bir şey yok herhalde bu heriflerde...
İlk defa ödeme alıcam bu heriflerden. Bunların nasıl bir ödeme yöntemi var acaba ben anlamadım. Bir gün birine yatıyor bir gün başka birine.Toplu ödeme diye bir şey yok herhalde bu heriflerde...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.