hım anladim ben 2 gün önce 30unda bagladim küçük bi oranda kazanc var göremiyorum valla..
kazanclari filan youtubedeki analysticden bakicaksin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hım anladim ben 2 gün önce 30unda bagladim küçük bi oranda kazanc var göremiyorum valla..
Arkadaşlar mayıs ödemelerim az önce geldi neden bu kadar gecikti acaba
Paypal mı ödeme yönteminiz ?
arkdaşlar kanalımı partnre ekleyemiyorum sürekli karakter hatası verip duruyor türkçe karakter kullanmadığı halde yardım eder misiniz?
Arkadaşlar kanallrımı 1000 izlenime ulaşmadan video yükleme aşamasındayken ihtar yiyiyorum ve partnere bağlayamadan ziyan oluyor kanal. Ne yapmam gerekir akla ihtiyacım var.
arkadaşlar bir şey merak ediyorum örneğin bir kanalım bügun kapandı. 03 haziranda ancak en son analytcs 01 haziranda kazanç yansıdı aradaki 2 günde kanal izlendi merakım bu gibi durumlarda kazanç yansıyormu?hiç check eden oldu mu bu durumu
[sıze=1]---------- spam engelliyici 21:57 ---------- önceki mesaj 21:55 ----------[/sıze]
artı banka alt limiti 100$ mı 300$ dolar mı?
Arkadaşlar bazen 10 abone ve 1000 abone şartını geçsekde error veriyor neden olabilir.
Bunu nasıl düzeltebiliriz yada?
Arkadaşlar quiz için video ortası kodu olan var mı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.