QuizGroup Network

aha bu daha da garip işte, dashboarda giremiyorsun ama kanal halen quizde gözüküyor öyle mi hocam? bu nedir ya ahahah iyice sinirlerim bozuldu. ben hem dashboard giremiyorum hem de quize bağlı gözükmüyor

50 usd getriodu günde sanirim ondan cikarmiyolar.. gelcek ayin 11 inde kesinlesince cikarirlarsa sasmam..

amaclari bu ayin parasinada konmak.. sanirim baglantiyi kaldirilmasini istesek bile 14 günmü ne süreleri varmis kaldirmak icin.. 14 gün daha 50 X 14 usd allah bereket versin.. adamlar bulmus yolunu valla.. cildiricam simdi.. adsense e de bagliyamiyorum göz göre göre quize gidiyo param..

50 usd getriodu günde sanirim ondan cikarmiyolar.. gelcek ayin 11 inde kesinlesince cikarirlarsa sasmam..

amaclari bu ayin parasinada konmak.. sanirim baglantiyi kaldirilmasini istesek bile 14 günmü ne süreleri varmis kaldirmak icin.. 14 gün daha 50 X 14 usd allah bereket versin.. adamlar bulmus yolunu valla.. cildiricam simdi.. adsense e de bagliyamiyorum göz göre göre quize gidiyo param..

hocam bence miktarla alakası yok. başka bir şeyler var ama anlamadım. çünkü günlük 100 dolar getiren kanalım vardı gözünün yaşına bakmadan atmışlar.

arkadaslar dashoarda tekrar girmeyi deneyin suan dashobard a giriyor

Dashboarda girip orda kalını aktif olarak görüp. Ama yt den girince kanalı atılmış daha sonra tekrar bağlı olduğunu gören olursa mesajımı alıntılayın lütfen

kanallar yt de bağlı görünmüyorsa eğer ya yeniden davet yollar ya da dashboardları temizler. bug falan olmuştur. bi kere atmış yani olan olmuş. geri dönüşü yok. hiç sanmıyorum o kanalların yt de tekrar quize bqğlı yazacağını.

ben de böyle düşünüyorum, olacağı da bu hocam. ki yeniden davet de yollamaz bu karaktersizler. açıkta kaldık bence biz.

hocam bence miktarla alakası yok. başka bir şeyler var ama anlamadım. çünkü günlük 100 dolar getiren kanalım vardı gözünün yaşına bakmadan atmışlar.

simdi atilan kanallari en azindan 6 tanesi is ortagi quizgroup gözükmeyenleri baska yere baglasakmi 1-2 gün beklesekmi ne olcak ne biticek die.. acikcasi hic umudum yok ama sonucta atilan kanal tekrar geri gelmez dashboarda.. tek bi kanalimda quizgroup gözüküyo onlada login olamiyorum dashboarda.. ne yapsam bilemedim.. adsense mi zeplinmi neresi.. oturan kanallarim bosta kaldi ..

simdi atilan kanallari en azindan 6 tanesi is ortagi quizgroup gözükmeyenleri baska yere baglasakmi 1-2 gün beklesekmi ne olcak ne biticek die.. acikcasi hic umudum yok ama sonucta atilan kanal tekrar geri gelmez dashboarda.. tek bi kanalimda quizgroup gözüküyo onlada login olamiyorum dashboarda.. ne yapsam bilemedim.. adsense mi zeplinmi neresi.. oturan kanallarim bosta kaldi ..

kanalların kazançları çok yüksek değilse ben olsam beklerdim hocam. benim zaten topu topu çok iyi kazanan 1 kanalım vardı, aynı düşüncede olduğumuz için geri dönmesinin imkansıza yakın olduğunu düşündüğüm için zepline başvuru yaptım. [MENTION=7888]jargon45[/MENTION] hocamdan Allah razı olsun ilgilendi baya. quizden adam olmaz, geri alsa bile bu ayın ödemesini alıp yine zepline geçerim ben

kanalların kazançları çok yüksek değilse ben olsam beklerdim hocam. benim zaten topu topu çok iyi kazanan 1 kanalım vardı, aynı düşüncede olduğumuz için geri dönmesinin imkansıza yakın olduğunu düşündüğüm için zepline başvuru yaptım. [MENTION=7888]jargon45[/MENTION] hocamdan Allah razı olsun ilgilendi baya. quizden adam olmaz, geri alsa bile bu ayın ödemesini alıp yine zepline geçerim ben

oraya nasil gecices sartlari nedirki.. ben adsense düsünüyodum ama orasida killatmis baksana..

oraya nasil gecices sartlari nedirki.. ben adsense düsünüyodum ama orasida killatmis baksana..

Kanalınız en az 1 aylık olup , toplam izlenimi en az 50.000 olmalıdır.

- Kanalınız son 1 hafta içerisinde her gün 1000 izlenmeyi geçmesi gerekmektedir.

Not: Eğer videolarınız uzun ve ortalama video izlenme süreniz 20 dakikadan fazla ise linkin yanına bunu belirterek şartlardan biraz daha düşük kanallarla başvurabilirsiniz.

- Telif,topluluk ihtarı almamış olmalı ve para kazanması açık olmalıdır.

- Disney içerikli veya +18 görünümlü bir içeriğe sahip olmamalıdır.

- Kanalınız başka bir network'e bağlı olmamalıdır. ( Adsense bağlı olması sorun teşkil etmiyor.)

- Kanal avatarınız ünleme düşmemiş olmalıdır.

- Yolladığınız her kanalın tek tek bu şartları sağlaması gerekmektedir. Şartları sağlamayan kanalları yollamanız hem sizi yorar hem bizi uğraştırır ve de sonuç olarak kabul edilmez.

UYARI : Yolladığınız kanallar içinde şartları sağlamayan tek kanalınız bile olsa tüm başvurunuz iptal olur

şartları bunlar hocam. adsense ile de uğraşılmaz ki banlanan banlanana. adsense banlandıktan sonra kanallar da gidiyor üstüne üstlük

artık özgün kanal bile bu durumlara düşüyorsa ne denebilir ki :( mal gibi bekliyorum ne yapacam bilmiyorum. Güya partnerin iletişim avantajı vardı oda yok. HAY BÖYLE İŞİN İÇİNE EDEYİM YUH BE

Bunlar hep adsensenin işleri arkadaşlar adsense hiç bir zaman adil bir şirket olmadın milletin parasını gasp edersin anca

hocam dashboarda girdim kanal yesil sonra youtube den login oldum allah allah kanal quizde falan yok sonra cikis yaptim tekrar girdim kanala kanal quizde ne mene bir isdir anlamadim

yt de görünmüyordu quizde oldugu sonra tekrar girdiğinde yt de quize bağlı mı görünüyordu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri