QuizGroup Network

Madem Quiz bütün spam kanalları sırasıyla atacak bir arkadaş bana yeni kanal alımını neden kapatmadıklarını ve quiz yetkilisinin dün öğlen gitmeden önce kesinleşmeler 15-17 arası ve ödemeler ayın 20'sinde başlayacak demesini mantıklı bir şekilde açıklayabilir mi?

kanallara bakıyordum birine 292 tane telif gelmiş kanal atılmamış daha quizde

Kanalların ne kadar süredir açık ? 4 aylık kanalın bile giremiyorum dashboardına.

minimim 2 aylık eski kanallarda var 1 eylül haberini duyunca kapananları ayırmıştım bi mail sallayıp onları ayırmıştım aylık 300 bilmem kaç kapanma oranı var demişlerdi belki panelinde çok kapanan kanal olan paneldeki kanalları atıyorlardır belli değil

Kanalınızı Başka Partner Maili Üzerinden Bağladıysanız Eğer,
,
Örnek:
[email protected] partner dashboard giriş mailiniz.
[email protected] sizin youtube kanalınız.

[email protected] adresinize girdiğinizde listede kanal yoksa.

[email protected] adresinizin youtube kanalına girin. kanal durumundan partnere bağlı ise.
quiz dashboard'a girin.
[email protected] ve youtube kanal şifrenizi girin öyle kontrol edin.

Ben Bu Atılmalardan Sonra YT Kanalıma Baktım, Halen Quiz'deydi.
Quiz Dashboard'ına [email protected] üzerinden girince kanallarımın orda olduğunu gördüm.

Sanırım Quiz Benim Spam Olmadığımı Anlayıp, [email protected] yt kanalımı tanıtmış'ta olabilir.

Mesaj Göndere 2 Kere Bastığım İçin Bu Yazdığım Geride Kaldı, Kontrol etmenizde Yarar Var, Kanalalrınızı.

rV6JmB.png

Quizden atılan kanalın dashboardına giriş yapmaya çalıştım ve bunu dedi

kanala gırınce Quıze yazmıyor para kazanmaları tekrar aktıf etmen gerekıyor ama baska yere baglmaya calıstıgın zaman sozlesme ımzalı dıyor arkadaslar

Kanallarınıza tek tek girin

KANALLARIM bölümünde QUİZ yazmıyorsa atılmış demektir.

anştayn mod off.

aynen oyle ama anlamadıgım sey kanal hala sozlesme zaten ımzalandı dıyor neden

beyler kanalı atılan birisi başka bir partnere sokmaya deneyebilir mi acaba ufak kanallarını acaba alacakmı diğer şirketler.eğer partnerdedir diye bilgi verirlerse teknik sıkıntı.alırlarsa direk geçmiş olsun diyeceğiz gibime geliyor

quize yeni başlamıştım 5 kanalım vardı. Hiçbiri atılmamış

ben tekrar atılanı baglamaya calıstım olmadı arkadaslar sozlesme ımzalı dıyor ama kanalı atmıs.

Şu an yapılması gereken Quiz'in neyi istemediğini anlamaya çalışmak olmalı, Quiz ile devam etmek isteyenler mecburen yeni şartları kabul edecek artık. Kanalları inceleyip saptadıklarımızı paylaşarak anlayabiliriz bunları. Hiç birimizin kesin bir şeyler söyleyebilmesi mümkün değil tabii bu karmaşada.

Şu an yapılması gereken Quiz'in neyi istemediğini anlamaya çalışmak olmalı, Quiz ile devam etmek isteyenler mecburen yeni şartları kabul edecek artık. Kanalları inceleyip saptadıklarımızı paylaşarak anlayabiliriz bunları. Hiç birimizin kesin bir şeyler söyleyebilmesi mümkün değil tabii bu karmaşada.

Kanallarım atıldı diyen 2 kişi tanıyorum.

Dashlarında 400-500 kanal var 2'sininde.

sadece bir bilgi.

her kanala farklı dash yapan biri kanallarım atıldı veya atılmadı yazabilirmi ?

benım tek korktugum sey atılan kanallarım kesınlesen dasportla aynı baslık acıklama etıket ler var benzer yanı onumuzdekı ay bunlarıda temızlerse kotu olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri