webmoney hesaplarınızı açın,bugün şıngırtılar gelir kapananların ))
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kardeşim ödeme 2-3 içinde gönderilecektir diye yazmışlar bugün gelmiyecekmiydi ya
webmoney hesaplarınızı açın,bugün şıngırtılar gelir kapananların ))
Hatta mailde 30 yazıyordu dün gelmesi lazımdı ama sarktı demekki, bende bekliyorum umarım wm ler gelir bugün. Saat 4e kadar gelmezse gelmesin zaten.
---------- Spam Engelliyici 12:46 ---------- Önceki Mesaj 12:45 ----------
Ağzından bal damlıyor
İnşallah dediğin gibi olur.
mail attım quize kapananlar gelecek mi bugün diye, 2-3 gün içinde yapılacak diye cevap geldi
(ingilizcem berbat farkındayım, vurmayın)
![]()
arakdaşlar,malum quiz reklamları otomatik ayarlıyor. bi keresinde para kazanma açmamdıgım kanalın para kazanmasını acıp video ortası reklam koymuştu. ancak emin olamıyorum. ben video ortası reklam koyarak vakit harcamak istemiyorum ancak quiz hitli videolara mı video ortası koyuyor yoksa hepsine mi? özetle ben hiç bir videoma video ortası koymuyorum ertesi günü quiz ayarlıyor diyen var mı
[MENTION=10645]mikon5[/MENTION] hocam beni çok yanlış anlamışsın.
arakdaşlar,malum quiz reklamları otomatik ayarlıyor. bi keresinde para kazanma açmamdıgım kanalın para kazanmasını acıp video ortası reklam koymuştu. ancak emin olamıyorum. ben video ortası reklam koyarak vakit harcamak istemiyorum ancak quiz hitli videolara mı video ortası koyuyor yoksa hepsine mi? özetle ben hiç bir videoma video ortası koymuyorum ertesi günü quiz ayarlıyor diyen var mı
[MENTION=10645]mikon5[/MENTION] hocam beni çok yanlış anlamışsın.
kapanan kanal odemellerınden haber yok galiba
1 haftadır kanalların dasborad a giremiyorum. Sözleşme onayı istiyor.
Screenshot by Lightshot
Submit dememe rağmen geçemiyorum. Bunun başka bir yöntemi var mı?
Walla sabirla bekliyoruz
Bankaya alan oldgununda etiketlerse sevinirim ...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.