QuizGroup Network

Yahu adamlar acik acik "10 gunde kapanan spam kanallarin onune gecmek icin bu onlemler aliniyor" dedi. Siz hala 20-30k izlenimli 40 50 aboneli kanallari sokmaya calisiyorsunuz. Tabii ki sokulmazlar. Farkli kriterler var dediler. Kim bilir daha neler cikacak, sabredin bi ayin 15 17si artik soyledikleri tarih neyse bi gelsin. O zaman soylerler zaten kriterlerinin tam olarak ne oldugunu. Adamlar burda kanallarin yasi dahi onemli partnere alirken dediklerinde "1 ay falan mi?" dedim onlarsa "daha fazla bile gerekebilir" dediler. 2 haftalik kanallarla bosyere deneme yapmayin yani.

mn partnere yarıyacak bu iş,arkadaslar bı adsense kaldı hadı ondanda bı guncelleme gelsın,sonra hepımız kahvede pişpirik atarız :)

Abi adamlar açıklaşmış işte. Demişki 10 abone 1000k izlenim şartı devam ediyor. Ama artık bir kriter daha var, kanal skoru. Bunun içine de bazı parametreler koymuşlar. Mesela facebookta örnek vermiş Life, demişki açıklama kısmına anahtar kelime koyarsanız skorunuz düşer kayıt olamazsınız demiş.

Burda şair, youtube da başlığı Hit movie -HD hollywood movie -2015 best movie gibi olan kanalları almıyorum demek istemiş.

Yani anlayacağınız, spam yapıyorsanızda korsan cd'ci gibi takılın adını verin filmin demiş :)))

Abi adamlar açıklaşmış işte. Demişki 10 abone 1000k izlenim şartı devam ediyor. Ama artık bir kriter daha var, kanal skoru. Bunun içine de bazı parametreler koymuşlar. Mesela facebookta örnek vermiş Life, demişki açıklama kısmına anahtar kelime koyarsanız skorunuz düşer kayıt olamazsınız demiş.

Burda şair, youtube da başlığı Hit movie -HD hollywood movie -2015 best movie gibi olan kanalları almıyorum demek istemiş.

Yani anlayacağınız, spam yapıyorsanızda korsan cd'ci gibi takılın adını verin filmin demiş :)))

olede izlenım nasıl alıcaz anlamıyorum,acıklamaya ne yazalım hayat hıkayemızımı :)

ek olarak bu quiz kendını ne sanıyor anlamıyorum,

arkadaşlar biliyorum durum karışık ama benim için çok önemli bir şey bu, araştıracak vaktim de olmadı açıkçası. tek kanalım vardı benim için önemli bana göre baya kazandıran. diğer kanal yüzünden para kazanması gitmişti açtım da hepsi ünleme düştü. kanalda 1 telif var quize sokabilir miyim tek telifli kanalı? sanmıyorum ama bir ümit soruyorum..

Telifli kanalı almaz

bence kanalın ilk video atıldığından itibaren açık kalma süresi gibi bişeye bakacaklar

Kazanclar kesinlesti mi ? Konusunu acmaya korkuyoruz kilitlenecek diye

Telefondan gönderildi.

quize bunu uyarlayıp sokmaya çalışanda olur :D

yedivallahi-yedi_872.jpg

Kusura bakmayın iş yoğunluğumdan bu konuyu pek takip edemedim partner alımları başladı mı yeni şartlarda değişiklik var mı acaba? Kısaca etiketleyerek beni yazarsanız memnun kalırım.

arkadaşlar ayın 6'sında quize giren kanalımın kazancını bi sonraki ay alırım dimi. kapanan kanalıda aynı şekilde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri