QuizGroup Network

bol bol yeni dashboard acmamız gerekecek. bi suru wmz wallet.. 10abone 1000 izlenim iyiydi. zaten 10 gün geçmeden kanalı baglamıyordum(telif,flag vs gelirse die) olan bize oldu.bir an once duzelir de biz de ona gore calısma yontemimizi değiştiririz

bence bole daha gzl oldu :):):) biton çöp kanaldan kurtulmak için yapılan mantıklı bişey bnce

Kriterler üzerinde çalışıyorlar en kısa zamanda tekrar değişecektir.

SORRY, YOUR CHANNEL IS NOT ELIGIBLE
FOR MONETIZATION DUE TO THE POSSIBLE RISK
OF GENERATING INVALID ACTIVITY
Google treats invalid click activity very seriously, analyzing all clicks and impressions to determine whether they fit a pattern of use that might artificially drive up an advertiser's costs or a publisher's earnings. If Google determine that an AdSense account might pose a risk to AdWords advertisers, they may disable that account to protect advertisers' interests.

NOTICE
The only way to sign up for the QuizGroup Partner Program is to create a new channel with new AdSense account.

Kanal bağlarken bu hatayı alıyorum. Daha önce böyle bir hata alan oldu mu? Kanal bomboş ve eski bir kanal.

işe bak 10 dk önce boş kanal almayın demiştim duymuşlar :)

hocam bana da dedi şimdi aynı uyarıyı verdi benim kanal doluydu ama 200 izlenimi vardı demek ki yavaş yavaş sistemi oturtuyorlar...

eklediklermiz kar kaldı ...

işe bak 10 dk önce boş kanal almayın demiştim duymuşlar :)

hocam bana da dedi şimdi aynı uyarıyı verdi benim kanal doluydu ama 200 izlenimi vardı demek ki yavaş yavaş sistemi oturtuyorlar...

eklediklermiz kar kaldı ...
Euan bos kanal ekleyebiliyorum 8 aylik

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Euan bos kanal ekleyebiliyorum 8 aylik

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi denedim oldu bir gidiyor bir geliyor anlamadım boş kanal eklenmesi kötü keşke eklenmese şahsen 100lerce 5 aylık kanalım var ama QUiz in geleceği için istemiyorum..

Şuanki kriterler neler biri özet geçebilir mi ?

1 aydan eski boş dolu farketmez kanalın varsa quize giriyorsun...

Son düzenleme:
1 ay , 1k izlenim ve 10 abone şartı gelse de emek verip çalışan kazansın.Yoksa böyle de olmaz.Bu ay düzgün çalışılmasa bile bir dahaki ay millet stoklamıştır 100'lerce kanalı.Daha beter olur.

1 ay , 1k izlenim ve 10 abone şartı gelse de emek verip çalışan kazansın.Yoksa böyle de olmaz.Bu ay düzgün çalışılmasa bile bir dahaki ay millet stoklamıştır 100'lerce kanalı.Daha beter olur.

1 k izlenimi yapamıyacaklar mı yani stok yapanlar ?

+100 k izlenimi olan 2 kanalım quize geçtikten bi gün sonra topluluktan kapandı, 2-3 aydır çalışan kanalların quize geçince kapanması bende bi şüphe yarattı. böyle birşey yaşayan oldumu daha önce ?

+100 k izlenimi olan 2 kanalım quize geçtikten bi gün sonra topluluktan kapandı, 2-3 aydır çalışan kanalların quize geçince kapanması bende bi şüphe yarattı. böyle birşey yaşayan oldumu daha önce ?

aynı şekilde 50k ve 30k izlenimi olan kanallarım bağladıktan bir gün sonra topluluktan uçtu :)

aynı şekilde 50k ve 30k izlenimi olan kanallarım bağladıktan bir gün sonra topluluktan uçtu :)

bence bu işin içinde bi iş var, kanallarımdan birini benden başka yükleyen kimse yoktu ve içinde şikayet edilebilecek bi içerikte yok. quize bağladım ertesi sabah uçmuş kanal.

Son gelen maille alakalı olabilir. Her ne kadar herkese giden standart bir mail olsa da; son zamanlardaki durumlar konunun buralara geleceğini gösteriyor olabilir. Mail içerisinde geçen şu cümle aslında bir bakıma dediklerimi destekliyor nitelikte. " A special internal YouTube team dedicated to YouTube policies violation is able to discover scam really fast and block your video. " diyor ki "Özel bir youtube ekibi kanalları kontrol eder ve youtube politikalarına uymayan videoları hızlıca siler" diyor. Bu da aslında şuna işaret ediyor; Quiz`e eklenen her kanal bu özel ekip tarafından kontrol ediliyor olabilir ( Son zamanlardaki durumlar göz önüne alınınca Youtube Networklere böyle bir şart sunmuş olabilir. Özellikle son 10 günde Quiz`deki yaşananlardan ötürü makul görünüyor açıkçası )

Elbette bu mail herkese giden standart bir mail ama bir kaç kişi daha Quiz`e bağladıktan sonra kanalım kapandı diye belirtince görüşlerimi yazmak istedim.

Dilerim böyle bir durum olmaz..

bAHQr5m.png

Bu 30 gun olayi artik garanti sanirim. Farkli bi prosedur olmayacakmis life'in soylediklerine gore kanalin sadece 30 gundur acik olmasi yetiyor.

Bu 30 gun olayi artik garanti sanirim. Farkli bi prosedur olmayacakmis life'in soylediklerine gore kanalin sadece 30 gundur acik olmasi yetiyor.

Peki kanal bos olsa ve biz bu kanali Quiz'e soksak, atilir mi? Boyle bir aciklama yaptilar mi? Bir de sozlesmeyi imzalamasak sorun olur mu? Cunku ben kanali baglayip birakiyorum oyle.

1 ayını doldurmayan 3 kanal bağlamıştım quize bunlar quiz dashboarda yansımadı ancak youtube panelinde quize bağlı gözüküyor.
Bu tarz soruna sahip forumda başka arkadaşlarda var.
Bunun düzelmesi için neler yapabiliriz?

1 ayını doldurmayan 3 kanal bağlamıştım quize bunlar quiz dashboarda yansımadı ancak youtube panelinde quize bağlı gözüküyor.
Bu tarz soruna sahip forumda başka arkadaşlarda var.
Bunun düzelmesi için neler yapabiliriz?

Bendede bu sorun var 1 kanalım bağlı gözüküyor ancak panele yansıma daha .

Evet beyler , sadece bende mi oldu derken sizde de olmuş. 7 kanal bağladım sonraki gün topluluktan gittiler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri