arkadaşlar 14 gün sınırı kalktı, tek dashboarda istediğiniz kadar kanal ekleyebiliyorsunuz sınır falan yok.
Güzel haber.Bundan iyisi olamazdı sabah sabah
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar 14 gün sınırı kalktı, tek dashboarda istediğiniz kadar kanal ekleyebiliyorsunuz sınır falan yok.
örenek kanal
15 abone 1.502 görüntüleme
Katıldığı tarih: 11 Haz 2015
quize kanal sokamıyorum herşeyi tamam kanallar izlenim,abone yansıyalı bir haftayı geçti.şartları sağlamıyor diye alınmıyor birsürü kanal var böyle.
Kanal telif yedi gizledim, Temmuz'da kazancı alabilmek için.
Kanalı gizledim diye atmaz değil quiz?
Adsensede felan kanal yok Quiz'e taşıdığım kanal burdan para gelmesi lazım buay.
Adsensede felan kanal yok Quiz'e taşıdığım kanal burdan para gelmesi lazım buay.
Gizlenincede tekrar telif geldiğini söylüyorlardı gelmior mu yoksa yani gizleyerek kaçılmıyor sanırım teliften net bilgisi olanlar bilgilendirirse daha iyi olur tabi
Sent from my iPhone using Tapatalk
neden gizledinki hocamsuana kadar birçok 2 telifli kanalın ödemesini aldım açık-kapalı fark etmeksizin
Adsense'den gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Size önerim banka ile ödeme almanız(1000$ üstü ise banka, 1000$ altı ise kesinlikle webmoney öneririm)
Ne kadar çekerseniz çekin sabit bir kesintisi var(36$ civarı), ayrıca dolar olarak gelir. Bazılarınız dolarda tutmak isteyebilir parasını.
Neredeyse son 3 aydır ilk banka ödemesi yapılıyor.
İstiyorsanız 1000 tane dashboardunuz olsun. Hepsini banka yaparsanız %99 toplu halde gönderirler. Bugüne kadar öyle yaptılar.
Ödeme.hızları bankada mi daha hızlı yoksa paypal da mi
Sorumu cevaplarsaniz çok sevinirim
Banka hocam.
valla hocam benim para odenmedi banka hala bekliyorum pazartesi olsun bakalim mart + mayisi alamadim hala maillerimede cevap gelmiyor pazarteside gelmesse baslik acip life networku etiketlicem mailleri koyucam paranin ustune mi yatmaya calisiyor ne yapmaya calisiyorlar anlamadim..
hocam kesinti 36$ demişsiniz. bu bankadan bankaya değişir mi enapra vs.? ödemenin bir alt veya üst limiti var mı? şahsen 1000$ da 36$ kesinti çok iyi.webmoneyden daha karlı sanırım
Arkadaşlar uzun süredir banlı olduğum için konuyu takip edemedim. Son olarak Quizde değişen nedir? En son duyduklarım; kanallar 1 ay önce açılması lazım ve 1000 izlenim 10 abone. Şuan şartlar bu şekildemi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.