QuizGroup Network

Yukardaki mesaj da ve print screen attığım posta kesin ödemeyecek demedim, ödemeyebilir dedim :) çünkü onların gönderdiği sözleşmede de ihtimal kullanılmıştı yani google öderse biz de öderiz mantığı ile ödeme yapacaz demişlerdi..

ne güzel konuşuyon hocam sen valla öyle mutlu oldum ki anlatamam :d

Panelin tüm hesaplamalarında attıkları kanalları düşmüşler hocam. Bu şekilde olupta ödeme almışmıydınız hiç ?

Kanalları attıkları için panel otomatik düşmüştür hocam. Ama panelde yazıp yazmaması önemli değil. Onlar kaydını almıştır. 59 gün sonra ödenir.

O mail geldiği günden bu yana kadar 3 telifli kanalların ve 4 teliften kapanan kanalların hepsinin ödemesi yapıldı.
Bundan sonrada yapacaklarından adım gibi eminim. Kanalları atıp atmamaları çok önemli değil. Çünkü atılan kanallarında ödemelerini yapıyorlar.
Eğer sadece 3 telif yiyen kanalları atacaklarsa da bırakın atsınlar arkadaşlar. 7 günlük kazanç kaybımız olur sadece. Canınızı sıkmayın.
Bundan neden bu kadar eminim? Daha önce bende bir kaç kere quiz ödemeyecek mi? Bunlar ne dalavera çeviriyor gibi sorular sordum. Fakat adamlar google'dan ödeme aldığı sürece ödeme yapacaklarını birçok kez kanıtladılar. Artık benim onlara güvenim tam. Adsense ödediği sürece quizde öder diye düşünüyorum.
Quiz always pays.

Kesin ödeyecek demek yanlış olur bence, o zaman senin kanalların ödendi benim ve benim gibi bir kaç kişinin ödenmeyen kanalları oldu, he şu ayrı ödedikleri de oldu yani bu durumda %100 ödenecek demek çok da doğru değil, değil mi?

Benim nedense Quize güvenim tam, eğer parayı olurda birgün ödemezse Youtube'dan bilirim o derece :)

Kesin ödeyecek demek yanlış olur bence, o zaman senin kanalların ödendi benim ve benim gibi bir kaç kişinin ödenmeyen kanalları oldu, he şu ayrı ödedikleri de oldu yani bu durumda %100 ödenecek demek çok da doğru değil, değil mi?

Bu benim kişisel düşüncem doğan abi :) Sende çıkıp hayır bence ödemeyecekler diyebilirsin. Ödeme günü gelene kadar tahminlerimizi ve içimizden geçenleri yazabiliriz. Bu adamlar paraya çökmeyeceklerini kanıtlamak için daha ne yapmalılar ben bilmiyorum.
Bugünkü kanal atma olayına gelirsek. Bu kanalları daha fazla göze batmamak için atıyor olabilirler. Sonuçta 3 telifli kanal zaten kapanacak. Partnerde durup göze batmasının bir anlamı yok gibi.

Benim nedense Quize güvenim tam, eğer parayı olurda birgün ödemezse Youtube'dan bilirim o derece :)

aynen benimde güvencim tam google hesabım komple kapanmıştı pp 4 hane ödeme yolladılar pp bloke koydu ödeme yöntemi felan değiştiremedim hiçbişeyde yazmadım adamlar baktılar ödeme yöntemi değiştirilmiyor life kendoo ile yollamışlar bu kadar dürüst adamlar başka partner olsa 50 kere üstüne yatardı

Bu benim kişisel düşüncem doğan abi :) Sende çıkıp hayır bence ödemeyecekler diyebilirsin. Ödeme günü gelene kadar tahminlerimizi ve içimizden geçenleri yazabiliriz. Bu adamlar paraya çökmeyeceklerini kanıtlamak için daha ne yapmalılar ben bilmiyorum.
Bugünkü kanal atma olayına gelirsek. Bu kanalları daha fazla göze batmamak için atıyor olabilirler. Sonuçta 3 telifli kanal zaten kapanacak. Partnerde durup göze batmasının bir anlamı yok gibi.

Haklısın kardeşim 6 ayda bir bu muhabbetler dönüyor, yapacak bişey yok çalışmaya devam :)

arkadaş ne stres yapıyoruz şu yaptıgımız iş yüzünden böyle :D heray quiz paranın üstüne yattı yatıcak muhabbeti oluyor.kimisi ben güveniyorum arkadaş,öder quiz diyor.kimiside battık,bittik gitti paralar diyor.şuana kadar bi sorun çıkmadı çok şükür.inşallah bundan sonrada çıkmaz,paralarımızı sorunsuz bi şekilde alırız :)

benim anlamadigim ilk kez olmuyor dimi abi bu olaylar ben biraz yeni youtuber im tek kanal 800 $ vardi ihtarli sekilde ama ranzaya kaldirildi atmis quiz partner den ozmn onu bidaki ay mi aliyorum ? (quiz kanallarmda fln kayiti yok )

gidemediğin yer senin değildir diye bir laf vardır, cebimizde olmayan parada bizim değildir sıkmayın kendinizi olayıda kasmayın her şey olacağına varır ;)

Ne oluyor beyler kim neyi ödemiyor ben geç kalmışım olaya. :D Kapanan kanalları ödemezse quiz biter nokta.

kapanan kanalları kontrol ettim panelden silinmemiş, mail de gelmemiş. bi 10 adet var. (yüksek gelirlilere bakamadım daha)

atsin atsinda parayi ödeyip atsin hocam :) 4 haneli kanal bugun teliften kapandi dashboarda girmeye korkuyorum :) 3 tane mail gelmis bu sekilde inşallah kanali atmamislardir

Sent from my iPhone using Tapatalk

pff :S 4 hane uctu gitti panelden :(

En basiti madem öyle gene forum olarak quizi mail yağmuruna tutmak. Daha önce yaptığımızda altını çize çize QUİZ KAPANAN KANALLARI ÖDEME DEVAM EDECEK diye uyarı geçmişlerdi. Bu kadar olasılık üreteceğimize açsın biri konu yardıralım mailleri illaki cevap vereceklerdir!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri