ben biraz önce bağladın 3 adet 15-20 bin izlenimli 20 üstü aboneli kanalları 15 günlük kanalları, yeni kanal denemedim
Hocam kurallar mı değişti? Ben 1k üstü 10 abone üstü 15 günü geçmiş kanalı bağlayamıyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben biraz önce bağladın 3 adet 15-20 bin izlenimli 20 üstü aboneli kanalları 15 günlük kanalları, yeni kanal denemedim
Hocam kurallar mı değişti? Ben 1k üstü 10 abone üstü 15 günü geçmiş kanalı bağlayamıyorum.
kapalı kanalları atmışlar sizdede öylemi ?
kapalı kanalları atmışlar sizdede öylemi ?
Ne olduğunu bende çözemedim ama kanal falan bağlanmıyor arkadaşlarŞans eseri giriyor girende mantığını çözemedik henüz.
ref linkle deneyin bir dekurallar değişmiş olabilir, ben de ne zaman açıldığından emin olmadığım 2k 40 aboneli kanalı bağlayamadım.
Yok hocam 1000 kanal kapanınca 3 ay kanal alamıcaklar. Öyle olsa partner diye bişey kalmaz, sadece bugün quize bağlı 1000den fazla kanal kapanmıştır.3 ayda 1000 kanal kapanınca hesap fesih edilecek
1 ayda 10 telif yerse hesap tehlikeye girecek
az önce ağlarına baktım 225.261 kanal
bunlar hesaplarının fesih olmasına pahasına son vurguna hazırlanıyor.
günaydın
. demişlerThe payment for terminated channels won't be sent
an itibarıyle quizde ne kadar kanal varsa hepsi kapanmış ayrı dashboard ayrı webmoney hepsi spamdan kapanmış adsenseye bağlı kanallar temiz duruyor xxxx daha soktu quiz Allahsız köpekler bunları eğer onlar kapatmadıysa bende bişey bilmiyorum Atmayı geçtim artık kanalları kapatıyorlr diyecek lafım kalmadı
an itibarıyle quizde ne kadar kanal varsa hepsi kapanmış ayrı dashboard ayrı webmoney hepsi spamdan kapanmış adsenseye bağlı kanallar temiz duruyor xxxx daha soktu quiz Allahsız köpekler bunları eğer onlar kapatmadıysa bende bişey bilmiyorum Atmayı geçtim artık kanalları kapatıyorlr diyecek lafım kalmadı
Yahu onbinlerce mesaj atıldı, yüzlerce insan mağduriyetini belirtti, adamlar çok net şekilde durumu izah etti..
Benim anlamadığım, bu kadar herşey ortadayken yani herkes herşeyin farkındayken Quiz ile çalışan insana niye kalkıp laf söylüyorsunuz, sizene. Yani adam ister çalışır ister çalışmaz nedir arkadaşım bu.
Yahu bu durum ilk kez yaşanmıyor, ilk kez bir partner paramızı çökmüyor. Bazen yorum yazanları görüyorum çocuklar bu işe yeni girmiş, yeni öğreniyorlar onları anlıyorum öfkelerini anlıyorum da 3 senelik üyeler, Quize kanal sokanı bulsalar dövecekler.
Youtube da herkesin insiyatif alanı kendisini bağlar. Burda yazıldı, şartları konuşuldu uyarılar yapıldı. Quiz ile çalışmak istemeyen çalışmasın, çalışana da mani olmasın.
---------- Spam Engelliyici 23:53 ---------- Önceki Mesaj 23:44 ----------
Yalnız aylar önce 1-2 kişi bu durum hakkında bir teori ortaya attı, linç edildi forumda. Arayın denk gelirsiniz konuya. Quiz kanallar bazı dönemler çok seri şekilde kapanıyordu
Yahu onbinlerce mesaj atıldı, yüzlerce insan mağduriyetini belirtti, adamlar çok net şekilde durumu izah etti..
Benim anlamadığım, bu kadar herşey ortadayken yani herkes herşeyin farkındayken Quiz ile çalışan insana niye kalkıp laf söylüyorsunuz, sizene. Yani adam ister çalışır ister çalışmaz nedir arkadaşım bu.
Yahu bu durum ilk kez yaşanmıyor, ilk kez bir partner paramızı çökmüyor. Bazen yorum yazanları görüyorum çocuklar bu işe yeni girmiş, yeni öğreniyorlar onları anlıyorum öfkelerini anlıyorum da 3 senelik üyeler, Quize kanal sokanı bulsalar dövecekler.
Youtube da herkesin insiyatif alanı kendisini bağlar. Burda yazıldı, şartları konuşuldu uyarılar yapıldı. Quiz ile çalışmak istemeyen çalışmasın, çalışana da mani olmasın.
---------- Spam Engelliyici 23:53 ---------- Önceki Mesaj 23:44 ----------
Yalnız aylar önce 1-2 kişi bu durum hakkında bir teori ortaya attı, linç edildi forumda. Arayın denk gelirsiniz konuya. Quiz kanallar bazı dönemler çok seri şekilde kapanıyordu
3 ayda 1000 kanal kapanınca hesap fesih edilecek
1 ayda 10 telif yerse hesap tehlikeye girecek
az önce ağlarına baktım 225.261 kanal
bunlar hesaplarının fesih olmasına pahasına son vurguna hazırlanıyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.