QuizGroup Network

payoneer kaynaklı. bazen 1 saatte onaylanıyor bazen 1 ayı bile geçebiliyor onay süreci. bu süre zarfında senin yapabileceğin birşey yok

kardeşim son birşey daha sorucam çok yardımcı oldun allah razı olsun. 10undan önce kayıt yaparsan quiz bu ayın ödemesini yeni hesaba atıyor ya. şimdi söylediğin gibi bu ay 21 inde quiz ödemesi geldi ve payoneer hala "pending" olarak gözüküyor ödeme metodu o zaman eski ödeme metodu olan webmoney'e mi para yatacak ? yoksa quiz parayı bekletip payoneer onaylayınca mı payoneer e yatacak? allah razı olsun çok teşekkürler

kardeşim son birşey daha sorucam çok yardımcı oldun allah razı olsun. 10undan önce kayıt yaparsan quiz bu ayın ödemesini yeni hesaba atıyor ya. şimdi söylediğin gibi bu ay 21 inde quiz ödemesi geldi ve payoneer hala "pending" olarak gözüküyor ödeme metodu o zaman eski ödeme metodu olan webmoney'e mi para yatacak ? yoksa quiz parayı bekletip payoneer onaylayınca mı payoneer e yatacak? allah razı olsun çok teşekkürler

tahminimce eski yönteme yollayacak. webmoney cüzanlarını sakın kapatma

tahminimce eski yönteme yollayacak. webmoney cüzanlarını sakın kapatma

yok kapatmadım da. cüzdan içindekileri çekmeye çalıştım USD hesabıma USD olarak talep verdim hala birşey yok. WebMoney'den içerideki bakiyeyi + gelecek olursa gelecek ödemeyi çekemicez heralde :confused:

Selam arkadaşlar. Quiz hesabını payoneer'e bağladım fakat 10 gün geçti hala pending olarak gözüküyor. Quiz mi onaylayacak yoksa payoneer mi ? Bir de ortalama geçiş süresi kaç gün sürüyor ? 10 gün olup hala onaylanmadığını görünce tedirgin oluyor insan kusura bakmayın :) Teşekkürler.

payoneer onaylayacak. süre 2 gündede cozuldugu oluyor 20 günde sürdügüde oluyor pending

Hey gidi günler

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzun zamandır başvuru yapıyordum quizgroup dan ayrılmak için ve sonunda bağlantıyı kaldırmışlar. Bu gün bi ödeme gelince tahmin ettim ve girip youtube baktım adsense ağlamak için tekrar. Ve şok oldum, geçersiz tıklama etkinliği nedeni ile hesap para kazanması devre dışı yazıyor.

Bu nasıl bir durum anlamadım, asla böyle bir durum olmadı. Kazançlara baktım zaten aylık 5-10 dolar geliyodu. Partner kalkınca bunun olması çok canımı sıktı :(

Uzun zamandır başvuru yapıyordum quizgroup dan ayrılmak için ve sonunda bağlantıyı kaldırmışlar. Bu gün bi ödeme gelince tahmin ettim ve girip youtube baktım adsense ağlamak için tekrar. Ve şok oldum, geçersiz tıklama etkinliği nedeni ile hesap para kazanması devre dışı yazıyor.

Bu nasıl bir durum anlamadım, asla böyle bir durum olmadı. Kazançlara baktım zaten aylık 5-10 dolar geliyodu. Partner kalkınca bunun olması çok canımı sıktı :(

hocam quiz'e bağlamadan önceki kullandığınız adsense hesabı banlandığı için böyle bir durum olmuştur

merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak. ayın 10'undan sonra ödeme yöntemini değiştirdiğim için ayın kazancının ödemesi yapılmadı bu ayki gelecek ödeme ile birlikte 2 ay toplamda birlikte mi ödenecek ? ilk kez böyle bir hadise yaşıyorum kötü birşey çıkar mı bundan ? quiz ödeme falan yapmayabilir mi ? bu ay ki iki ödemeye inanılmaz ihtiyacım olduğumdan dolayı korkularım var o yüzden sizlerden bilgi almak istedim. teşekkürler.

Benim quizde tek kanalım var o yüzden karşılaştırma yapamıyorum. Son bir yıldır da hiç giriş yapmadım desem yeridir. Geçen yıl 3 haneli rakamlar alabiliyorken bu ay nihayet tek haneye indi. İzlenim hala aylık 50k civarı ama. Reklamları kontrol ettim birçok videomda reklam çıkmıyor. Bazı videolarda çıkıyor. Tüm reklamları kapatıp açtım. Ne yapmak lazım? Normal mi?

nasıl katılabilirim basvurdugumda auth error hatası veriyor alım yokmu acaba

Net bilgi verelim açıklayıcı olsun. alım yok kardeşim uzun zamandır. ve olması da muhtemel değil.

SMAT kardeşimin demek istediğini de zamanında çok kişinin ödemesini yapmadığı oldu.

şuan quize girebilmek için sağlam bir kanal sahibi olmalısın ve onlara direk mail atacaksın beğenirlerse sana dönerler beğenmezlerse cevap bile atmazlar.

Şunu da belirteyim normal hitli bir kanalım vardı onu normal bir şekilde çıkarttılar partnerden mail atıp ödemeni de yaapcağız dediler ve yaptılarda bende şaşırdım ama işin kötü tarafı kanal önceden kapanan adsense ye bağlı olduğu için attıkları gibi çöp oldu.

Aman kardesim heyatinda en kotu addimi atmis olursun Quize katilmakda. Sen olanlari duymadin qaliba

isimleri karıstırmısım iyi uyandırdın beni bu aralar iyi degilim Gizza ya basvurmak istiyordum:D

---------- Spam Engelliyici 19:36 ---------- Önceki Mesaj 19:26 ----------

Net bilgi verelim açıklayıcı olsun. alım yok kardeşim uzun zamandır. ve olması da muhtemel değil.

SMAT kardeşimin demek istediğini de zamanında çok kişinin ödemesini yapmadığı oldu.

şuan quize girebilmek için sağlam bir kanal sahibi olmalısın ve onlara direk mail atacaksın beğenirlerse sana dönerler beğenmezlerse cevap bile atmazlar.

Şunu da belirteyim normal hitli bir kanalım vardı onu normal bir şekilde çıkarttılar partnerden mail atıp ödemeni de yaapcağız dediler ve yaptılarda bende şaşırdım ama işin kötü tarafı kanal önceden kapanan adsense ye bağlı olduğu için attıkları gibi çöp oldu.

konuyu biliyorum okumustum o günlerde sadece dalgınlıkla isim karıstırdım gizza ile yakın kelime oldugu için az daha oraya yöneliyordum gizza diye :)

Hocam quiz kanalini ne zaman atdi ve atdigi kanalin parasini ne zaman odedi? icerik animasyonmu? yani cocuk kanalimi?

Hocam quiz kanalini ne zaman atdi ve atdigi kanalin parasini ne zaman odedi? icerik animasyonmu? yani cocuk kanalimi?

http://prntscr.com/jg8awa

30 martta atıldı nisanda da ödedi ama şunu belirtmek isterim daha öncede kanalım atılmıştı ama hiçbir şekilde mail gelmemişti. bu kanal için mail geldi yukarıdaki resimdeki gibi ve ödemesini de yaptı zaten başka kanalımda kalmadı quizde :D içerik özgündü hocam bu kanalda.

http://prntscr.com/jg8awa

30 martta atıldı nisanda da ödedi ama şunu belirtmek isterim daha öncede kanalım atılmıştı ama hiçbir şekilde mail gelmemişti. bu kanal için mail geldi yukarıdaki resimdeki gibi ve ödemesini de yaptı zaten başka kanalımda kalmadı quizde :D içerik özgündü hocam bu kanalda.
O mesaji bana komple yazi olarak ata bilirmisin? :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri