QuizGroup Network

Genelde geciktirmez ama bu ay benimde ödememi geciktirdi biraz kapanan kanal ödemelerinden dolayı geç ödeme olmuştur diye düşünüyorum.

arkdaşlar kanalımı partnre ekleyemiyorum sürekli karakter hatası verip duruyor türkçe karakter kullanmadığı halde yardım eder misiniz?

arkdaşlar kanalımı partnre ekleyemiyorum sürekli karakter hatası verip duruyor türkçe karakter kullanmadığı halde yardım eder misiniz?

":" gibi işaretlerde hata veriyor. Adres yazarken falan kullandıysan silip dene.

yeni bir panel oluşturmak istedim ama oluşturamadım şimdi öncekş kanalın panelinden kanal ekleme yöntemiyle kanal ekledim şimdi yeni kanaldan panele girmeye çalışınca
"
Sorry, your Google Account had not signed up with QuizGroup
Please add another account and sign in.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Otherwise click on the "Join now" tab to submit your first application." bu yazı çıkıyor sadece eski kanaldan mı girelebiliyor quiz paneline

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] Kendime referans toplamayı düşünüyorumda ne gibi kazanç sağlıyabilirim anlatabilirmisiniz acaba

Arkadaşlar kanallrımı 1000 izlenime ulaşmadan video yükleme aşamasındayken ihtar yiyiyorum ve partnere bağlayamadan ziyan oluyor kanal. Ne yapmam gerekir akla ihtiyacım var.

Arkadaşlar kanallrımı 1000 izlenime ulaşmadan video yükleme aşamasındayken ihtar yiyiyorum ve partnere bağlayamadan ziyan oluyor kanal. Ne yapmam gerekir akla ihtiyacım var.

kategorini değiştirip farklı tarzda videolar dene birde yeni kanal açarken modemi resetle ip değiş tarayıcında çerezleri sil öyle aç.. belki işe yarar hocam

Arkadaşlar quiz için video ortası kodu olan var mı ?

Arkadaşlar bir şey merak ediyorum örneğin bir kanalım bügun kapandı. 03 haziranda ancak en son analytcs 01 haziranda kazanç yansıdı aradaki 2 günde kanal izlendi merakım bu gibi durumlarda kazanç yansıyormu?hiç check eden oldu mu bu durumu

---------- Spam Engelliyici 21:57 ---------- Önceki Mesaj 21:55 ----------

artı banka alt limiti 100$ mı 300$ dolar mı?

arkadaşlar bir şey merak ediyorum örneğin bir kanalım bügun kapandı. 03 haziranda ancak en son analytcs 01 haziranda kazanç yansıdı aradaki 2 günde kanal izlendi merakım bu gibi durumlarda kazanç yansıyormu?hiç check eden oldu mu bu durumu

[sıze=1]---------- spam engelliyici 21:57 ---------- önceki mesaj 21:55 ----------[/sıze]

artı banka alt limiti 100$ mı 300$ dolar mı?

bol kazançlar...

Son düzenleme:
Arkadaşlar bazen 10 abone ve 1000 abone şartını geçsekde error veriyor neden olabilir.
Bunu nasıl düzeltebiliriz yada?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri