QuizGroup Network

bende daha hiç atılan yok kapalı açık hepsi dashboardlarda duruyor

Olay yuksek kazanc degil, yuksek cpm orani. Diyelimki 1000 izlenime 50 dolar aliyorsunuz, iste orada sikinti basliyor. Birde az kanali olupta bu durumla karsilasan var mi? Benim telifli 5-6 kanalim oldugu halde herhangi bi sikinti yok mail falanda gelmemis, bu gelmeyecek demek degil ama belki cok kanal baglayan arkadaslari azaltiyor olabilirler. Ozellikle hepsini ayni dashboard altindan bagladiysaniz.

Olay yuksek kazanc degil, yuksek cpm orani. Diyelimki 1000 izlenime 50 dolar aliyorsunuz, iste orada sikinti basliyor. Birde az kanali olupta bu durumla karsilasan var mi? Benim telifli 5-6 kanalim oldugu halde herhangi bi sikinti yok mail falanda gelmemis, bu gelmeyecek demek degil ama belki cok kanal baglayan arkadaslari azaltiyor olabilirler. Ozellikle hepsini ayni dashboard altindan bagladiysaniz.

ozaman şu soruyu soralım kanaları atılan kişiler panelinizde kaç kanal ekli ?

tek dashboardda 60 küsür kanal var 3 tane mail gelmiş henüz. en az bi 6-7 tane teliften kapalı kanal var dashboardda [MENTION=12679]Hemedo[/MENTION]

hocam peki bu bizim sorunumuzmuş gibi neden faturasını bize kesiyorlarki :confused: şimdi ben x içerikte 1000 izlenime 5$ alırken , y içerikte 1000 izlenime 30$ aldığımda suçlusu kim oluyor bunun :D aklımda deli sorular :):)

Ağzına sağlık hocam bende bunu anlatıcaktım cpu dedim yanlış sölemişim cpm olcak :)

tek dashboardda 60 küsür kanal var 3 tane mail gelmiş henüz. en az bi 6-7 tane teliften kapalı kanal var dashboardda [MENTION=12679]Hemedo[/MENTION]

hocam peki bu bizim sorunumuzmuş gibi neden faturasını bize kesiyorlarki :confused: şimdi ben x içerikte 1000 izlenime 5$ alırken , y içerikte 1000 izlenime 30$ aldığımda suçlusu kim oluyor bunun :D aklımda deli sorular :):)

Bunun suclusu sen degilsin. Fakat bilenler vardir mutlaka. Quiz bazen reklam araliklarini kendi kendine degistirir, buda kazancinizda dususe neden olru cunku reklam araliklarini uzun tutarlar. Bi cok arkadas onu gormezden gelip kendi kafalarina gore tekrar reklam araliklari giriyorlar ama 5 dk arayla ama 7 dk arayla. Ben quize kanal soktugumda para kazanmayi falan acmam, 2 gun beklerim onlar kendileri para kazanmayi acip reklam araliklarina kadar otomatik ayarliyorlar.

bana 4 kez aynı mail gelmiş attıkları kanal başı mı gönderiyorlar acaba maili

Tek dasboardda yüzlerce kanal var bende.Tabi söylediklerin varsayımdan ilerisi değil ama yinede düşündürmeye başladı beni.Bekleyip görücez ..

benim 3 tane ana mailim var birine 1 mail gelmiş onunda hangi kanal olduğunu nasıl bulucam düşünüyorum hepsine tek tek girmerkmi gerekiyor atıldığını nasıl anlıyoruz arkadaşlar ?

Az önce kontrol ettim 1 adet kanal kırmızı yanmış bu kanal birkaç gün önce izlenme satın aldığım kanaldı ancak hala panelde duruyor henüz mailde gelmedi kurbanlık koyun gibi sıramızı bekliyoruz :)

1 dashboard da 145 kanal var. ayrıyette 20 30 tane daha var hangisinin atıldığını anlamam gerçekten zor olacak. bana tek mail geldi bekliyorum şuan

Olay cpm ise yandık. Kapanıp atılan kanal normale göre iyi getiren bir kanaldı. 1000 izlenime 14-15 doları görüyorudum ancak tamami organik gelir bunun. Ne yapacaz yani şimdi atmışlar kanalı 4 hane kazanç içerde kalacak gibi. Maile yüzde 90 dönmeyecekler.

3 telifliydi . atmışlar . teliflerde sahteydi offff :/

Olay cpm ise yandık. Kapanıp atılan kanal normale göre iyi getiren bir kanaldı. 1000 izlenime 14-15 doları görüyorudum ancak tamami organik gelir bunun. Ne yapacaz yani şimdi atmışlar kanalı 4 hane kazanç içerde kalacak gibi. Maile yüzde 90 dönmeyecekler.

o kadar cpm ye bişey yapmazlar korkma

14-15 cpm bencede sorun olmaz.bende cpmsi 28-32$ civarında olan kanallar var.benim biçok kanalın reklamlarını quiz degiştirdi.ben 5 reklam girdiysem,sonra reklamın 2ye düştügünü gördüm mesela ve adamlar degiştirdiyse vardır bi bildikleri dedim,kaldı öyle kanallar.sonuçda adamlar bizim kazancımız üzerinden pay alıyor.reklam çok olursa,biz ne kadar çok kazanırsak bu onlarında işine geliyor.madem o reklam sayısını azaltıyorlar,bence degiştirmemek gerekir.

Yaa olayı yılda 1-2 kere yapılan kıyım gibi düşünelim bence. Adamlara amca uyarı yapmıştır. Bunlarda pire için yorgan yakmayalım diyip göstermelik öle eleme yapıp bazı kanalları atmışlardır. İşte bak attık kanalları diyebilmek için.
Sanki spamdan kapanmış gibi düşünelim giden kanalları :)
10 tane attılarsa 100 tane daha bağlarız
BİZE VURURLAR AMA YIKAMAZLAR :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri