QuizGroup Network

aynı şekilde ödemesi gelmeyen bi kanalda bende var :( kanal açık,quize baglı,zamanında o gelen sözleşme imzalandı...ama para yok.üstelik yeni bi kanalda degil,en az 10 defa ödeme aldım bu kanaldan webmoney hesabıma.

hala Quiz de kanalınız mı var ya valla helal olsun :D hem Quiz de inat etmenizi hem de kanalınızı nasıl attırmadan durdurabildiğinizi takdir ediyorum

Günaydın,

Onlarca mesaj attım geri dönmüyorlar , ödeme yapmıyorlar , kanalı çıkarmıyorlar.. Var mı önerebileceğiniz birşey ?

Teşekkürler

hala Quiz de kanalınız mı var ya valla helal olsun :D hem Quiz de inat etmenizi hem de kanalınızı nasıl attırmadan durdurabildiğinizi takdir ediyorum

Quiz de artık 2 telif gelmeden atılmıyor kötü taraf da bu ödemediklerini atmiyorlarda benim 300 dolar iç ettiler bu ay...

Bu arada imzan hipnoz etkisi yapıyor kendimi alamıyorum :)

Mmm Türkiye ye herkesi bekliyoruz pardon alışkanlık oldu :D

aynen başkan aralıksız hergün sabah 10:00 da mesaj attım :D inşallah ileride bu aç köpeği atalım demezler :confused::confused::confused: :D:D

---------- Spam Engelliyici 13:06 ---------- Önceki Mesaj 12:57 ----------

Parayı gönderdikten sonar Quiz mailimi cevaplamış.. Ya bu ruslar yok mu...... :D

Dash'i sormuş muydunuz acaba? Ödemeleri aldık ancak Dashboard yine girmiyor :D

Not: Ödeme konusundan alıntıladım.

Dash'i sormuş muydunuz acaba? Ödemeleri aldık ancak Dashboard yine girmiyor :D

Not: Ödeme konusundan alıntıladım.

dash a cevap verdiler 5 iş günü içinde aktif olacakmış

---------- Spam Engelliyici 15:40 ---------- Önceki Mesaj 15:38 ----------

LAG2MG.jpg

youtube'un artık şu partnere el atması lazım. bu kadar vurdum duymazlık olmaz. kanalım özgün payooner butonu çalışmadığı için payooner hesabımı bağlayamıyorum. mail atıyorum dönüş yapan yok. paypal'ı da kaldırdılar zaten. sürekli küçük resmimi değiştirip para kazanma ayarlarımla oynuyorlar. eskiden açıklamama link ekliyorlardı. sözleşme her yerde 1-2 yıl burada 3 yıl vs.

youtube resmen bu düzenbazların tarafında. çok mu zor silip atmak ? yada çıkmak isteyenlere kolaylık sağlamak ? en azından partnerlere kurallar getirmesi lazım. partner kanala müdahele edemez, paypal ile ödeme yapmak zorunludur gibi.

dash a cevap verdiler 5 iş günü içinde aktif olacakmış

---------- Spam Engelliyici 15:40 ---------- Önceki Mesaj 15:38 ----------

LAG2MG.jpg

Ayın 30'unda webmoney ödeme aldığım ve dash'e giremedim kanalıma an itibari ile DASHBOARD'a girmiş bulunmaktayım.

Ama nedense profil bilgilerim (isim soyisim vs) ve ödeme metodum olan webmoney numaramı göremiyorum. Değişiklikte yapamadım :) Butonlar nedense çalışmıyor.

eskiden kalma kanalı olanlara lafım yok ama hala bu sahtekar haysiyetsizlerle calısanlar varmı ya sizleride anlamak mümkün degil arkadas adamlar göz göre dolandırıcılık yapıyo göz göre yem oluyonuz alemsiniz.

eskiden kalma kanalı olanlara lafım yok ama hala bu sahtekar haysiyetsizlerle calısanlar varmı ya sizleride anlamak mümkün degil arkadas adamlar göz göre dolandırıcılık yapıyo göz göre yem oluyonuz alemsiniz.

Quitz yeni kanal almiyor, dolayisiyla bu mesajin bir anlami yok. :confused:

quiz life i bile sallamis , adam dert yaniyor , cms yi elimizden aldilar artik erisimimiz yok , bi sorununuz varsa onlara yazin diyor :D

quiz hawaiiden kart postal atmıs bana,
dunya engelını gectıgın ıcın allah razı olsun dıyo

dashboard'da payoneer continue butonu çalışan var mı ? günlerdir denemediğim yöntem kalmadı sorun bende mi sitede mi anlamadım. quiz'e mail attım farklı tarayıcı deneyin dedi ama alakası yok gibi.

Ben dashboard'a giremiyorum. Error yazıyor. Nasıl aşabilirim bu sorunu?

Kasım ve Aralık kazançlarını alan var mı bu aralar?

hocam sende hala kaldın orada bir mucize olması lazım adam 6 aydır 5 aydır yatırmadığı parayı gelip şimdi mi yatıracak özür dilerim ben sizi dolandırdım diye dediğinizi kendiniz okuyun istemsiz gülersiniz maalesef. Bu nasıl bir şey biliyor musunuz Ağustos da forumdan tokatladıkları 2 milyon dolardan ödemesini alabilen var mı demekle aynı şey.

hocam sende hala kaldın orada bir mucize olması lazım adam 6 aydır 5 aydır yatırmadığı parayı gelip şimdi mi yatıracak özür dilerim ben sizi dolandırdım diye dediğinizi kendiniz okuyun istemsiz gülersiniz maalesef. Bu nasıl bir şey biliyor musunuz Ağustos da forumdan tokatladıkları 2 milyon dolardan ödemesini alabilen var mı demekle aynı şey.

durup dururken vermez zaten belki mesajla falan ikna eden vardır diye söyledim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri