dashboard gauth callback hatası veriyor, ağustosta da bu hata vardı yine giriş yapılmıyor ağustosta da bunların parasını ödemedi değil mi?
bu hatayı aldıysan parayı unut hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dashboard gauth callback hatası veriyor, ağustosta da bu hata vardı yine giriş yapılmıyor ağustosta da bunların parasını ödemedi değil mi?
quizin maillere cevap verdiği mail adresi neydi?
geçen gün forumdan aldığım quizi bile atmışlar Allah belanızı versin ********lerrrr boş kanallllllllllllll ya boşşşşşşşşşşşş
Onayladikta be oldu hocam tüm Kanallar atıldıbi de sakın youtube gelen sozlesmeyı onaylamıyın,onaylamayanların odemesını 15-20 gıbı yapıcaz dedıler,bunlar resmen keklediler bizi.
dashboardlariniza bir bakin arkadaslar.. su an youtube kanallarinda partner hala quizgroup gözüksede dashbaordalara giris bile yapilamiyor.. 7 kanalimlada login oalmiyorum fakat kanalin 3 ünde özellikle bütük para beklediklerimde is ortagi quizgroup gözüküyor
SORRY, YOUR GOOGLE ACCOUNT HAD NOT SIGNED UP WITH QUIZGROUP
Please add another account and sign in.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Otherwise click on the "Join now" tab to submit your first application.
tüm kanalallarda bu geliyor.. hic bir selilde giris mümkün degil.. gecen ayin onayli 1200 usd si gitti.. bu aydanda 1000 küsür vardi biriken.. 2200 usd ye yatiyolar böylece..
bu hatayı aldıysan parayı unut hocam
[email protected] a mail attim az önce ben ama ne cikar bilmem
bende yazdım bakalım ne çıkacak.
Senin atılan kanal yok galiba hocambunlar bugün de ödemeyecek sanırım. Yarına da kanal falan kalmaz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.