QuizGroup Network

2 saat içerisinde sözleşme gelmedi diye adamlara dolandırıcı,üç kagıtcı diyeceksen zaten girme hocam bu partnere :) 2 saat önce girmişsin partnere,hemen sözleşme gelmedi diyorsun.acelen ne?bikaç gün bekle,gelmezse mail at,burada istedigini filan söyle yani ondan sonra şikayet et.
Hocam sorun var mı bu şözleşme gelme konusunda eskiden yarım saat içerisnde gelirdi. 1 saat önce falan bağladım hala gelmedi.

Sözleşmelerde bazen gecikme olabiliyor. 5 kanal soktum sadece birinin sözleşmesi 15 gün sonra geldi. diğerleri 1 saat içinde.

Hocam sorun var mı bu şözleşme gelme konusunda eskiden yarım saat içerisnde gelirdi. 1 saat önce falan bağladım hala gelmedi.

bende sorun olmadı bugüne kadar ama gördügün gibi sorun yaşayanlar var hocam.bence quizde madem şuan bi sözleşme sorunu var,mümkünse life a sokun kanalları bu durum düzelene kadar.nasılsa aralarında bi fark yok,ikiside aynı.

ben hergün 4-5 kanal sokuyorum partnere,imza en fazla 5dk içerisinde geldi bana her zaman ama bende okudum forumda,bu sorunu yaşayanlar var ve ben ortada sorun yoktur demiyorum.eger derdinizi anlatabilirseniz çözerler sorunu bence.fakat adamların ingilizcesi kıt,pek bişey anlamıyorlar ve sorularınıza alakasız cevaplar veriyorlar.mümkünse rusca mesaj atın,daha çabuk çözülür bence.çıkma istegine gelince,bunu bütün partnerlerde duyuyoruz,görüyoruz işte girdik çıkamıyoruz diye.adamlar bizi çıkarmak zorunda degil,sonuçda davetiyeyi kabul edip kanalı bagladıgımızda adamlara x süre senin partnerdeyim diyoruz.iptal talebi gönderdigimizde hiçbi partnerin kabul etme zorunlulugu yok,iyi bi anına denk gelirse yani şansın varsa kabul eder yoksa neden atsın partnerden.yalnız bu ref olayında ya bi üçkagıtcılık var gerçekten yada sistemde hata :) belki herkese diger üyelerinin refini filan ekletiyordur karışık olarak.sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama öylede olabilir.

Fatih yani kısacası bindik bir alamete gediyoz gıyamete :)

Bu QuizGroup tam olarak 2.000 izlenimemi yoksa 1.000 izlenimemi kabul ediyordu

3-5-7k izlenmeli kanalları sokmaya çalıştım bugün kabul etmedi

neden acaba

Dun yüklediğim videolarda artik direk dolar yesil yanmadı. Baska varmi basına gelen?

neden acaba

izlenimler veritabanına tam olarak kaydedilmemiştir hocam henüz,ondandır.bende daha önce yaşadım aynısını bikaç kez.kanala bakıyorum ben 4k izlenim var ama yeterli izleniminiz yok diyor.ertesi gün başvurdugumda sorun çıkarmıyordu.

sözleşme gelmeyen kanallara nasıl yeni sözleşme isteniyor? not signed yazan yere tıklıyorum 30 dk içinde gelcek diyor ama 24 saat geçti hiçbiri gelmedi

Merhaba ben kanal satın almıştım chanells kısmında 4 kanal ismi var biri kötü durumda
sattan arkadaşa ait o kannalları dasbordan silme şansım varmı acaba

Bu akşam reklam çıkmama sorunu olan var mı bir kanalda 2 videonun para kazanmasını açtım dolar yeşil herhangi bir sıkıntı yok ama reklam çıkmıyor (IP,tarayıcıyla alakalı değil denedim),aynı kanaldaki diğer videolarda çıkıyor

quiz.

-sanırım videolardan kaynaklı biraz renderleyip atınca çıktı reklamlar ama videolarda görünür de problem yok

Son düzenleme:
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION];
merhaba hocam.
quiz ile hiç çalışmamıştım yeni kanal soktum şimdi.
video yöneticisi altında
https://www.youtube.com/my_movies?o=U
https://www.youtube.com/my_shows
Gösterimler ve filmler diye 2 link daha var nedir bunlar acaba? arattım forumda ama bulamadım. para kazandırma yönünden faydası var mı bize.

---------- Spam Engelliyici 13:52 ---------- Önceki Mesaj 13:45 ----------

neden acaba

1 k izlemeli kanalı soktum aldı direk. üstelik içerik anime. acemi şansıda olabilir. quiz e hiç kanal sokmamıştım

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION];
merhaba hocam.
quiz ile hiç çalışmamıştım yeni kanal soktum şimdi.
video yöneticisi altında
Gösterimler ve filmler diye 2 link daha var nedir bunlar acaba? arattım forumda ama bulamadım. para kazandırma yönünden faydası var mı bize.

---------- Spam Engelliyici 13:52 ---------- Önceki Mesaj 13:45 ----------

1 k izlemeli kanalı soktum aldı direk. üstelik içerik anime. acemi şansıda olabilir. quiz e hiç kanal sokmamıştım

Quiz zaten 1k izlenime alıyor belki ilerde yakalarlarsa anime diye atabilirler ama sanmıyorum Quizin atacağını 2K alan var oda Life :)

Quiz zaten 1k izlenime alıyor belki ilerde yakalarlarsa anime diye atabilirler ama sanmıyorum Quizin atacağını 2K alan var oda Life :)

life animeyi yakalarsa atıyor hocam :) çok kanalımı attılar.
benim asıl merak ettiğim

video yöneticisi altında

bir fikrin var mı [MENTION=11667]mikail9595[/MENTION] hocam

Küçük bir sorum olacaktaki :

Bu quiz e dashbordan, bir çok kanal girebiliyoruz ya. Diyelim biri kapandı, öbürlerini etkiler mi ?

Yani her kanal için ayrı ayrı mi Quiz e bağlamak daha mantıklı yoksa hepsini bir hesaba mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri