QuizGroup Network

moralini bozmak gibi olmasında girip bakarmısın. programda benimde çok az kanalım atıldı gözüküyor ama. girip bakıyorum bütün kanallarım atılmış

Aykut peki kanalları atıp videoların atılmama sebebi ortalık durulunca geri alcak olması vs olabilirmi veya google a bak kanalları attım diyo olabilirmi sadece tahmin bi ihtimal kanalları durulunca geri baglar hesap izninden yapılabiliyormu bilmiyorum ama

Benim her kanalın kendi dashboard ı vardı zaten toplu hiç yok. Çoğu vds lerde açık halde kontrol ettim şimdilik atılan yok.

Atılan kanallarımda episode yazıyor yazmıyanlar duruyor sizdede aynımı

birileri arasın şunları telefon numarsıyla.gitmiş benimde güzelim kanalım.en güzel 2 kanalım duruyor ama diğerlerinde gidenler var giremediklerim var şuan depresyona girdim gireceğim..

Atılan kanallarımda episode yazıyor yazmıyanlar duruyor sizdede aynımı

episode yazanlar da duruyor durumun bununla bi alakası yok hocam ... herkes bir düşünce paylaşımında bulunuyor fakat olup biteni kimse bilmiyor.. yeni bir sisteme geçildiği kesin gibi bişey... Sabredelim görelim yüklü miktarda kapanan ve bu ay alacağım para var... size yemin ediyorum bi rahatlık var içimde sebebini hiç anlayamadığım bi rahatlık... Salı günü gerekeni açıklarlar... Eğer siz Quiz Olsaydınız yeni bir awe veya freedoom olmak istermiydiniz?.. onlarda bazı değerlerinin farkındalar ve bunlardan vazgeçmemek için bi çok şeyi yapıyorlar. Bana sistemsel bir hata gibi geliyor tüm yaşananlar... Su işler düzene girerse forumca yüklü bir sadaka verelim derim

Quize girdigimde dashboarda girmeyen kanallarimin youtube icinde hala Ağ : Quiz Group Aggregator. Bazilarinin atilmis bazilarinin atilmis sacma sapan seyler olayı anlayan varsa beri gelsin. Bir cok insan hafife alınmayacak meblaglar bekliyor ve islerini buna gore ayarlıyor kabus gibi bir hafta sonu yasatti quiz herkese sagolsun. Hadi eyvallah kanalları atıyorsun, hadi eyvallah atmiyorsun da sistemsel sorun var. 1 toplu mail gonder arkadas de ki durum bu hadi eyvallah. Millet de bu kadar kıvranmasın. Kac para len bi toplu mail? Meyhanede rakı icip flüt parası bulamayan İbrahim Tatlıses gibi davrandı resmen bize bu hafta, sacmalamakta sınırları zorladi.

Aykut peki kanalları atıp videoların atılmama sebebi ortalık durulunca geri alcak olması vs olabilirmi veya google a bak kanalları attım diyo olabilirmi sadece tahmin bi ihtimal kanalları durulunca geri baglar hesap izninden yapılabiliyormu bilmiyorum ama

olabilir herşeyin iyisini düşünüyoruz ama. 1-2 içinde oda giderse ne olacak bilmiyorum

Quiz istemedende olsa google un dedigini yapmak zorunda , elinde cok buyuk ozgun kanallar var , eger MCN i kaybetmek istemiyorsa mecburen spam kanallari aticak.

quiz 150k izlenmeli bir kanalımıda atmış. hatta benim kanalların çoğunu atmış. hiçbrinde kanal durumunda quiz felan yazmıyor. kafam attı iyice ..

Life yetkilisi gelse buraya sorun kalmayacak arkadaş o da gelmiyor. Resmen kaçak dövüşüyorlar şuan. Facebook sayfalarında bülbül gibi şakıyorlardı öncelerinde şuan da orda da ses seda yok tüm asyalılar isyanda. :)

---------- Spam Engelliyici 00:04 ---------- Önceki Mesaj 00:03 ----------

quiz 150k izlenmeli bir kanalımıda atmış. hatta benim kanalların çoğunu atmış. hiçbrinde kanal durumunda quiz felan yazmıyor. kafam attı iyice ..

Bende 6 milyon izlenmeli atılan kanallar var kardeşim 150 k nedir ki? :)

İyi düşünmeye devam etmek istiyorum ve hala sistemsel bir sorun diyorum. Aylardır para aldığım kanalda hiç kazanç görünmüyor. Ben bu durum düzelecek diye ümit ediyorum...

img

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri