QuizGroup Network

kanal 2 günlük :)

---------- Spam Engelliyici 23:11 ---------- Önceki Mesaj 23:10 ----------

kontrol panelinde üstte 1,5 k son 30 güne ait temel istatistiklerde 300 yazıyor

istatistikler 1 k olunca başvurabilirsin 1 aylık diye bi şart yok hocam yarın başvurabilirsin

birkaç sorum olucak arkadaşlar.

Kapanan Kanalların Ödemeleri Yapılıyormu?
Telif Gelince Partnerden Atılma Söz Konusumu?

birkaç sorum olucak arkadaşlar.

Kapanan Kanalların Ödemeleri Yapılıyormu?
Telif Gelince Partnerden Atılma Söz Konusumu?

Kapanan kanalın ödemesi yapılıyor
2-3 arasında gelen teliflerde atılma olabiliyor ancak ozamana kadar aldıgınız ödeme hesabınıza yatıyor zaten 2-3 telıf yedıkten sonra okanaldan ileriye donuk birşey beklememek gerek

2-3 arasında gelen teliflerde atılma olabiliyor ancak ozamana kadar aldıgınız ödeme hesabınıza yatıyor zaten 2-3 telıf yedıkten sonra okanaldan ileriye donuk birşey beklememek gerek

Çok Teşekkür Ettim Hocam. tam istediğim gibi bir sistemi var quizgroupun :)

[MENTION=23075]ITPRO[/MENTION] benim sözlesmeler 10 dk önce gelmiş haberin ola :)

ödeme alt sınırı nedir arkadaşlar ? benim 3 aylık kazancımı da göndermediler. sırayla 0.99, 1, 2 dolar kazancım var

Please add another account and sign in.
You can add a new channel at your QuizGroup Dashboard.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Login to your dashboard at join.quizgroup.com and click on the "Add a new channel" tab.

giriş yapmaya çalışırken bu hatayı alıyorum sorun ne olabilir

Giriş yaparken no yu seç forumda defalarca yazıldı.

kanallarımı kendi ref. linkimden soksam sorun olurmu ?
(paypal aynı olacak )

sözleşme imzalanmayan kanalların ödemesi yapılmıyor iddiasını kim ortaya attı? bugüne kadar böyle bişey olmamıştı. ben mi kaçırdım somut veri var mı yoksa spekülasyon mu?

Hocam bu yeni politikadan dolayı korkuma günde 30 k izlenen kanalımı gizliye aldım videoları 2 telif 1 topluluk var bu tarihten sonra kapatılırsa ne ödeme yaparlar mı? Kesin bir bilgi bekliyom ben

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri