QuizGroup Network

Kardeş zaten kapalı kanalların panellerine girebiliyoruz. :) Adamlar onları tek panellere taşımış ama açık kanallara giriş yok panelleri kasten kilitlemiş pislikler çünkü işlem yapıyorlar. Biz kesinleşme bekliyoruz onlar partnerden atıyorlar teker teker. Çalışıyorlar işte bilgi felan vermeden. 1 ay önce spam politikası ile ilgi attıkları mailde; Kurallar ve prosedürler haber vermeksizin değişebilir diye bir ibare var. Muhtemelen bugunu düşünerek taşı gediğine oturtmuşlar. Eğer Temmuz ayı ödemeleri yapılmazsa quiz de diğer cirkef partnerler gibi bize güzellik yaptı demektir. :)

Şuan ki yaşanan olaylar tesadüf ya da sistemsel bir sorun değil. Bariz bile bile yapılan bir olay. Zaten bilgilendirme yapmamaları da buna örnek.

Hocam, Benim Partner Ana Mailime Baktığımda 3 Kanal Vardı, Teki Terminated Yediydi, Şimdi Terminated Olan Var Diğer 2 si Yok, YT Kanalımın Biri İle Giriş Yapayım Dedim, 2 Kanal O Mail Üzerinden Geçiş Yapmış.

Merak ettiğim Haziran kapanan kanallar ödenecek mi ödemeyecek mi? Atılanlar için Yapacak birşey yok, kazanılanlar alınacak mı acaba?

Yani Temmuz açık ödemelerini merak etmiyorsun öyle mi? :D Sorun büyük hocam Temmuz ödemeleri muallakta kaldı. Önceleri attıkları kanallara ödeme yapılmayacak diye bilgi maili geçmişlerdi hatırlatırım.

Manuel yapma ihtimalleri yok bence ya bi sistemi var bu işin ama ne? Neye göre atıyolar belli değil

Arkadaşlar ilk andan itibaren erişim sağlayabildiğim dashboardlardaki açık kanallar tamamı kesinleşmiş durumda. Ve kaç tane dashboard varsa açık tüm kanallar içinde. Yani ayrılma yok.

Sadece 1 dashboarda ilk andan itibaren giremiyordum. Kanalları kontrol ettiğimde temiz ve quize bağlıydı. Şİmdi onlar atılmış. Yani erişemediğiniz dashboard varsa o kanallar atılacak demektir.

Bende durum ;

Bi dashboarda maksimum 15 Kanal yapıyordum

Tüm kapalılar tek dashboard olmuş . Açıklar kendi içlerinde tek dashboard.
Açık kanalların kesinleşmiş .

Kapalı kanallarda kesinleşme yok , panele girebiliyorum.

valla arkadaşlar ben bir dashboarda ortalama 50 civarı kanal bağlıyordum, dün dahsboardları ayırdılar, 3 - 4 saat önce dashboardlara erişemedim. 1 - 2 saattir de çatır çatır atıyorlar kanalları neye göre attıklarını bilmiyorum telifli telifsiz atılan çok kanalım var, içerik çok çeşitli uzun kısa video ne ararsanız var. Yapacak bir şey yok bundan sonra oluşan yeni duruma göre pozisyon alacağız.

Yani Temmuz açık ödemelerini merak etmiyorsun öyle mi? :D Sorun büyük hocam Temmuz ödemeleri muallakta kaldı. Önceleri attıkları kanallara ödeme yapılmayacak diye bilgi maili geçmiştir hatırlatırım.
Ödeme yapılmayacak mailleri sahte tıklama gibi olanlar için göndermişti diye hatırlıyorum aylardır kapananları alıyoruz sonuçta. Şimdi kapanan kanalların dashboard lar da uçtu göremiyoruz.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öğlen Qizin attığı kanalı adsenseye bağladım reklam hala Qiz görünüyor bişey anlamadim

nası giriyorunuz panele arkadaş kapalı kanallar hariç girmiyor dashboardlara..

Kanallarınızın ödemeleri kesinleştimi ?

açıkların olduğu dashboardda kesinleşmeler bitti, kapalıları ayrı dashboardlara almışlardı onda kesinleşen de var kesinleşmeyen de.

Şuan son mesajlarda yazan arkadaşların söylediği mantıklı gelmeye başladı. Atacaklarını önce böldüler sonra girişleri engellediler şimdide atıyorlar mı acaba ? fikir yürütüyorum sadece

Bence yeni spam politikasına uyum sağlamak için dashboardlardan kapalı kanalları ayırıyorlar ki kapalı kanallar 1 eylülden sonra Quiz için sıkıntı olacak, bugüne kadar kapatılan kanallarınızı bir düşünsenize.. Sistemi şimdiden kurmalılar ki Eylüle herkes sorunsuz girmeli.. Bu yüzden bir ayırma olayı içindeler, ödemelerde sorun olacağını sanmıyorum, Paypal blokelerinde de aynı muhabbetler döndü, yersiz buluyorum "ödemeyecekler" muhabbetlerini, sonuç olarak biraz gecikme olacak bu duruma göre de.

Networkte 300k+ kanal olsa en iyimser tahminle bunun 200k sı silinecek eminim,bu da manuel yürüyecek iş değil belli kriterlere göre ne var ne yok quizden atılacak otomatik olarak,artık bu kriterler nedir piyango kimlere vuracak görücez

dahsboardları ayrılan tüm kanallar atılacak gibi gözüküyor. :) Benim tüm panelleri dağıtmışlar yani 100 lerce kanal atılacak demektir bu da. Ödememi göndersinler isterlerse atmosfer dısına atsınlar kanalları sıkıntı yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri