Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
senin resimden dolayı hiç ciddi alasım gelmiyo hocam sürekli sanki ölesine laylaylom şeyler sölüyomuşsun gibi hissettiriyo profil resmin![]()
![]()
![]()
![]()
dashboarda ulaşmak için sağ üst köşeden Log in e tıklayarak giriş yapın hocam, eğer yeni kanal bağlayacaksanız Join kısmından giriş yapın.
Hocam log in kısmından giriş yaptığım halde bu şekilde diğer yandan giriş yaparken tekrardan kanala ulaşmak için yetki istiyor kaldı ki dün o yetkiyi vermiştim. Bu acaba quiz içinde güncellemeden kaynaklı olabilir mi daha önce bu sorunla hiç karşılaşmadım çünkü. Gerçe bu kullandığım mailde farklı dashboard olsun diye diğerlerinden ayrı yaptım.
en doğrusunu yaptılar.. bir de halen 5 kanal ekleme şartı varsa tadından yenmez.. Quiz zorlaştırmayı böyle yapsın yeter.. bu partnere bir şey olmaz, olamaz, olmamalıadamlar bize devletten daha iyi bakıyo
![]()
yok hocam güncellemeyle ilgisi olan bir durum değil, az önce aynı şeyle bende karşılaştım 0 izlenim 0 aboneli kanalı sokmayı denedim olmayınca bahsettiğiniz uyarıyı verdi bende bu şekilde çözdüm. eğer dediğim gibi aynı kanal ile değil de daha önceden var olan ve aktif şekilde dashboarda sahip bir kanalınızla tekrar giriş yapıp çıkış yaparsanız sorununuz düzelmesi gerekiyor.
ne yaptılar ki açıklandı mı bişey? izlenim şartı ve 30+ günlük şartı mı geldi?
Tam olarak şartları birisi yazabilir mi?
tarayıcınızın gelmişini geçmişini silerseniz büyük ihtimalle düzelmiş olacaktır. 1 tane kanal bağlamaya uğraştıysanız ve kanalı bağlayamadan yada bi şekilde işlem yarım kaldıysa bu şekilde sorunla karşılaşabiliyorsunuz.
2. çözüm olarakta tekrar http://join.quizgroup.com?ref=33686 sayfasına girin ve sağ üst köşeden LOG İN yapın. DASHBOARDI olan bir tane kanalınıza giriş yapın, daha sonra LOG OUT yaparak çıkış yapın, sorun düzelecektir.
Dashboard gauth_cacllback hatası veriyor.
Kanalı dün partnere sokmustum.Bundan dolayı olabilir.
Cünkü hala sözlesmede göndermemisler.
arkadaşlar kanal bağladığınızda ve son aşamaya geldiğinizde hata uyarısı veriyorsa, mutlaka o kanalınıza giriş yapın. kanalınıza davet gelmiş olabiliyor. 2-3 tane denemelik kanal bağladım hepsinde son aşamada hata verdi hepsine kanal üzerinde quiz katılım linki geldi.
SORRY, YOUR CHANNEL DOESN`T MEET SCORING CRITERIA
TO SIGN UP
Your channel may join QuizGroup Partner Program if it meets specific scoring criteria. We assess all parameters of your channel. Your channel may pass scoring even with 10 subscribers and 1000 views if you follow YouTube rules and policies.
Bu hata iletisi geliyor
bu bir hata iletisi değil, kanal kriterlerinizin 10 abone ve 1000 gösterimi sağlamadığını veya kanalınızda telif, dünya engeli vs. gibi şeylerin olduğu için kanalınız bağlanmıyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.