O zaman yüksek kazançlı kanalları atıyolar diyemez kimse bu tez çürüdüDüşük kazançlı olanlar da var hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O zaman yüksek kazançlı kanalları atıyolar diyemez kimse bu tez çürüdüDüşük kazançlı olanlar da var hocam
Olay yuksek kazanc degil, yuksek cpm orani. Diyelimki 1000 izlenime 50 dolar aliyorsunuz, iste orada sikinti basliyor. Birde az kanali olupta bu durumla karsilasan var mi? Benim telifli 5-6 kanalim oldugu halde herhangi bi sikinti yok mail falanda gelmemis, bu gelmeyecek demek degil ama belki cok kanal baglayan arkadaslari azaltiyor olabilirler. Ozellikle hepsini ayni dashboard altindan bagladiysaniz.
Olay yuksek kazanc degil, yuksek cpm orani. Diyelimki 1000 izlenime 50 dolar aliyorsunuz, iste orada sikinti basliyor. Birde az kanali olupta bu durumla karsilasan var mi? Benim telifli 5-6 kanalim oldugu halde herhangi bi sikinti yok mail falanda gelmemis, bu gelmeyecek demek degil ama belki cok kanal baglayan arkadaslari azaltiyor olabilirler. Ozellikle hepsini ayni dashboard altindan bagladiysaniz.
Ağzına sağlık hocam bende bunu anlatıcaktım cpu dedim yanlış sölemişim cpm olcakOlay yuksek kazanc degil, yuksek cpm orani. Diyelimki 1000 izlenime 50 dolar aliyorsunuz, iste orada sikinti basliyor. Birde az kanali olupta bu durumla karsilasan var mi? Benim telifli 5-6 kanalim oldugu halde herhangi bi sikinti yok mail falanda gelmemis, bu gelmeyecek demek degil ama belki cok kanal baglayan arkadaslari azaltiyor olabilirler. Ozellikle hepsini ayni dashboard altindan bagladiysaniz.
tek dashboardda 60 küsür kanal var 3 tane mail gelmiş henüz. en az bi 6-7 tane teliften kapalı kanal var dashboardda [MENTION=12679]Hemedo[/MENTION]
hocam peki bu bizim sorunumuzmuş gibi neden faturasını bize kesiyorlarkişimdi ben x içerikte 1000 izlenime 5$ alırken , y içerikte 1000 izlenime 30$ aldığımda suçlusu kim oluyor bunun
aklımda deli sorular
![]()
Olay cpm ise yandık. Kapanıp atılan kanal normale göre iyi getiren bir kanaldı. 1000 izlenime 14-15 doları görüyorudum ancak tamami organik gelir bunun. Ne yapacaz yani şimdi atmışlar kanalı 4 hane kazanç içerde kalacak gibi. Maile yüzde 90 dönmeyecekler.
Bu ayki kapanan kanalların ödemeleri bende aynı Şubat ayındaki ödemeler için hala Nisan ayı gösteriliyor.
Olay cpm ise yandık. Kapanıp atılan kanal normale göre iyi getiren bir kanaldı. 1000 izlenime 14-15 doları görüyorudum ancak tamami organik gelir bunun. Ne yapacaz yani şimdi atmışlar kanalı 4 hane kazanç içerde kalacak gibi. Maile yüzde 90 dönmeyecekler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.