Hangi kanal takip hocam?
kesin ise yariyorsa denemek isterim hocam.
Bende düzgün calısıyor hocam herkeste öylemi bilmiyorum ama
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hangi kanal takip hocam?
Bio33 ün programında tüm kanalların partner bilgisini alma var işinize yarayabilir
Hangi kanal takip hocam?
Arkadashlar yazilanlari okudum. cok ilginc ya. Kanal quize girmiyor ok anladik.
Penele girdigimde sorun quizden atilmish - quiz yazmiyor.
Screenshot by Lightshot
videonun para kazanmasi gitmish
Screenshot by Lightshot
Ama videoya tiklayip izlerken reklamlar var
Screenshot by Lightshot
p.s. banka falan atiliyor digenler ichin webmoney calisiyorum
hocam kanalın hala quizde görünüyor. bu arada resimleri editlekanalın belli
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam. Benim program kanalın ilk videosunun kaynak kodlarından kanalın partner bilgisini alır.
[MENTION=14064]GriAy[/MENTION] hocam, videolar TR engelliyse videonun kaynak kodlarını okuyamayacağından malesef partner bilgilerini alamaz program. Tabi TR dışında bi lokasyonda çalıştırılırsa alabilir muhtemelen.
[MENTION=9073]thrayler[/MENTION] hocam kaynak kodlarında meta name=attribution ... kısmında yazıyor dediğiniz gibi.
Bahsettiğiniz kanalın quiz dashboarddaki durumu nasıl?[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam programın şuan partner konusunda düzgün calısmıyor. Neden dersen programda kanallar partnere baglı dolarlar yanık gözüküyor. Kanala giriyorum partner baglantısı kaldırılmış, dolarlar ise gri yani kazanma yok. Eee bu durumda programın verilerinin yanlıs gösterdiği anlaşılmıyor mu?
arkadaşlar 72 kanalım atıldı demiştim ama. bu oran çok çok daha yüksek. bütün kanallarım quizden atılmış. videoyap kanalı quize bağlı gösteriyor ama kanal bağlı değil. korktuğumuz sanırım başımıza geliyo. quiz bitiyor.
sağlam kanallardamı atılmış? atılma ile ilgili mail gelmiş mi? birde kanalların hepsine tek tek girip baktın mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.