1,5 k izlenimle başvurdum kabul olmadı 1 k izlenim diyor beni mi beğenmedi acaba mevzu nedir
analize 1 k yansıdığına eminmisin ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1,5 k izlenimle başvurdum kabul olmadı 1 k izlenim diyor beni mi beğenmedi acaba mevzu nedir
Son 1 ay 1k olmalı
analize 1 k yansıdığına eminmisin ?
kanal 2 günlük
---------- Spam Engelliyici 23:11 ---------- Önceki Mesaj 23:10 ----------
kontrol panelinde üstte 1,5 k son 30 güne ait temel istatistiklerde 300 yazıyor
birkaç sorum olucak arkadaşlar.
Kapanan Kanalların Ödemeleri Yapılıyormu?
Telif Gelince Partnerden Atılma Söz Konusumu?
Kapanan kanalın ödemesi yapılıyor
2-3 arasında gelen teliflerde atılma olabiliyor ancak ozamana kadar aldıgınız ödeme hesabınıza yatıyor zaten 2-3 telıf yedıkten sonra okanaldan ileriye donuk birşey beklememek gerek
Hadi gözün aydın bende bir kontrol edeyim.@ITPRO benim sözlesmeler 10 dk önce gelmiş haberin ola![]()
ödeme alt sınırı nedir arkadaşlar ? benim 3 aylık kazancımı da göndermediler. sırayla 0.99, 1, 2 dolar kazancım var
5 dolar
kanallarımı kendi ref. linkimden soksam sorun olurmu ?
(paypal aynı olacak )
5 dolar
Kapanan kanalın ödemesi yapılıyor
2-3 arasında gelen teliflerde atılma olabiliyor ancak ozamana kadar aldıgınız ödeme hesabınıza yatıyor zaten 2-3 telıf yedıkten sonra okanaldan ileriye donuk birşey beklememek gerek
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.