QuizGroup Network

Agustos atu quizden para aldıgımız son ay olabilir. Tabii öderlerse. Arkadaslar gercekti olmak gerekir. Youtube isi bu ay bitecek. Sahsen ben tum kanallarımı yok pahasına da elden cıkarmayı planliyom. Web site islerine geri dönüyorum. Buraya kadarmıs. Buna da sükür. Simdiye kadar aldıgımız yanımıza kar kaldı. Hepinize gecmis olsun. Selametle kalın.bye

yolun açık olsun,biz aynen devam :)

Agustos atu quizden para aldıgımız son ay olabilir. Tabii öderlerse. Arkadaslar gercekti olmak gerekir. Youtube isi bu ay bitecek. Sahsen ben tum kanallarımı yok pahasına da elden cıkarmayı planliyom. Web site islerine geri dönüyorum. Buraya kadarmıs. Buna da sükür. Simdiye kadar aldıgımız yanımıza kar kaldı. Hepinize gecmis olsun. Selametle kalın.bye

sadece temizleniyor hocam :) görüşürüz

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] abi [MENTION=17473]codertr[/MENTION]

mesajını görmedim :) biz daha yeni başlayacağız delikanlı. adamların amacı zaten senin gibileri göndermek.

Benim kanallar kesinleşmiş halen bu işten çok para yeriz. Umarım zorlaşır. Zorlaşırsa herkes yapamaz kaliteli kanal yapanlar kazanmaya başlar.

Quiz bitmez,youtube bitmez yeni önlemler alınır buda herkez için iyi olur.Saçma sapan satışlar kalitesiz spamlar biter...

hala aynı konu 1senedır degısen bırsey yok sız bırakın arkadas bızde rahatlayalım kazanmasını bılen bu sektorden her turlu kazanır suanda oldugu gıbı pıyasa rahatlar hemde sahane herkez spam kımse karısamaz ahmet gıder cop ıcerık atar velı gıder elıte atar sacma sapan vıdeolar basanlarıda sayarsak tabı youtube amacı zaten onları temızlemek yoluna prof youtuber devam etmek bız buradayız spam ısı bıtıcek arkadaslar sız bırakın :)
odeme alınca
sigara-i%C3%A7en-maymun.jpg

YOUR GOOGLE ACCOUNT HAS NO ACCESS TO THE QUIZGROUP DASHBOARD

bununla ilgili bir fikri olan var mı arkadaşlar?

kanal atılmış diyoki bu kanalın panele giriş yetkisi yok bendede oldu aynısı sonra kanala baktım kanal durumunda quiz gitmiş atmışlar mail atmışlar bide niye attıkları konusunda benim vallaha atılan kanalda bu hatayı veriyor yanlış bilgilendirme olmasın.Farklı birşeyde olabilir

Genel bir sorun hocam dün dashboardı ayrılanlar bugün girerken bu sorun ile karşılaşıyorlar.Şahsen 15 farklı kanalda denedim hepsinde aynı hatayı alıyorum hepsini kontrol ettim Quizden atılma gibi bir durum söz konusu değil yüksek ihtimalle ayrılan kanalları tek bir panele topluyorlar diye düşünüyorum.

atılmış kanalın kanal durumu kısmına geldiğinizde quizgroup yazmıyorsa kanal atılmış demektir. bende durum bu yazmıyor kazanc sıfırlanmıs analistkde ve kanal atılmış.

İşin garibi de o. Kanal hala Quizde ve sabaha karşı yüksek miktarla kesinleşen kanaldı. Forumu araştırdığımda Şubat ayında da buna benzer bir durum yaşanmış. Bir çok kişi panele erişememiş. Durumun geçici olduğunu düşünüyorum açıkçası.

şu felaket tellallari bim haberi okuyup gelip yorum yapmasın rica ediyorum her ay aynı senaryo yu yazıp durmayın baskı cıksa yemınle 5 sezonluk dizi olur şu yt bitti quiz bitti meselesi yok bi arkadaş şunu dedı yok bir sitede şöyle okudum demeyin varsa elde guvenılır saglam bir kaynak buyrun belirtin bizde okuyalım

Genel bir sorun hocam dün dashboardı ayrılanlar bugün girerken bu sorun ile karşılaşıyorlar.Şahsen 15 farklı kanalda denedim hepsinde aynı hatayı alıyorum hepsini kontrol ettim Quizden atılma gibi bir durum söz konusu değil yüksek ihtimalle ayrılan kanalları tek bir panele topluyorlar diye düşünüyorum.

aynen baktım kanalda halen quizde gözüküyor.. bir an korktum en iyi kanalımdı :) umarım bir an önce düzeltirler de rahat nefes alırız Quiz e güveniyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri