Açıkların hepsi kesinleşmişken haziranda kapanan kanalın tekine girdim kesinleşmemiş!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kardeş zaten kapalı kanalların panellerine girebiliyoruz.Adamlar onları tek panellere taşımış ama açık kanallara giriş yok panelleri kasten kilitlemiş pislikler çünkü işlem yapıyorlar. Biz kesinleşme bekliyoruz onlar partnerden atıyorlar teker teker. Çalışıyorlar işte bilgi felan vermeden. 1 ay önce spam politikası ile ilgi attıkları mailde; Kurallar ve prosedürler haber vermeksizin değişebilir diye bir ibare var. Muhtemelen bugunu düşünerek taşı gediğine oturtmuşlar. Eğer Temmuz ayı ödemeleri yapılmazsa quiz de diğer cirkef partnerler gibi bize güzellik yaptı demektir.
![]()
Şuan ki yaşanan olaylar tesadüf ya da sistemsel bir sorun değil. Bariz bile bile yapılan bir olay. Zaten bilgilendirme yapmamaları da buna örnek.
Merak ettiğim Haziran kapanan kanallar ödenecek mi ödemeyecek mi? Atılanlar için Yapacak birşey yok, kazanılanlar alınacak mı acaba?
enteresan bi şekilde duruyor paneli var Quiz de
Ödeme yapılmayacak mailleri sahte tıklama gibi olanlar için göndermişti diye hatırlıyorum aylardır kapananları alıyoruz sonuçta. Şimdi kapanan kanalların dashboard lar da uçtu göremiyoruz.Yani Temmuz açık ödemelerini merak etmiyorsun öyle mi?Sorun büyük hocam Temmuz ödemeleri muallakta kaldı. Önceleri attıkları kanallara ödeme yapılmayacak diye bilgi maili geçmiştir hatırlatırım.
10dk önce kanal ekledim tıkır tıkır aldı.
Tekrar sorayım benim gibi kanalları dagılmamış, tek dashboardda olan varmı başka?
Yeni dashborad dagilmadi eskiler hep dağıldı ve sırayla kanalları atıyorlarKanallarınızın ödemeleri kesinleştimi ?
Kanallarınızın ödemeleri kesinleştimi ?
50 k izlenimi olan kanalı atmışlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.