Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
farklı webmoney hesabıyla açılan kanallara mail geldimi dashboard a giriş yapmak için o maili bekliyorum geceden beri hala gelmedi .
Büyük ihtimalle sistemsel olarak yaşadıkları sıkıntıdan dolayı geç gelicektir . Varmı gece 3 den sonra kanal bağlayıpta mail gelen kişi
Ssl hatası alıyorum
Bende yaklaşık 6-7 ay önce açılmış ne video ne izlenimi olan kanalı soktum.Yeni dashboard açtırmıyor ama.
Siteye girerken ilk kanal işlemi gibi izin istiyor ardından şu ekrana geliyor sorun ne olabilir ?
Screenshot by Lightshot
Durum ne dostlar gece ki karışıklık devam ediyor mu temelli 1k 10 aboneye mi döndü ? bi aydınlatırsanız sevinirim
boş kanal sokabilen yok herhalde hala [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam gibi ?
dashboarda ulaşmak için sağ üst köşeden Log in e tıklayarak giriş yapın hocam, eğer yeni kanal bağlayacaksanız Join kısmından giriş yapın.
---------- Spam Engelliyici 09:38 ---------- Önceki Mesaj 09:37 ----------
sıfır bir kanal sokmayı denedim halen eski kriterler geçerli arkadaşlar. Analytics e yansımış son 28 gün içinde 1000 izlenim almış ve 10 aboneye sahip kanal olması gerekli.
SORRY, YOUR CHANNEL DOESN`T MEET SCORING CRITERIA
TO SIGN UP
Your channel may join QuizGroup Partner Program if it meets specific scoring criteria. We assess all parameters of your channel. Your channel may pass scoring even with 10 subscribers and 1000 views if you follow YouTube rules and policies.
hocam quiz yine 10 abone + 1k izlenime mi döndü ?
Siteye girerken ilk kanal işlemi gibi izin istiyor ardından şu ekrana geliyor sorun ne olabilir ?
Screenshot by Lightshot
malesef aynı sorunu yaşıyorum ve çözüm yok
malesef aynı sorunu yaşıyorum ve çözüm yok
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.