Fiverr'da Rusça 300 kelime metin 5 dolar. Quiz'e her ticket harbi harbi bilet keser gibi olacak yani.
Forumda azeriler var, ucretsiz yardimci olurlar sanirim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Fiverr'da Rusça 300 kelime metin 5 dolar. Quiz'e her ticket harbi harbi bilet keser gibi olacak yani.
Forumda azeriler var, ucretsiz yardimci olurlar sanirim![]()
En sevmediğim yardım da ücretsiz yardımdır. Hem doğru dürüst yardım alamazsın hem de adama gebe kalırsın.
O zaman 300 kelime bej dolar![]()
bağladığım 2 kanala sözleşme yolladılar ama 4 tanesine yollamadılar .Bugün 2. gün ne kadar beklemeliyim sözleşme yollamaları için panelde special yazıyor durumlarında. Sözleşmeyi yollamazlarsa isteyeceğim bir yer varmı tekrar .Tecrübeli kişiler yardımcı olursa sevinirim
---------- Spam Engelliyici 27.10.2014 01:04 ---------- Önceki Mesaj 26.10.2014 23:50 ----------
neyse ben en iyisi [email protected] buraya sözleşmeyi yollamadıklarını hatırlatma maili atıyım
panelde o special yazan yere tıkladıgında gelmiyor mu sözleşme?
panelde o special yazan yere tıkladıgında gelmiyor mu sözleşme?
bağladığım 2 kanala sözleşme yolladılar ama 4 tanesine yollamadılar .Bugün 2. gün ne kadar beklemeliyim sözleşme yollamaları için panelde special yazıyor durumlarında. Sözleşmeyi yollamazlarsa isteyeceğim bir yer varmı tekrar .Tecrübeli kişiler yardımcı olursa sevinirim
---------- Spam Engelliyici 27.10.2014 01:04 ---------- Önceki Mesaj 26.10.2014 23:50 ----------
neyse ben en iyisi [email protected] buraya sözleşmeyi yollamadıklarını hatırlatma maili atıyım
Sorun var sanırım supportdan sözleşme gelmedi diye mail attım 4 kanalım için . 1 tanesine hemen sözleşme yolladılar . Diğer 3 ü içinde sorun var gibi bişey yazıyodu hala bekliyorumaynı sorun bendede var bagladıgım 1 kanala hala sözleşme gelmeddi sorununun çözümünü bulursan banadada iletirmisin lütfen bu gün 3.gün benim
Kanalı bağlamak istediğimde böyle bir hata veriyor. İlk kez bir kanalı bağlamak istiyorum nedir bu hatanın sebebi yardımcı olur musunuz?
Sorry, your Google Account had not signed up with QuizGroup
Please add another account and sign in.
You can add a new channel at your QuizGroup Dashboard.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Login to your dashboard at join.quizgroup.com and click on the "Add a new channel" tab.
Sözleşme nereye nasıl ne şekilde geliyor arkadaşlar ya?
Zannedersem bugünlerde bir sorun var. Normalde kanal bağladığımda max 1 saat beklediğimi hatırlamam. Fakat dün gece bağladığım kanalın hala sözleşmesi gelmedi. Yarına kadar bekleyeceğim. Olmadı mail atıp sözleşme isteyeceğim.arkadaslar dün 8 kanal bağladım ama sözleşme gelmedi daha
sözleşme gelmezse kanalın kazancı ödenir mi
bugün de kanal bağlayayım dedim
basvuruyu yaptım davetiye gelmedi ama gmailde davetiye gönderildiine dair mail gelmiş
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.