QuizGroup Network

quiz calisanlarin mayis ayinda cok gelirli kanallari kapandi bu durumda quiz ciddi bir odeme yapacak bununda Biraz sarkmasi dogal geliyor bana

Son düzenleme:
Quize bağlı bir kanalım var ilk başlarda 1k izlenime 10 15 lira veriyordu fakat son 2 haftadır 0,50 liraya kadar düştü nedeni nedir ?

bir ara tek dashboarda belirli sayıda günlük kanal ekleme sınırı vardı kalktımı o beyler

Banka bilgilerini şu an değiltirebilen var mı ayın 10 una kadar değiştirmeyi düşünüyorumda

Sent from my iPhone using Tapatalk

arkadaşlar quiz dashboard da sıukıntı var girişte sözleşme geliyor önüme onaylıyorum ama hala aynı sözleşme gelip duruyor bunun çözümü var mı ?

tahminimce,o paneldeki kanal sayısı kadar sözleşme gelmesi gerek karşınıza.panelde 100 kanal varsa,o sözleşmeyi 100 defa imzalarsanız sonra gelmeyecektir.

arkadaşlar ilk kayıtta tr karakter hatası veriyor sürekli. tr karakter kullanmıyorum kesinlikle. önceki mesajları da okudum, bulamadım. nedir bunun çözümü bilen var mı?

kanal ayırma şu anda çalışıyor kapanmış iki kanalımı dashboarddan ayırdım

Arkadaşlar dash birleştirme çalışıyor mu peki ??

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Spam Engelliyici 22:41 ---------- Önceki Mesaj 20:44 ----------

birleşmiyormuş öğrendik dahda denemem :)

Asagidaki metin quizgroup dashboardinda Inbox bolumunde What's New sekmesi altindaki ilk mesajda yaziyor. Dun gece gonderilmis bu mesaj ve kisaca diyorki MCNler bundan sonra bunyelerinde 300den fazla kapali kanal bulunduramayacakmis her ay icerisinde. Bu sebepten dolayida 1 Eylul itibariyle yine giris sartlarini degistireceklermis. Eskisi gibi kanallari kendileri kontrol edip degerlendirerek alacaklarmis, buda 3 is gunu kadar surebilirmis.

Dear Partner,

YouTube will be enforcing a new policy starting September 1st. MCNs will be subject to a cap of 1,000 total suspended channels in a rolling 90 day period. Making long story short, MCNs are not allowed to have over 300 suspended channels a month. Please, keep in mind all types of strikes count: copyright strikes, spam strikes, community guidance strikes etc.

In order to meet strict YouTube requirements we're changing our roll-up procedure, starting September 1st. All new channels will be a subject of examination of the special scoring system. Evaluation will be lasting up to 3 business days ending up with 'Yes/No' decision.

Those strict rules will cause massive constraints in new channels roll-up. We strongly suggest you to double-check your current channels meet YouTube anti-spam policy and ensure your channels stay active after September 1st. We have announced anti-spam rules into your dashboard recently on July, 17. Please, learn the rules!

We have one month to adjust new YouTube policy.

Durup durup iş çıkartıyo allahın belaları. İnşallah kapalı kanalları ödemeye devam ederler bunlardan sonra.

Son düzenleme:
Spam kanalları kontrol edecekler artık ben bunu anladım doğru mu? Youtubela birlikte 2 kez kontrol edeceklermiş.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri