QuizGroup Network

konuya hakim biri özet geçebilirse güzel olur.. [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION]

dasb. ekleme sınırı geldi süre ne ?
10 abone 1000 görüntüleme istiyor mu halen ?
şimdilik aklıma gelen bu

yok hocam güncellemeyle ilgisi olan bir durum değil, az önce aynı şeyle bende karşılaştım 0 izlenim 0 aboneli kanalı sokmayı denedim olmayınca bahsettiğiniz uyarıyı verdi bende bu şekilde çözdüm. eğer dediğim gibi aynı kanal ile değil de daha önceden var olan ve aktif şekilde dashboarda sahip bir kanalınızla tekrar giriş yapıp çıkış yaparsanız sorununuz düzelmesi gerekiyor.

Yok hocam bana mısın demedi. İşin kötü kısmı diğer panele kanal eklerken de aynı hatayı aldım :(

konuya hakim biri özet geçebilirse güzel olur.. [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION]

dasb. ekleme sınırı geldi süre ne ?
10 abone 1000 görüntüleme istiyor mu halen ?
şimdilik aklıma gelen bu

Dashboarda (ben bugun 3 adet sokmayı denedim sonrasında uyarı verdi, başka bir arkadaş 5 kanal sokmuş o yüzden max. kanal sayısını baz alıyoruz.) 5 kanal soktuktan sonra 7 gün boyunca kanal bağlayamazsınız uyarısı veriyor.

10 abone ve 1000 izlenim istiyor. bu kriterleri karşıladığı halde bazı arkadaşlarımızın kanalları anlamadığım şekilde bağlanmamış. bu kısmı çözmüş değiliz.

---------- Spam Engelliyici 11:31 ---------- Önceki Mesaj 11:30 ----------

Yok hocam bana mısın demedi. İşin kötü kısmı diğer panele kanal eklerken de aynı hatayı aldım :(

başka tarayıcı kullandığınızda durum ne oluyor hocam? hiç denediniz mi bunu peki? ben mesela chrome aktif olarak kullanıyorum ve kanallarımı genelde internet explorer kullanarak sokuyorum.

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] bağlamak bağlanıyor 10abone ve 1000 izlenime ama ben dün 14 abone 1516 izlenimli kanal soktum hala sözleşme gelmedi, sözleşme gelmiyor.
Bu sıkıntı bir durum bence hala çalışma olabilir sonrasında atarlar, beklemek lazım yada neden sözleşme gelmiyor life yöneticisine sormak lazım.

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] bağlamak bağlanıyor 10abone ve 1000 izlenime ama ben dün 14 abone 1516 izlenimli kanal soktum hala sözleşme gelmedi, sözleşme gelmiyor.
Bu sıkıntı bir durum bence hala çalışma olabilir sonrasında atarlar, beklemek lazım yada neden sözleşme gelmiyor life yöneticisine sormak lazım.

Hocam sözleşme diyorsun da ben şimdiye kadar sadece 1 kez sözleşme imzaladım o kadar.

ne oldu yine yeni kritermi geldi :S gece 1 ay'dan eksik kanallar sokuluyordu sadece şimdi ne istiyor

dün 4 kanal sokabildim sonrasında ekleyemezsin daha fazla dedi.
hepsi de 1000 görüntüleme 10 aboneyi geçmişti
4 ü de dasb. yansıdı sorun yok.
10+1000 sağlamayanlar belkide dasb. görünmüyordur....
haftada 4-5 kanal ise limit çok az.
yeni dasb.cuklar :) oluşturacağız büyük ihtimal.

Herşey iyice karman çorman oldu bu 5 adet sınırı günlük değil arkadaşlar kaç gün olduğunu kesin bilen bir arkadaş varsa bilgilendirsin

quiz kanal ekledim adsense de takır takır kullanırken aynı videolar hiç yeni video eklemedim quize geçince askıya alındı. quiz kullanmasam daha kârlıyım gibime geliyor

Şimdi 1k izlenmeli ama abonesi gizli bir kanalı soktum yeni bir tane denedim hata verdi. Haftalık limit var galiba o limitin kaç olduğunu öğrenmek gerekiyor.

You channel cannot be added right now. Please try again in 7 days.

Beyler gece olan olay devam ediyor mu ? Hala 1 aydan eski kanalları mı almakta ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri