QuizGroup Network

geçen gün forumdan aldığım quizi bile atmışlar Allah belanızı versin ********lerrrr boş kanallllllllllllll ya boşşşşşşşşşşşş

bi de sakın youtube gelen sozlesmeyı onaylamıyın,onaylamayanların odemesını 15-20 gıbı yapıcaz dedıler,bunlar resmen keklediler bizi.

dashboardlariniza bir bakin arkadaslar.. su an youtube kanallarinda partner hala quizgroup gözüksede dashbaordalara giris bile yapilamiyor.. 7 kanalimlada login oalmiyorum fakat kanalin 3 ünde özellikle bütük para beklediklerimde is ortagi quizgroup gözüküyor

gauth callback hatası alıyorsanız o para gelmez şimdi denedim atılan kanalda gauth callback hatası verdi atılmayanın dashboardına giriyor

dashboardlariniza bir bakin arkadaslar.. su an youtube kanallarinda partner hala quizgroup gözüksede dashbaordalara giris bile yapilamiyor.. 7 kanalimlada login oalmiyorum fakat kanalin 3 ünde özellikle bütük para beklediklerimde is ortagi quizgroup gözüküyor

aynen hocam. reklam görünüp para kazanması aktif olmayanlar bile var.

life'a mail attım saniyesinde cevap verdi whatsapptan konuşur gibi quize yaz dedi mail attım bakalım. tüm kanallarım atılmış tek bir telif bile yoktu neden atıldı bu bir hata mı bir de ödencek mi bunlar dedim.

SORRY, YOUR GOOGLE ACCOUNT HAD NOT SIGNED UP WITH QUIZGROUP
Please add another account and sign in.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Otherwise click on the "Join now" tab to submit your first application.

tüm kanalallarda bu geliyor.. hic bir selilde giris mümkün degil.. gecen ayin onayli 1200 usd si gitti.. bu aydanda 1000 küsür vardi biriken.. 2200 usd ye yatiyolar böylece..

SORRY, YOUR GOOGLE ACCOUNT HAD NOT SIGNED UP WITH QUIZGROUP
Please add another account and sign in.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Otherwise click on the "Join now" tab to submit your first application.

tüm kanalallarda bu geliyor.. hic bir selilde giris mümkün degil.. gecen ayin onayli 1200 usd si gitti.. bu aydanda 1000 küsür vardi biriken.. 2200 usd ye yatiyolar böylece..

Daha yeni kazanmaya başladığım bir quiz kanalım partnerden atılmış, sanırım bu da atılmış ki hiç bağlamamış gibi görünüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri