QuizGroup Network

quize geçen ay 1 kanal soktum bu ay bana ne kadar ödeyeceğini nerden görebiliyorum? dashboardda hala sıfır gözüküyorda

yeni quizciyim de :D

[MENTION=13663]silentspy[/MENTION] bildiğim kadarı ile bu ay ki kazanç eski hesaba ödenir öbür ayki kazanç ise yeni eklediğiniz hesaba tam emin değilim ama böyle olması lazım.Çünkü ayın 10`nundan sonra ödeme yöntemi değiştirilmiyor.

kesinleşme hala yok haftasonuda girdi işte kötü quiz iki aydır böyle geciktiriyo herşeyi

Arkadaşlar, ödeme yöntemini şimdi değiştirdim. Paypal'a yeni mail ekleyip onu ekledim panelden ödeme yöntemi olarak. Para yatar mı bu ay sizce ? Yatmazsa bidahaki aya mı yatar ?

Benimkini ödemediler 12'sinde değiştirmiştim.Kapanan kanalların ödemesi yapılırken ödediler.

[MENTION=13663]silentspy[/MENTION] bildiğim kadarı ile bu ay ki kazanç eski hesaba ödenir öbür ayki kazanç ise yeni eklediğiniz hesaba tam emin değilim ama böyle olması lazım.Çünkü ayın 10`nundan sonra ödeme yöntemi değiştirilmiyor.

hocam diğer ödeme yöntemi bankayaydı ama TL hesabınaydı yani olmazdı hocam. daha şimdi yeni paypala ekledim ödeme yöntemi olarak inşallah olur.

Benimkini ödemediler 12'sinde değiştirmiştim.Kapanan kanalların ödemesi yapılırken ödediler.
nasıl yani hocam anlamadım

hocam diğer ödeme yöntemi bankayaydı ama TL hesabınaydı yani olmazdı hocam. daha şimdi yeni paypala ekledim ödeme yöntemi olarak inşallah olur.

nasıl yani hocam anlamadım

Hocam Quiz'de ödeme yöntemini ayın 10'una kadar değiştirebiliyorsun.10'undan sonra değiştirirsen ödemeler diğer ay'a sarkıyor.12 haziran'da ödeme yöntemini değiştirmiştim.16'sındaki ödemelerde yatırmadılar.30 Haziran'da kapanan kanalların ödemelerini yaparken yolladılar.

Hocam Quiz'de ödeme yöntemini ayın 10'una kadar değiştirebiliyorsun.10'undan sonra değiştirirsen ödemeler diğer ay'a sarkıyor.12 haziran'da ödeme yöntemini değiştirmiştim.16'sındaki ödemelerde yatırmadılar.30 Haziran'da kapanan kanalların ödemelerini yaparken yolladılar.

Hocam benim bankayaydı ödeme ama TL hesabı olduğu için ödemezler. Bende bu gece değiştirdim tekrar paypal yaptım yani. Bidahaki aya mı sarkar hocam eylülün 20 sine mi sarkar şimdi ? Teşekkürler bu arada.

Oh içimi rahatlattınız hocam sağolun :) Bir de ben asıl paypal hesabıma yeni mail ekledim onu kayıt ettim sıkıntı olmaz dimi ?

paypal kullanmıyorum e haliyle de anlamıyorum hocam şimdi olmaz derim olur,olur derim olmaz onu paypal den anlayan arkadaşlara sorun bence :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri