QuizGroup Network

Bu ay Quiz açık kanallara da ödeme yapmayacak. Kapananlara zaten yapmayacak. Ayrıca geçen aylarda yaptığı ödemeleri de geri isteyecek şeklinde bilgiler geliyor.

Felaket tellaları bir bitmedi gitti her ay aynı şeyi yapıyosunuz her ay ödemeyi alıyoruz, zevk mi alıyosunuz milleti telaşlandırmaya çalışmaktan

Insallah su bayramdan once odemeler yapilirda cebimize harclik olir hadi goster quiz kendini

şansa 8 tane güzel kazandiran kanallarim kapandı nedense içime ukte düştü acaba quiz çalişanlari ile alakası olabilirmi ?

birkaç tane partnerle çalıştım belli bir sürede ancak sadece quizdekiler topluluktan kapanıyo çalışanlar mı kapattırıyo flag atıp anlamadım gitti

en iyi kazanan kanalımın para kazanması gitti az önce ucu ucuna kaçirdim yaw

Bende 4 tane firma ile calisiorm bu paradoksun aynisini yasamaktayim diger firmalarda bu kadar kapanma orani yasamiyorum ayrica bir firma da ise kapanan kanali actirmak bi kenara dursun telif hakkini benden habersiz geri bile cektirdiler

Bu ay Quiz açık kanallara da ödeme yapmayacak. Kapananlara zaten yapmayacak. Ayrıca geçen aylarda yaptığı ödemeleri de geri isteyecek şeklinde bilgiler geliyor.
Balon haberde Bizim milletin üzerine yok nerden duydun okudun hocam link koyarmısnz

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün yeni eklediğim bir kanalın video ortasını Autoclaim'i kapatmama rağmen değiştirmişler.Sinir oldum valla

Arkadaşlar birisi bi yazıyor kanal uçmuş diye arkası çorap söküğü gibi geliyor sessin olun ama diyim

Herkese geçmiş olsun benimde 1 kanal uçmuş :/ Hiç daha önce böyle sondakika kıyımı yaşamamıştık sanırsam

Ödemeler kesinleşse de rahatlasak , ödemeleri bayramdan sonra yapsın razıyım :)

bende fazla zaiat yok sadece 1 kanalım gitti. freedom da aynı mantık vardı ödeme gününden önce bir temizlik yapılırdı.

burada aklıma şu geliyor bu partnerler ya flagı bekletiyor, eşleşeni, engeli, topluluğu, spamı bekletip kanal maddi doygunluğa ulaştığın da salıyorlar yada kendileri flaglıyor bilemiyorum ama ödeme gününden önce böyle sık kapanmaların altında bir neden var mutlaka.

Arkadaşlar napıyorsunuz ya ? hayır napıyosunuz ? :)

biri diyor son anda kanalım gitti spamdan, yok 10k aboneli kanalım kapanmış, bu ay ödemeyecek herhalde artık quizde bozdu , yok onmilyon ızlenımlı kanalıma amanda nasıl olurda gider, ya herşeye sanki ilk defa oluyormuş gibi tepki veriyorsunuz ya dahada kötüsü bunu her ay yapıyorsunuz ya hah işte o kısmı bir düşünün ya lütfen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri