QuizGroup Network

Kardeşim ödeme 2-3 içinde gönderilecektir diye yazmışlar bugün gelmiyecekmiydi ya

Hatta mailde 30 yazıyordu dün gelmesi lazımdı ama sarktı demekki, bende bekliyorum umarım wm ler gelir bugün. Saat 4e kadar gelmezse gelmesin zaten.

---------- Spam Engelliyici 12:46 ---------- Önceki Mesaj 12:45 ----------

webmoney hesaplarınızı açın,bugün şıngırtılar gelir kapananların ))

Ağzından bal damlıyor (:

İnşallah dediğin gibi olur.

Hatta mailde 30 yazıyordu dün gelmesi lazımdı ama sarktı demekki, bende bekliyorum umarım wm ler gelir bugün. Saat 4e kadar gelmezse gelmesin zaten.

---------- Spam Engelliyici 12:46 ---------- Önceki Mesaj 12:45 ----------

Ağzından bal damlıyor (:

İnşallah dediğin gibi olur.

mailde 30 yazıyor dashboard mesaj bölümünde 31 yazıyor

mail attım quize kapananlar gelecek mi bugün diye, 2-3 gün içinde yapılacak diye cevap geldi

(ingilizcem berbat farkındayım, vurmayın)

YeniBitEslemResmi7.png

ödemelerle ilgili kim mail atarsa aynı cevabı yolluyorlar

arakdaşlar,malum quiz reklamları otomatik ayarlıyor. bi keresinde para kazanma açmamdıgım kanalın para kazanmasını acıp video ortası reklam koymuştu. ancak emin olamıyorum. ben video ortası reklam koyarak vakit harcamak istemiyorum ancak quiz hitli videolara mı video ortası koyuyor yoksa hepsine mi? özetle ben hiç bir videoma video ortası koymuyorum ertesi günü quiz ayarlıyor diyen var mı

arakdaşlar,malum quiz reklamları otomatik ayarlıyor. bi keresinde para kazanma açmamdıgım kanalın para kazanmasını acıp video ortası reklam koymuştu. ancak emin olamıyorum. ben video ortası reklam koyarak vakit harcamak istemiyorum ancak quiz hitli videolara mı video ortası koyuyor yoksa hepsine mi? özetle ben hiç bir videoma video ortası koymuyorum ertesi günü quiz ayarlıyor diyen var mı

Dashboard'da channels'a tıkla ordan claims'a gir seçili tikleri kaldır daha sonra kendi reklam aralıklarını gir.Ellemezler bir daha.

[MENTION=10645]mikon5[/MENTION] hocam beni çok yanlış anlamışsın.

Hocam , quiz otomatik olarak giriyor.Para kazanması açık olmasa bile onlar açıyor video ortası giriyorlar.Ama reklam aralıkları 10 dk civarında yapıyorlar.

Son düzenleme:

tüm videoların reklamlarını açıyor video ortası giriyor ama reklam aralıkları biraz uzun oluyor

Hocam bir ara ben girmiyordum kendisi ayrılıyordu reklamları daha sonra ayarlamamaya başladı ama şu anda yine ayarlıyor diye biliyorum fakat şöyle bir durum var reklamlari maksimum kazanca göre ayarlamıyor sizin koymanız kazanç açısından en mantıklı olanı bence.

Arkadaslar yeni konu acmak istemedim. Quize giris yaptim böyle birsey cikti karsima, bu nedir?

pooqZn.jpg

tam ödeme saatleri geldi (15:00) birkaç saate ödeme başlar gibi koku alıyorum :)

Arkadaşlar kapanan kanallarda ilk ödeme paypal mı,webmoney,banka mı hangisi

Son düzenleme:
Sırf ödeme gelir gelmez bozayım pazartesiye kalmasın diye laptopu getirdim iş yerine (: inşallah gelir wm 1 saat içinde.

Bugün hesaplara geçer paralar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri