QuizGroup Network

arkadaslar atılanları gerı almıyor hala sozlesme mevcut dıyor ben bırsey anlamadım.

Dashboarda şimdi girdim uzun zamandır girmediğim bi hesapla karşıma tüm hesaplar çıktı 1 tanesini seçip supmit falan yaptırdı anlamadım valla :) Yeni yeni icatlar çıkarıyor bu quiz bari paraları verse de rahat etsek. Ayrıca bu eski quiz hesapların hepsi ayrılmış panelden nasıl toplayacağız bilgisi olan var mı?

Life Yetkilisi neden gelmez, nicin böyle bir günde burda olmaz bu da işin ayrı bir ironik tarafı. :) O gelse en azından bu kadar teori üretilmez can sıkılmazdı. Derdi ki kanallar atılacak ödemeler yapılacak bizde canınız cehenneme derdik rahatlardık ama gelmedi herif resmen kacıyorlar yav.

388.196 kanal kalmış networkde dün 470bin civarıydı yanlış hatırlamıyorsam..

Ayın 17'sinde dashboardlarda yeni bi bildirim gelicek diyolardı orada yeni kurallar mı ne yazıcakmış bi onu bekleyelim elden bi şey gelmiyo zaten

atılanlar para kazanma içerikleri pasif durumda ama hala sozlesme imzalı dıyor.

arkadaslar atılanları gerı almıyor hala sozlesme mevcut dıyor ben bırsey anlamadım.

Quizden atilan kanali tekrar quize baglamaya kalkarsan tabii oyle bi uyari verir.
[MENTION=14964]kubarbaz[/MENTION]

Hafta sonu calismiyorlar hocam bunlar. Gelirse yarin yada sonraki gun gelir artik life yetkiliside.

Bi yerde patlayacaktı zaten bu hacimde iş her yerde dikkat çeker 400.000 kanaldan bahsediyoruz,maşallah 50-100 videodan aşağı kanalda yok,youtube çapında site için bile büyük değerler bunlar.

Gel deki arkadaslar buraya kadardi artik kapananlari odemiyoruz , bazi kanallarida atiyoruz. Haziran kapanan ve temmuz kazanclarinida cebe indiriyoruz,, yemin ediyorum bu kadar sinir stres olmazdim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri