Boş kanal sokulmuyor mu artık?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yok hocam güncellemeyle ilgisi olan bir durum değil, az önce aynı şeyle bende karşılaştım 0 izlenim 0 aboneli kanalı sokmayı denedim olmayınca bahsettiğiniz uyarıyı verdi bende bu şekilde çözdüm. eğer dediğim gibi aynı kanal ile değil de daha önceden var olan ve aktif şekilde dashboarda sahip bir kanalınızla tekrar giriş yapıp çıkış yaparsanız sorununuz düzelmesi gerekiyor.
konuya hakim biri özet geçebilirse güzel olur.. [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION]
dasb. ekleme sınırı geldi süre ne ?
10 abone 1000 görüntüleme istiyor mu halen ?
şimdilik aklıma gelen bu
Yok hocam bana mısın demedi. İşin kötü kısmı diğer panele kanal eklerken de aynı hatayı aldım![]()
[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] bağlamak bağlanıyor 10abone ve 1000 izlenime ama ben dün 14 abone 1516 izlenimli kanal soktum hala sözleşme gelmedi, sözleşme gelmiyor.
Bu sıkıntı bir durum bence hala çalışma olabilir sonrasında atarlar, beklemek lazım yada neden sözleşme gelmiyor life yöneticisine sormak lazım.
Beyler gece olan olay devam ediyor mu ? Hala 1 aydan eski kanalları mı almakta ?
Beyler gece olan olay devam ediyor mu ? Hala 1 aydan eski kanalları mı almakta ?
Az önce soktuğum kanal 2 haftalıktı
İzlenim ve aboneleri nasıldı hocam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.