QuizGroup Network

Ne olduğunu bende çözemedim ama kanal falan bağlanmıyor arkadaşlar :) Şans eseri giriyor girende mantığını çözemedik henüz.

3 ayda 1000 kanal kapanınca hesap fesih edilecek
1 ayda 10 telif yerse hesap tehlikeye girecek

az önce ağlarına baktım 225.261 kanal

bunlar hesaplarının fesih olmasına pahasına son vurguna hazırlanıyor.

Yok hocam 1000 kanal kapanınca 3 ay kanal alamıcaklar. Öyle olsa partner diye bişey kalmaz, sadece bugün quize bağlı 1000den fazla kanal kapanmıştır.

Forumda halen dersini almamışlar var anlaşılan. :) Bekleyin biraz da sizden çarpsınlar da, yoğurdu üfleyerek yersiniz artık. Hala kanal sokmaya çalışıyorlar ya. :D Yangına körükle gidiyorlar Allah yardımcınız olsun. 5 hane dolarıma çöktüler bu ay unutmadan. Belki feyz alırsınız. ;)

haziran kazançları 29 agustosda ödenecek diyordu paneller kapanmadan önce mail attım " Sonlandırılmış kanallar için ödeme gönderilmeyecektir. "
The payment for terminated channels won't be sent
. demişler :(

Kazançlar Kesinleşmeden Bütün Bağlı Kanalları Parnerden Şutladılar, Büyük Bir Meblağıda Toplayıp, Çalışanlar Arasında Masrafları Çıkartabilirler.

an itibarıyle quizde ne kadar kanal varsa hepsi kapanmış ayrı dashboard ayrı webmoney hepsi spamdan kapanmış adsenseye bağlı kanallar temiz duruyor xxxx daha soktu quiz Allahsız köpekler bunları eğer onlar kapatmadıysa bende bişey bilmiyorum Atmayı geçtim artık kanalları kapatıyorlr diyecek lafım kalmadı

atmayı anladım da bunlar delirmiş mi, kanalları spam'a düşürüp 1000 kotayı doldurmayı hızlandırıyorlar.

an itibarıyle quizde ne kadar kanal varsa hepsi kapanmış ayrı dashboard ayrı webmoney hepsi spamdan kapanmış adsenseye bağlı kanallar temiz duruyor xxxx daha soktu quiz Allahsız köpekler bunları eğer onlar kapatmadıysa bende bişey bilmiyorum Atmayı geçtim artık kanalları kapatıyorlr diyecek lafım kalmadı

Yahu onbinlerce mesaj atıldı, yüzlerce insan mağduriyetini belirtti, adamlar çok net şekilde durumu izah etti..

Benim anlamadığım, bu kadar herşey ortadayken yani herkes herşeyin farkındayken Quiz ile çalışan insana niye kalkıp laf söylüyorsunuz, sizene. Yani adam ister çalışır ister çalışmaz nedir arkadaşım bu.

Yahu bu durum ilk kez yaşanmıyor, ilk kez bir partner paramızı çökmüyor. Bazen yorum yazanları görüyorum çocuklar bu işe yeni girmiş, yeni öğreniyorlar onları anlıyorum öfkelerini anlıyorum da 3 senelik üyeler, Quize kanal sokanı bulsalar dövecekler.

Youtube da herkesin insiyatif alanı kendisini bağlar. Burda yazıldı, şartları konuşuldu uyarılar yapıldı. Quiz ile çalışmak istemeyen çalışmasın, çalışana da mani olmasın.

---------- Spam Engelliyici 23:53 ---------- Önceki Mesaj 23:44 ----------

Yalnız aylar önce 1-2 kişi bu durum hakkında bir teori ortaya attı, linç edildi forumda. Arayın denk gelirsiniz konuya. Quiz kanallar bazı dönemler çok seri şekilde kapanıyordu

Yahu onbinlerce mesaj atıldı, yüzlerce insan mağduriyetini belirtti, adamlar çok net şekilde durumu izah etti..

Benim anlamadığım, bu kadar herşey ortadayken yani herkes herşeyin farkındayken Quiz ile çalışan insana niye kalkıp laf söylüyorsunuz, sizene. Yani adam ister çalışır ister çalışmaz nedir arkadaşım bu.

Yahu bu durum ilk kez yaşanmıyor, ilk kez bir partner paramızı çökmüyor. Bazen yorum yazanları görüyorum çocuklar bu işe yeni girmiş, yeni öğreniyorlar onları anlıyorum öfkelerini anlıyorum da 3 senelik üyeler, Quize kanal sokanı bulsalar dövecekler.

Youtube da herkesin insiyatif alanı kendisini bağlar. Burda yazıldı, şartları konuşuldu uyarılar yapıldı. Quiz ile çalışmak istemeyen çalışmasın, çalışana da mani olmasın.

Yalnız aylar önce 1-2 kişi bu durum hakkında bir teori ortaya attı, linç edildi forumda. Arayın denk gelirsiniz konuya. Quiz kanallar bazı dönemler çok seri şekilde kapanıyordu

+1 Aynen katılıyorum

kanalları aynı kişiden aldım , kullandığım bot aynı ,aynı zamanda kanalları yaptım kimini adsenseye bağladım , kimi öyle duruyor içlerinden 8 tanesini quize bağladım 6 si aynı anda farklı dashboardlarda iken kapandı kapananların hepsinin ortak özelliği iyi kazandırmaları idi. yazık emeğimize yazık adsenseye bağlayaydım ah kafam bi tane pin girilmiş adsemsem var onunda para kazanması gitmiş diğerleri pin isticem bu ay yoksa bağlarmıydm zaten temmuzda tek kuruş geçmedi ağustosdada 3-5 hemen gelsin diye quize bağladıydım Arkadaşlar quiz açıkça ********liğini gösteriyor gocunması kalmamış benden tavsiye dibin dibinde ki partnerdir

Nerden geliyor bu asilsiz bilgiler? Sadece 3 ay icinde 1000 kanal kapanirsa bi sureligine networka kanal ekleyemeyecekler o kadar. 10 telif yerse herhangi bi yaptirim yok. O partner strike olayindan bahsediyorsan o durum cok farkli bisey, kimsenin o duruma mudahele etme sansi yok cunku tamamen managed kanallari ilgilendiriyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri