Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kapananı geçtim açık spam kanalları ödesin ben onada razıyım.
Adamlar aylik tum partnerde 300 den fazla kanal kapanirda mcn kapatilacak diyor. Ne dusunelim hocam ?neden kafanızda saçma senaryolar uyduruyosunuz? gelen maili okudunmu? orda tek bi yerde bile yok paraları ödemeyecez yok açıklarda kapalılarda ödenmeyecek yazıyor mu?? sadece alım şartlarını değiştiriyolar.. ama alım şartlar çok zor olacak gibi 3 günlük onay süreci olacakmış bu bile sıkıntı 3 gün beklemek..
Adamlar aylik tum partnerde 300 den fazla kanal kapanirda mcn kapatilacak diyor. Ne dusunelim hocam ?
[MENTION=9073]thrayler[/MENTION] maili okudum 1eylülden sonra spam kanalları atarlarsa ödemeyi nasıl alıcaz.
Konuyla alakasız olacak ama alıntı yapabilenler hangi browseri kullanıyo. Mozilla kullanıyorum aylardır alıntı yapamıyorum.
[MENTION=9073]thrayler[/MENTION] Eklenti yok, version 39.0, sende hangi eklentiler var?
Suspect : askiya alinacak diyor.kapatılacak nerde diyor kardeşim maili bir çevirsene bana nasıl uyduruyosunuz bunları ya ahaha güldümöyle bişey olsa demekki partner kalmaz hiç
komiksiniz.
mevcut kanalları kontrol edip atarsa ödemesini alamayız ama senin dediğin kanal partnerde olsa bile ödemesini alamıycaz diyosun.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.