Gelirli kırk tane kanal uçtu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sanırım quiz için bundan sonrası en güçlü ihtimal en büyük vurgun. davranışları bunu gösteriyor
8-9 aydır açık olan saçma bi kanalım kapanmış ayrıca 1 aylık günlük 50$ veren kanalımda kapanmış. Partnerlerde olan kanallar mı kapanıyor genelde illa adsenseyle mi uğraşalım şu ünlem belası yüzünden adsenseye geçemiyorum.
Suan aktif gelirli kanallarim var. Her an kapanacakmis gibi stres yapiyorum. Kesinlesmeye pek fazla sure kalmadi. Temmuzda kesinlesmeye 2 gun kala 4 hane kanallarim patladi ve piyango bizlere vurdu. Ayni hataya dusmemek icin sizce ne yapmaliyim? Kanallardaki videolari gizlemelimiyim yoksa silip bos kanal beklemelimiyim? Fikir verecek yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkur ediyorum..
Aynı durumdayım ve hiç dokunmadan bekliyorum. Çünkü her an patlayacakmış gibi hissediyorum. Korkunun ecele faydası yok ama videoları silsek veya gizlesek burada video yok diye Quiz'in kovma ihtimali de var. Ödeme yapmama ihtimali de cabası zaten. Şuan elim kolum bağlı bekliyorum.
30 eylül de gör sen şenliği
life dana biliyoz ne olacağını
ödeme beklerken son gün kanallar atılacak
Suan aktif gelirli kanallarim var. Her an kapanacakmis gibi stres yapiyorum. Kesinlesmeye pek fazla sure kalmadi. Temmuzda kesinlesmeye 2 gun kala 4 hane kanallarim patladi ve piyango bizlere vurdu. Ayni hataya dusmemek icin sizce ne yapmaliyim? Kanallardaki videolari gizlemelimiyim yoksa silip bos kanal beklemelimiyim? Fikir verecek yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkur ediyorum..
Aynı durumdayım ve hiç dokunmadan bekliyorum. Çünkü her an patlayacakmış gibi hissediyorum. Korkunun ecele faydası yok ama videoları silsek veya gizlesek burada video yok diye Quiz'in kovma ihtimali de var. Ödeme yapmama ihtimali de cabası zaten. Şuan elim kolum bağlı bekliyorum.
15 gun once gunluk kazanci cok iyi bir kanalimi gizledim 3 gun once sadece 1 videoyu aktif edip biraktim. Sizin dusundugunuzu dusunerek bos kanali atar korkusuyla. Bakalim bekleyip gorecegiz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.