QuizGroup Network

örenek kanal
15 abone 1.502 görüntüleme
Katıldığı tarih: 11 Haz 2015

quize kanal sokamıyorum herşeyi tamam kanallar izlenim,abone yansıyalı bir haftayı geçti.şartları sağlamıyor diye alınmıyor birsürü kanal var böyle.

Hocam hakkında kısmı bir ayı geçmiş kanalda analitiks deki verileri göstermez. Toplam izlenimi görürsünüz ordan. Sizin kanalınız 1 Ayı geçmiş. Yani toplamda 1500 izlenim varsa analitikste son 28 günün izlenimi görünecektir. Video Yöneticisi/Kontrol Paneli kısmına girdiğinizde 1000 izlenim 10 abone görüyor olmalısınız quize bağlamak için

Payment for 2015-04-01 adı altında bir ödeme geldi paypala biraz önce arkadaşlar, sanırım nisan ayında kapanan bir kanalın ödemesi tam emin değilim bende.. böyle bir ödeme bekleyenler kontrol etsin hesaplarını

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] abi bir mesaj kutunu boşaltır mısın lütfen :)

---------- Spam Engelliyici 11:53 ---------- Önceki Mesaj 11:37 ----------

Beyler bu arada çok kanal olan panellerini sıkıntısız birleştirebilen var mı acaba ??

Kanal telif yedi gizledim, Temmuz'da kazancı alabilmek için.
Kanalı gizledim diye atmaz değil quiz?
Adsensede felan kanal yok Quiz'e taşıdığım kanal burdan para gelmesi lazım buay.

Adsensede felan kanal yok Quiz'e taşıdığım kanal burdan para gelmesi lazım buay.

Gizlenincede tekrar telif geldiğini söylüyorlardı gelmior mu yoksa yani gizleyerek kaçılmıyor sanırım teliften net bilgisi olanlar bilgilendirirse daha iyi olur tabi

Sent from my iPhone using Tapatalk

neden gizledinki hocam :) suana kadar birçok 2 telifli kanalın ödemesini aldım açık-kapalı fark etmeksizin

Gizlenincede tekrar telif geldiğini söylüyorlardı gelmior mu yoksa yani gizleyerek kaçılmıyor sanırım teliften net bilgisi olanlar bilgilendirirse daha iyi olur tabi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şimdiye kadar çok videoları gizliye aldım vede yemedim telif belkide tesadüftür bilemem.
Bazende videolar gizlideyken yüklerken bile telif yedim.
:D

neden gizledinki hocam :) suana kadar birçok 2 telifli kanalın ödemesini aldım açık-kapalı fark etmeksizin

Bu kanalda az video var ve telif atan eleman bu kanalı kesin uçurur.
:D
Temmuz'da bu kanalın ödemesini alırsam biraz rahatlarım.

Adsense'den gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Size önerim banka ile ödeme almanız :) (1000$ üstü ise banka, 1000$ altı ise kesinlikle webmoney öneririm)
Ne kadar çekerseniz çekin sabit bir kesintisi var(36$ civarı), ayrıca dolar olarak gelir. Bazılarınız dolarda tutmak isteyebilir parasını.
Neredeyse son 3 aydır ilk banka ödemesi yapılıyor.
İstiyorsanız 1000 tane dashboardunuz olsun. Hepsini banka yaparsanız %99 toplu halde gönderirler. Bugüne kadar öyle yaptılar.

Son düzenleme:
.Quiz'de atlanamayan video reklamlar,
.Uzun, atlanamayan video reklamlar var .
Bunları işaretleyip olumsuz dönüş alan var mı ?

Yok atmaz 2 kanaldan gecen ay boyle odeme aldim. Odemeyi aldıktan sonra geri actım kanalı.

Adsense'den gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Size önerim banka ile ödeme almanız :) (1000$ üstü ise banka, 1000$ altı ise kesinlikle webmoney öneririm)
Ne kadar çekerseniz çekin sabit bir kesintisi var(36$ civarı), ayrıca dolar olarak gelir. Bazılarınız dolarda tutmak isteyebilir parasını.
Neredeyse son 3 aydır ilk banka ödemesi yapılıyor.
İstiyorsanız 1000 tane dashboardunuz olsun. Hepsini banka yaparsanız %99 toplu halde gönderirler. Bugüne kadar öyle yaptılar.

Ödeme.hızları bankada mi daha hızlı yoksa paypal da mi
Sorumu cevaplarsaniz çok sevinirim

Moderatör tarafında düzenlendi:

valla hocam benim para odenmedi banka hala bekliyorum pazartesi olsun bakalim mart + mayisi alamadim hala maillerimede cevap gelmiyor pazarteside gelmesse baslik acip life networku etiketlicem mailleri koyucam paranin ustune mi yatmaya calisiyor ne yapmaya calisiyorlar anlamadim..

Moderatör tarafında düzenlendi:
hocam kesinti 36$ demişsiniz. bu bankadan bankaya değişir mi enapra vs.? ödemenin bir alt veya üst limiti var mı? şahsen 1000$ da 36$ kesinti çok iyi.webmoneyden daha karlı sanırım

valla hocam benim para odenmedi banka hala bekliyorum pazartesi olsun bakalim mart + mayisi alamadim hala maillerimede cevap gelmiyor pazarteside gelmesse baslik acip life networku etiketlicem mailleri koyucam paranin ustune mi yatmaya calisiyor ne yapmaya calisiyorlar anlamadim..

hocam o ödemeleri bir şekilde yapıyorlar. yani yatma gibi bir olay yok. sen mail atmaya devam et. bazen böyle teknik aksaklıklar oluyor. kanalların urlleri yazmayı unutma maillerde. geçte olsa alacaksın

---------- Spam Engelliyici 19:50 ---------- Önceki Mesaj 19:49 ----------

hocam kesinti 36$ demişsiniz. bu bankadan bankaya değişir mi enapra vs.? ödemenin bir alt veya üst limiti var mı? şahsen 1000$ da 36$ kesinti çok iyi.webmoneyden daha karlı sanırım

Hocam iş bankasında 40 $ civarı bir kesinti vardı.
30 $ zaten karşıdan kesiliyor.
En uygunu enpara diye biliyorum. Oda 36$ olması lazım.

ulen quiz agaç ettin bizi pc karşısında ödede şu kapanan kanalların parasını biraz rahatlıyak yav :(

Arkadaşlar uzun süredir banlı olduğum için konuyu takip edemedim. Son olarak Quizde değişen nedir? En son duyduklarım; kanallar 1 ay önce açılması lazım ve 1000 izlenim 10 abone. Şuan şartlar bu şekildemi?

Arkadaşlar uzun süredir banlı olduğum için konuyu takip edemedim. Son olarak Quizde değişen nedir? En son duyduklarım; kanallar 1 ay önce açılması lazım ve 1000 izlenim 10 abone. Şuan şartlar bu şekildemi?

aynen hocam beyler bu wmler saat kac gibi gelir yarina yetisirmi ona gore sabahlicamda ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri