QuizGroup Network

Hasta oldugum icin telden yaziyorum anca life networku etiketleyip ^^ sozlesmeleri imzalamasak ne olur ? Diye ingilizcesini yazarmisiniz

Kanal bağlayamayanlar. sözleşmeleri teker teker tik atın. sonra deneyin. sözleşmelere tik atıp onayladıysanız. 5 dk. bekleyip o şekilde deneyin. tik atılmayan 1 adet sözleşmede varsa yinede kriterlere uymuyor sorunu çıkıyor. ard arda kanal eklerkende aynı şekilde. 1 kanalı ekleyince sözleşmenin gelip onay atılması gerekiyor.

Kanal eklemede sıkıntı yok

[MENTION=15351]d3v1ljan[/MENTION] bitane dashboarda girince butun sozlesmeler geliyor hepsine tiklicaksin..

[MENTION=15351]d3v1ljan[/MENTION] bitane dashboarda girince butun sozlesmeler geliyor hepsine tiklicaksin..

Şimdi anladım hocam sanırım her submit dediğimde diğer kanalın sözleşmesi geliyor bu şekilde bütün sözleşmeler bitine kadar submit demem gerekiyor?

peki benim her kanal için ayrı dashboard var hepsine teker teker girip onaylamam mı gerekir?

Kapananlar bugünde gelmedi bakalım inşallah aksatmazlar yarın hesaplarda olur paralar

Yeni kriter gelmiş olabilir ben de onu düşünüyordum şu an , çünkü biraz önce sokmaya çalıştığım hesaplarda kriterlere uymuyor uyarısı geldi

---------- Spam Engelliyici 15:38 ---------- Önceki Mesaj 15:37 ----------

Hocam istatistiklerini yazar mısın soktuğun kanalın

Kusura bakma hocam şehir dışındayim ama sorun gizli sekmede açmayla ilgili çerezleri kapattigimda girme di ama açtığımda girdi

benim de bir kanalım var,kriterleri karşılıyor 2 aylık adsense den quize geçireceğim bir türlü kabul etmiyor kriter hatası veriyor.ondan sonra denediğim 4-5 kadar kanalı sorunsuz ekledim...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri