QuizGroup Network

Çok enteresan rakamlar kanal sayisi azalıyor ama izlenme ve abone sayısında büyük değişiklik yok... Bu nasil olur ?Ne iş ceviriyorlar

şuanda da atılan kanallarda quizin reklamları çıkıyor, ondandır muhtemelen. yetkileri var ya biz kaldırmadan bizim videolarda halen reklamları çıkıyor gösterimler de onlara yazılıyordur muhtemelen.

atılan kanalların kontrol panelinde halen quiz mi yazıyor ? yoksa baglantı yazısı kalkıyor mu ?

Geçtiğimiz Günlerde Gündem Oluşturabilmek Adına Sosyal Medyayı Kullanalım Diye Post Açılmıştı. Her Zaman Olduğu Gibi Bu Duruma Çok Bilen Arkadaşlar Tepki Göstermişlerdi. Tamam Yaptığımız iş İllegal ama Bizleri Kullanarak Emeklerimizin Üzerine Çökenlerin Dikkatini Çekmemiz ve En Azından Türk Spamcılara Uygulamış Oldukları Politikaları Yumşatabilmesini Sağlayabiliriz. Bunun için;

Uygun Bir Web Sitesi. Web Sitesinde Türkçe ve İngilizce Bu Politikaları Yumşatması ve Paralarımızı Ödemesi Hususunda Adsense Yetkililerin Dikkatini Çekebilecek Uzun Bir Açıklama.

Bu Web Sitesini Twitter, Facebook vb. Gibi Mecralarda Dünya Gündemine Girebilecek Şekilde Çalışmalar Yapılacak.

Gerekirse Google Arama Motoru Kullanan Türkleri veya İlgilenenleri Yandex'e Yönlendirici Bir Açıklamayıda İliştirebiliriz.

Davamızda Haklı veya Haksız Olalım. Böyle Bir Gündem Oluşturabiliriz. En Azından Tehtid Olarak Algı Oluşturabiliriz...

şuanda da atılan kanallarda quizin reklamları çıkıyor, ondandır muhtemelen. yetkileri var ya biz kaldırmadan bizim videolarda halen reklamları çıkıyor gösterimler de onlara yazılıyordur muhtemelen.

7 kanalimin 6 sinda quizgrup ortagi gözükmüyor sadece günlük 50 usd getiren kanalda gözüküyor cünkü para onlara yaziyor.. bunu ordan cikarmanin bi yolu vardi bi arkadas bi ara paylasmisti.. aacilen cikarip adsense e baglamam lazim.

Geçtiğimiz Günlerde Gündem Oluşturabilmek Adına Sosyal Medyayı Kullanalım Diye Post Açılmıştı. Her Zaman Olduğu Gibi Bu Duruma Çok Bilen Arkadaşlar Tepki Göstermişlerdi. Tamam Yaptığımız iş İllegal ama Bizleri Kullanarak Emeklerimizin Üzerine Çökenlerin Dikkatini Çekmemiz ve En Azından Türk Spamcılara Uygulamış Oldukları Politikaları Yumşatabilmesini Sağlayabiliriz. Bunun için;

Uygun Bir Web Sitesi. Web Sitesinde Türkçe ve İngilizce Bu Politikaları Yumşatması ve Paralarımızı Ödemesi Hususunda Adsense Yetkililerin Dikkatini Çekebilecek Uzun Bir Açıklama.

Bu Web Sitesini Twitter, Facebook vb. Gibi Mecralarda Dünya Gündemine Girebilecek Şekilde Çalışmalar Yapılacak.

Gerekirse Google Arama Motoru Kullanan Türkleri veya İlgilenenleri Yandex'e Yönlendirici Bir Açıklamayıda İliştirebiliriz.

Davamızda Haklı veya Haksız Olalım. Böyle Bir Gündem Oluşturabiliriz. En Azından Tehtid Olarak Algı Oluşturabiliriz...
Aynen hocam aslında yapılması şart bir ara bir arkadaş quiz paramızı ödemiyor scam diye imza kampanyası düzenlemişti bir sitede.. Geçenlerde bazı yabancı siteleri gezerken o arkadaşın başlattığı imza olayının yabancı sitelerde paylaşıldığını gördüm.. Aslında büyük etkissi oluyor bu tarz şeylerin büyük ses getirebilir en azından haber blog vb sitesi olanlar paylaşabilir bu durumu..

bu atılan kanalları ne yapacaz şimdi? 1 senedir quiz hariç başka partnerde çalışmadım hiç birini bilmiyorum. Kesinti oranı %20 olan başka partner var mı? sorunsuz kanallar için? dizi film tarzı değil.

Maillere ne cevap veriyorlar peki ödeme konusunda ? Var mı deneyen?

Hocam ben 15inden bu yana 4 5 defa mailleştim hotmail hesabım üzerinden. Once en kısa zamanda başlicak dediler. Sonra ben birşey yazmadan 21 27 aralık arası odeme olacak diye mail geldi. Sonra bu sabah yazdım 23 27 arası olacak diye hemen cevap donduler. Ama kanallar uçunca 2 defa mail attım ikisine de dönüş yapmadılar.

---------- Spam Engelliyici 14:31 ---------- Önceki Mesaj 14:30 ----------

O değilde kanal analitikte kazanclarda sıfırlanmış aylık 500 600 usd getiren kanal 0 usd görünüyor atıldıktan sonra. Adsense e bağladık bakalım ne olcak.

Hocam ben 15inden bu yana 4 5 defa mailleştim hotmail hesabım üzerinden. Once en kısa zamanda başlicak dediler. Sonra ben birşey yazmadan 21 27 aralık arası odeme olacak diye mail geldi. Sonra bu sabah yazdım 23 27 arası olacak diye hemen cevap donduler. Ama kanallar uçunca 2 defa mail attım ikisine de dönüş yapmadılar.

---------- Spam Engelliyici 14:31 ---------- Önceki Mesaj 14:30 ----------

O değilde kanal analitikte kazanclarda sıfırlanmış aylık 500 600 usd getiren kanal 0 usd görünüyor atıldıktan sonra. Adsense e bağladık bakalım ne olcak.

o kazançlar yanıyor. yani aralık ayında bu güne kadarki kazanç adsense kesinleşmelerine yansımıyor. partnere belki yansır ama onu bilemem. bilen biri varsa açıklık getirirse seviniriz.

az önce özgün kanalımda atıldı arkadaşlar. Evet quiz inanılmaz büyük bi vurgun yaptı geçmiş olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri